itr Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Mam milion rowerów, w tym malowane, zatem przyjmij radę Smerfa z Papy: porzuć swe ogrowe plany, a pojedź w tym czasie zobaczyć jeden most, jeden zamek, i jedno jezioro. Kiedy wrócisz zmarźnięty, na tydzień dostaniesz kataru, ale chęć na malowanie albo nową ramę zniknie Poważnie lepiej jeździć i żyć patrząc na świat z roweru, niż ciągle rozglądać za rowerami... moje błędy za tym stoją 2 Cytuj
revolta Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu A do tego też doszedłem jeżdżąc rowerkiem .u mnie właśnie różne pomysły przychodzą jeżdżąc rowerem wtedy mam czas na to 😀jadąc 3-4 godziny jest czas na mądre i głupie pomysły .🫣 To raczej chyba szukanie dziury w całym , chęć mnienia czegoś innego sprawdzenie czy to to czy nie to . Cytuj
RafalxM Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 18 godzin temu, revolta napisał: Ale z tego co wyczytałem z profilu jest z Łodzi a to 350 km odemnie .moze ktoś bliżej .? na tej grupie FB znajdziesz chyba najszybciej https://www.facebook.com/groups/154825315188742 1 Cytuj
revolta Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Jeszcze muszę znaleźć kogoś kto ma fb ale dzięki popatrzę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi