Klosiu Napisano 16 Grudnia 2011 Napisano 16 Grudnia 2011 W ogóle kupowanie od kolesia, który nie potrafi kilku słów bez błędu napisać, jest delikatnie mówiąc nierozsądne. Jak tak podchodzi do handlu, jak do pisania, to nawet nie trzeba patrzeć na zdjęcie żeby wiedzieć że coś jest nie tak. Śmieszny temat, rama kupiona za grosze na szczęście, ale te dylematy z drogą naprawą za 30 zł... . Proponuję uznać te 100 zł jako koszty nauki .
mixchris Napisano 17 Grudnia 2011 Napisano 17 Grudnia 2011 kupienie albo zrobienie "sztycy rozporowej" coś jak na tym zdjęciu -> Zdjęcie oooo... dokładnie o coś takiego mi chodziło!
EpicPoznan Napisano 17 Grudnia 2011 Napisano 17 Grudnia 2011 załaduj cięzko wchodzącą sztycę i tak będzie wsunięte na maxa
miskov17 Napisano 17 Grudnia 2011 Napisano 17 Grudnia 2011 Kupiłeś od firmy, przysługuje Ci 10dni na zwrot towaru bez podawania przyczyny. A jak będzie robił problemów, postrasz go zgłoszeniem sprawy do allegro i drogą prawną Oczywiście możesz się też powołać na niezgodność towaru z umową, ale łatwiej jest zrobić standardowy zwrot.
Darek14 Napisano 19 Grudnia 2011 Napisano 19 Grudnia 2011 Przecież ta "rama" nadaje się jedynie na śmietnik...
PiterSTR Napisano 28 Stycznia 2012 Autor Napisano 28 Stycznia 2012 Witam ponownie! Rura przewiercona i git majonez , zeskrobałem cały lakier , położyłem podkład później lakier i rama teraz prezentuje się tak.
rzezniol Napisano 29 Stycznia 2012 Napisano 29 Stycznia 2012 Przecież ta "rama" nadaje się jedynie na śmietnik... Jak widać właścicielowi to nie przeszkadza ... Człowiek uczy sie na własnych błędach, może kiedyś zrozumie że to błąd ... tak więc niech sie uczy Pozdrawiam
stpman Napisano 29 Stycznia 2012 Napisano 29 Stycznia 2012 Jak dodasz cenę ramy, wysyłki, malowania, naprawy sztycy to dołożyłbyś jeszcze kilkadziesiąt złotych i kupisz o niebo lepszą ramę w dobrym stanie. Chyba, że bawi się restaurowanie rzeczy w agonalnym stanie:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.