kazik80 Napisano 30 Października 2013 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 (edytowane) Chyba podejde do castoramy i se taki zacisk wykombinuje :] Edytowane 30 Października 2013 przez kazik80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 30 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Października 2013 (edytowane) !te tzw... opaski samozaciskowe g.. warte! a jeszcze ramę Ci porysują zdrowo krawędziami (k.. skąd ja to wiem hehehe) ha! mam coś dla Ciebie, jak do cr-mo idealnie! (i tanio )http://allegro.pl/nowa-obejma-podsiodlowa-fireeye-29-8mm-mtb-cro-mo-i3662401956.html bierz i sie nie zastanawiaj. "potem" sobie kupisz Thomsona czy innego Edytowane 30 Października 2013 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazik80 Napisano 30 Października 2013 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Ahahaha rowerowy raj :] Wciagam chyba tego hope, bede go mial jutro :] wole wydac raz na cos porzadnego i z glowy :] ale dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 30 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Października 2013 uuu stówa za zacisk?Szacun Guźcu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazik80 Napisano 30 Października 2013 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 (edytowane) Najdrozsza czesc w romecie ;] Zawsze chcialem miec cos firmy Hope :] Edytowane 30 Października 2013 przez kazik80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 30 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Października 2013 a w temacie stali.. ja w międzyczasie sobie skrobię:banalna zagadka - co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomalczak Napisano 30 Października 2013 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Rodzima produkcja, piękniusi jest. http://kajakcustom.blogspot.com/2013/10/blog-post.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 30 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Października 2013 ano Kayak to w dziale "czapki z głów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazik80 Napisano 30 Października 2013 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Tako poki co jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 30 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Października 2013 ło!!Z żółtym toś mnie zaskoczył (i pewnie nie tylko mnie), no ale wierzę w Twe gusta(na macanie i browar wpadnę chętnie ale pewnie po 1 liściopada) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazik80 Napisano 30 Października 2013 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 (edytowane) Mialem takie zolte klamki wiec zostaly :] pojda kiedys out i tyle bedzie z zoltego, wydaje mi sie ze pasuja ale to moze mi sie wydawac :], no to wapdnij wypijemy, zajramy ;] Kiera 760 jest co trzymac! Edytowane 30 Października 2013 przez kazik80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 30 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Października 2013 żółte, że klamki, że opaski na kierownicy, na sztycy, nawet 29 jest w odcieniu na oponie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazik80 Napisano 30 Października 2013 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Eeee uwazny pan jest :] !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 30 Października 2013 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Tak na szybko: mogę Ci pożyczyć zacisk z mojego Gienka - musialbys podjechać na Potulicką do mojej matuli i dopóki sobie czegoś nie skombinujesz to możesz śmigać...może nawet mam zapasowy? Nie pamiętam... POZDRo-:ver banalna zagadka - co to? Wagomirskie gniazda na pancerze POZDRo-:ver Jeździj bez siodła Ja to przerabiałem, przez 2 tygodnie Hardo jest! ...a dopiero potem się zorientowałem że to Trialówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazik80 Napisano 30 Października 2013 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Dzieki Tomek, jutro bede mial zacisk i heja na szlak :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 30 Października 2013 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 No to elegancko, zatem powodzenia jutrem! POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejas Napisano 30 Października 2013 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Widzę, że Szczecin się zbroi . Kazik80 - pogratulować przecinaka. Ta kiera to głowica bojowa od nukeproof'a? Jestem bardzo ciekaw opinii o tej szerokości (ja w tej chwili jeżdżę na konserwatywnych - jak na obecne trendy - 700 mm). A można zdjęcia od strony napędowej? A koła - co to takiego? A tak poza tem - może powinniśmy zrobić jakiś przegląd piosenki... eeee znaczy się bogatego arsenału stalowego? Może druga połowa listopada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 30 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Maiejas - a tu żeś z lekka trafił bo sobie cichcem planowaliśmy kole 23/24 liściopada zrobic przelot przez dobra ziemi szczecińskiej. Data takowa bo wtedy Kazafaza wpada z UKeja na kilka dni. Miało byc skromnie no ale jak by się chętni znaleźli to witamy chlebem i paprykarzem. Adamos (z FR) wstępnie się zapowiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazik80 Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 (edytowane) Kiera tak jak piszesz nuke proof warhead 760, cos wiecej powiem o tej szerokosci jak przejade jakies kilometry :], kola to dt 350, obrecz dt x470, naped to zwykla korba deore z srodkowa tarcza, z tylu kaseta lx i przerzutka sram x9 (poki co brak zmieniarki/manetki) Calosc wazy ok. 11 kg, nie mam dokladnej wagi :] zreszta nie dla wagi byl montowany rower :] https://picasaweb.google.com/110497827521639495266/ROMET?authuser=0&feat=directlink Edytowane 31 Października 2013 przez kazik80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Powitoł Kurczaki, fajna ta rama. Zachodzę w głowę czemu przestali ją produkować. Wyprzedzili "trendy" czy co? Zróbmy ferment wokół stalki rometa, może zaczną ją spawać na nowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 31 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Wyprzedzili "trendy" czy co? raczej próbowali nadgonić resztę cywilizowanego świata... a, że u nas takie "lekkie" zacofanie wśród rowerzystów to nie trafili. I to jest najsmutniejsze...ech... no cóż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazik80 Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Wystarczy popatrzec nawet na to forum, radon, cube, peak (nie mam nic do tych marek sam jezdzilem fulem cuba) itd itp i masz odpowiedz czemu nie pordukuja :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Słusznie, trzeba wspierać rodzimy rynek, problem z Romkiem taki że tylko dwa rozmiary wypuścił kompletnie olewając tych ponadmiarowych, którzy najwięcej czerpią z dużej kiszki... A świetny pomysł ze wspólną przejażdżką po ziemiach zachodniopomorskich, ze względu na krótki urlop osobiście najbardziej odpowiadałby mi łyk'end 23. - 24. Listopada...mogę przekoczować jednego zawodnika(lub dwóch jeśli nie mają nic przeciwko dzieleniu łoża - jest podwójne), jak sądzę plan zajęć opracuje znany lokalny przecieracz szlaków Anarchy a w podzięce my postaramy sie Go nie wyprzedzać zbyt często na podjazdach No to może się któryś poczuje i przyojcuje nowemu tematowi - może magnetyzm wydarzenia przyciągnie więcej stalovej gawiedzi? POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 31 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Października 2013 .. ja jedną, dwie osoby max też mogę kimnąć u siebie (mógłbym i więcej jak śledzie ale nie wiem co na to Rodzina )Co do trasy, postaram się coś wykreślić, a mając pod ręką Penetratora Wkrzańskiej -Tomka z Polic coś ciekawego może się zrodzi (ciekawego jak na nasze "skromne" warunki).A ponieważ okazja zdarza się rzadko proponowałbym dwa dni jazdy:- dzień pierwszy - Rozterki Wkrzańskie czyli "gdzie to k.. było" (ja pociagnę jak dobrze pójdzie na Monsterze więc będzie i szansa popróbować kto by chciał MXa w stylu retro), będą takie smaczki jak Mała Piaskowa Baba i Rollercoaster- dzień drugi - Grzaniec Bukowy, Kazik może coś powiedzieć bo poczuł przedsmak :) Będzie terenowo i błotniście (no chyba, że spadną temperatury do minus 3C)Po drodze (ze względu na temperatury) jakieś ognicho popołudniowe w lesie mile wskazane.Pany! Kto chętny bo czasu zostało nam raptem kole 3 tygodni.ps: żeby nie było - tylko śnieżyca po pas i horda dzików może nas powstrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazik80 Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Ja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi