Skocz do zawartości

[rower] Unibike Crossfire GTS

Adam96

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć zainteresował mnie właśnie ten rower może miał ktoś z nim styczność i może trochę powiedzieć co to za sprzęt. Marki tej akurat nie znam za bardzo rower z wyglądu bardzo fajnie i osprzęt nie taki zły.

Proszę o jakieś opinie na temat tego roweru lub chociaż marki.

Napisano

Witaj

Posiadam ten rower od maja tego roku. Do tej pory przejechałem na nim 1100 km. Nie za dużo, ale chyba wystarczająco żeby wyrobić sobie opinię na temat tego sprzętu. Wg mnie rower jest bardzo dobry, idealnie spełnia moje wymagania i oczekiwania tzn. jazda po drogach asfaltowych, leśnych ścieżkach bez bardziej ekstremalnych wyczynów (zresztą nawet na amortyzatorze jest naklejka z informacją o tym aby nie używać go do downhillu). Przez te 1100 km. nic się nie działo, zero awarii czy problemów. Jeżeli masz jakieś pytania to pisz śmiało. W każdym razie ja polecam ten rower.

Pozdrawiam

W

Napisano

Również mogę polecić ten rower. Posiadam go od października ubiegłego roku, przejechałem na nim 2200km i do tej pory wszystko działa sprawnie, bez zarzutu.

Napisano

Osprzętem można go porównać do meridy crossway 40v ale merida droższa czy płaci się za markę ?

Mam pytanie odnoście wytrzymałości roweru na następny sezon planuję kilka tysięcy km. pociągnie ten rower bez dużych wkładów finansowych (łańcuch, korby, klamki, łożyska) jazda oczywiście normalna czasem szybciej czasem wolniej ;).

i jaka rama jak mam 183 cm tak żeby kręgosłup nie bolał.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam,

Mam ten rower od maja tego roku, przejechanych ok. 3300 km w różnych warunkach pogodowych i na różnych nawierzchniach. Było kilka wyjazdów dłuższych (ok. 150 - 180 km). Jak na razie wszystko działa dobrze. Rower szybki i solidny. Jedynie wymienione klocki hamulcowe (przód i tył). Rama 17". Wzrost 171 cm.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...