bigos97 Napisano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Witam. kupiłem niedawno SR SUNTOUR NRX S RL 63mm i mam problem bo nie umiem poradzić sobie z założeniem blokady skoku. Możecie mi jakoś pomóc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 16 Grudnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Pewnie tak , ale nie bardzo wiadomo co jest przyczyną problemu. Może nieco więcej szczegółów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 16 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 no to jak wkładam linkę to do pewnego momentu idzie i na końcu się blokuje. Nie wiem co z tym zrobić. Tak jakby tam jakaś śruba czy coś było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy1986 Napisano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 tam jest śrubka bardzo mały imbus musisz odkręcić i linka przejdzie na wylot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 17 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 ok dzięki już zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 no to zamykamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.