Salvin Napisano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Cześć, poszukuję spodni na biegówki do 150 zł, co możecie polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbikeer Napisano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 podłączam się pod pytanie... Używałem spodni rowerowych z wkładką i szczerz średni mi pasowały. Wkładka uciskała mi moje klejnoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yacek12 Napisano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Ja biegam w spodniach narciarskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mahu Napisano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 =1866"]http://sklepbrugi.pl/4kb2.html?&linia[]=1866 w Makro widziałem ostatnio podobne spodnie Brugi za około 95zł. Pewnie zeszłoroczny model. Nieprzewiewne z przodu, dosyć cienkie. Każde kolarskie bez wkładki lub do biegania z membraną z przodu będą dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yacek12 Napisano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Każde kolarskie bez wkładki lub do biegania z membraną z przodu będą dobre. Widzisz kiedyś też biegałem w rowerowych. Problem polega jednak na tym, że przy nartach śladowych (a na takich biegam) śnieg często dostawał się do buta a czym to skutkowało łatwo się domyślić. Na przygotowanych trasach ten problem raczej odpadnie więc można i w obcisłych.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mahu Napisano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Teraz większość butów i tak ma kołnierz zapobiegający dostawaniu się śniegu do środka. Przydaje się także na przygotowanych trasach , gdy mocno pada śnieg. Po za tym jest coś takiego jak stuptuty. Na allegro można trafić spodnie Odlo albo Swix o szerszym kroju, podobne do dresowych, ale z lepszych materiałów. Nadadzą się zarówno na biegówki , jak i śladówki, jednak cena za nowe już nie ta. Nie wyobrażam sobie biegania w narciarskich ze względu na ich zerową oddychalność. Jak leżał śnieg we Wrocławiu to po okolicznych lasach biegałem w dresach i też było dobrze, ale na dłuższe wycieczki wybrałbym coś dedykowanego do biegówek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Ja biegówkuję w takich: http://www.newbalance.pl/katalog-produktow/odziez/kolekcja-meska/spodnie-do-biegania-new-balance-mrmp971bk.html Nie są drogie i nadają się też bardzo dobrze do biegania (zwykłego, bez nart). Przy czym nogawek nie wkładam do buta tylko sobie wiszą luźno na zewnątrz. Nic mi się nie dostaje do butów, chociaż często muszę sama zakładać ślady + jeszcze bokserki termiczne berknera jeśli jest bardzo zimno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Też szukam sypie się do butów jak się zakłada ślad, chmm... może jeszcze coś ktoś podrzuci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvin Napisano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Udało mi się kupić te spodnie Swixa za uwaga 140 zł: http://www.orscrosscountryskisdirect.com/swix-universal-ski-pants-men.html i to jeszcze w sklepie w moim mieście - normalnie interes życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yamaha1 Napisano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 ja polecam spodnie na rower ale bez wkładki a pod dół skarpety podkolanówki i kalesony 3/4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesioek Napisano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Sprawdź w Decathlonie. Ja swoje kupiłem tam za ok. 100 zł 2 lata temu. Bardzo dobry stosunek ceny do jakości : dobry materiał , nie obcisłe legdżinsy ale też nie luźne barchamy przeszkadzające podczas biegu, z rzepem ściągającym na dole - polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvin Napisano 14 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Jakbyś nie zauważył to autor tematu (czyli ja) już kupił spodnie, co jest uwidocznione dwa posty nad Twoim ale dziękuję za troskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesioek Napisano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Jakbyś nie zauważył to forum to jest czytane również przez inne osoby, które są zainteresowane kupnem spodni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swimfan Napisano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 dla tych co kupili i jeszcze niekupili polecam spodnie Vaude ale na szelkach:)w sumie trzeba dorzucic wiele wiecej:)ale sie oplaca.Dobrym rozwiazaniem sa tez spodnie BCM-nowatex ja ma te http://sklep.bcmnowatex.com.pl/pl/shop/spodnie_na_szelkach_ocieplane2.html tyle ze rowerowe:)zawsze mozn usiasc(pielucha) na konarze drzewa jak sie zmeczysz:)Pielucha jest tam taka sobie wiec tak bardzo nieobciera;/,tez ponad budzet ale warto katuje je od 4 lat rowe/biegowki wytchnienia nie maja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.