marcinusz Napisano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Ja wysiadłem po tym: I uznałem, że odpowiadać nie ma po co... A ja Cię proszę, żebyś odpisał w tej jednej kwesti i wskazał mi, w czym się mylę twierdząc, że rowerzystę da się zobaczyć dzięki oświetleniu ulicznemu. Może być na PW. Ot takie sobie zimowe gdybanie, w ramach ograniczonej możliwości sensownej jazdy na rowerze Zauważyłem o tej porze roku także u siebie wzmożoną potrzebę pisania róznorakich głupot, problem znika wraz z wydłużaniem się dnia, polepszaniem się pogody i wzrostem ilości obowiązków w pracy Exactly. Ja tam lubię czasem poprzerzucać argumentami. Czak zaniechał działalności, a żyć trzeba Byle do wiosny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Prośba do moderatorów o zamknięcie wątku. Rozpatrujemy pozytywnie i zamykamy. Chyba 12 stron wystarczy na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.