krzychu22 Napisano 18 Grudnia 2011 Napisano 18 Grudnia 2011 Prosiłbym o wypowiedzenie się użytkowników takowej ramy. Interesuje mnie wszystko na jej temat. Dzięki za odpowiedzi.
Housik Napisano 20 Grudnia 2011 Napisano 20 Grudnia 2011 Króciutko: była kiedys moda na Poisony.... i sie szybko skończyła. Ostatnio dużo ludzi kupuje rowerki z maestro... nie słyszałem negatywnych opinie, jedynie słyszałem "ten tym zawieszenia nie dla mnie".
tobo Napisano 20 Grudnia 2011 Napisano 20 Grudnia 2011 Wejdź na emtb.pl tam jest mnóstwo osób które mają lub miały reigna jak i pozostałe gianty z tym systemem.
Peterp079 Napisano 21 Grudnia 2011 Napisano 21 Grudnia 2011 Króciutko: była kiedys moda na Poisony.... i sie szybko skończyła. Ostatnio dużo ludzi kupuje rowerki z maestro... nie słyszałem negatywnych opinie, jedynie słyszałem "ten tym zawieszenia nie dla mnie". I uważasz że na Maestro to też jest moda?? Dobre
Grzegonz Napisano 24 Grudnia 2011 Napisano 24 Grudnia 2011 Na tej ramie można złożyć w miarę lekki rower, dobrze podjeżdzający i super radzący sobie przy jeździe w dół. Zawieszenie maestro razem z damperem zaworowanym pod tą ramę gwarantuje pracę na naprawdę bardzo wysokim poziomie. Nie ma tu udziwnień typu wycierające się ślizgi tuleje czy inne patenty, kilka standardowych łożysk i tyle.
Kawior Napisano 30 Stycznia 2012 Napisano 30 Stycznia 2012 Świetna rama, rower na niej złożony jest bardzo uniwersalny. W zależności od długości mostka rama podjeżdża przyzwoicie. Na zjazdach jest bajka. Jak ustawisz większy SAG to zawieszenie wybiera wszystko, bez włączonego ProPedala widać delikatne bujanie ale jest ono prawie nie odczuwalne. Jak staniesz i zaczniesz cisnąć to 50% energii zawieszenie pochłania ale to kwestia ustawień, ja wole miękko bo na zjeździe jest wypaśnie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.