rambolbambol Napisano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2023 (edytowane) źródło: https://www.facebook.com/photo?fbid=3545501075537759&set=pcb.3545501285537738 Spójrzcie na sposób regulacji długości ogona: Moja reakcja: Edytowane 15 Czerwca 2023 przez rambolbambol 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2023 Dejże już pokój temu framesetowi wykutym w dolinie meksykańskiej nieopodal miejscowości Col Prados de San Juan, gdzie luty chłodzone są tequilą. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2023 To chyba z myślą o singlu albo jakiejś planetarce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2023 Racz stawiać tezę że z myślą aby @rambolbambol spać spokojnie nie miau. Poczebneto jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2023 Reynolds, mufy, internal - fajna baza pod grejwela za niewiele kasy. Bierzta Panie lub Pany bo ja mam ochotę ale miejsca nie mam... https://www.olx.pl/d/oferta/rower-trekingowy-stx-CID767-IDUPkZN.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbotcenko Napisano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2023 V-brejki? Paaanie, kto to ogarnie? 😜 Gravel to jednak musi być na tarczach, bo i obręczy szkoda ciągle wymieniać, a i wygodniej zacisnąć łapy z górki... BTW. ktoś tu kiedyś ujeżdżał produkty Spa cycles? Są tanie, w miarę ładne, tylko gdzie jest kruczek? https://spacycles.co.uk/m11b0s143p0/Frames/Frames Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2023 A po co Ci hamulce, tylko sprawiają że wolniej dojeżdzasz do mety 🤡 Bez przesady, ważę trzy cyfry i daję radę - dwa grawele, w jednym canti w drugim V'ałki, oba mnie zatrzymują gdy chcę. Dwie dekady temu górale zatrzymywały się na obręcznikach a dziś przełajka ma nie dać rady? Wincyj empiryzmu, mnij marketingu 😉 @SpaCycles - sklep z brodą, podejrzewam, że ichnie ramsety to produkcja Waltly. Brałbym. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2023 Potwierdzam grawel na standardach z końca lat 50 plus może nowe klocki i współczesny łańcuch i opona pod oponkę wystarczy aby cieszyć się jazdą w centralnej Polsce, dopiero błotno górskie ekstrema są takie szkodliwe, ale ile procent czasu na rowerze taki nudziarz jak ja spędza w górach? W stanach są obręcze Crust pod v-ki bardzo lekkie i dość szerokie i marzą mi się. Nie wiem czy u nas albo na ali eksie są podobne do kupienia? 400 gramów.? Czy po prostu można trzeć po starszych Ztr klockiem po farbie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2023 6 godzin temu, Qbotcenko napisał: V-brejki? Paaanie, kto to ogarnie? No cześć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2023 Ty się nie liczysz bo tylko psujesz i lutujesz 😄😊🤪 szatańskie mocowania pod i na tarczy. Kupiłeś w Krakowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2023 (edytowane) Ano, ale dawno niczego nie popsułem, także chętnie znajdę jakiegoś inwestora o równie szatańskich upodobaniach A co z tym Krakowem, bo nie styka mi nic? Edytowane 15 Czerwca 2023 przez akkwlsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2023 Tam jest ten treking Z olx do kupienia za 400 zł 🙃 Jabymgombrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2023 aaaaa, no ale jagoniepotrzebuje Tu za to wisi fajny sprzęt, rama identyko jak moja, jeno sytuację z czarnymi czejnstejami należałoby wyjaśnić przed transakcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2023 Uważam że 27,5'' koła jest istnym remedium dla retro ram cro-mo spod palnika @akkwlsk dlatego Grzegorz na dniach wysyłam swoje ramiaki do waćpana jaśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2023 Grzegorza nie znam, ale potwierdzam, większość retro ram pod 26" działa całkiem dobrze z kółkami 27,5 (o ile nie planujemy zbyt tłustej gumy) 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2023 Dlatego Grzegorz = dlategóż. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bladawiec Napisano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2023 W dniu 15.06.2023 o 10:21, rambolbambol napisał: źródło: https://www.facebook.com/photo?fbid=3545501075537759&set=pcb.3545501285537738 Spójrzcie na sposób regulacji długości ogona: Moja reakcja: Mnie się one podobią, te ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2023 Wszystkim nam się podoba, tak samo jak Jennifer Lynn Connelly w pięknym umyśle i tak samo osiągalna 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2023 EEEE tam, Mone trzaska ramy na Tajwanie, także poza kwestią wykartkowania odpowiedniej ilości zielonych nie ma większych problemów z dostępnością http://www.monebikes.com/store/la-roca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubim Napisano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2023 Pany, wybaczcie że zmienię temat ale kilka stron temu był poruszany wątek Corner Bara od Majfrendów, i tak mnie naszło: A gdyby dorobić jakiś cycuś-adapter przykręcany do drop bara, który miałby te 22.2 średnicy żeby zamontować osprzęt z mtbka? Oczywiście nie każda kiera, ale taka jak poniżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2023 Nie ma co wymyślać koła od nowa, przykręć sobie rogi rodem z 90's mtb i masz co chciałeś. Krótkie, karbon, proste, długie, alu, zagięte...wyboru ogrom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubim Napisano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2023 W sensie do takiego drop bara czy do prostej kiery? Bo prostą już mam, a chciałbym ze swojego glinianego (ha tfu!) hardtaila zrobić takiego pseudo monstercrossa a'la prawie 26+ po najmniejszej linii oporu i kosztach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2023 Do dropbara przyczep rogi - będziesz mieć efekt podobny do tego w pejncie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2023 Drop bar nie ma średnicy 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2023 Som co majom. p.s.: swoją drogą - Tyś ten, co rozmiarom się nie kłania i młotem, kowadłem czy imadłem poprawia przeróżne projektowe wartości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi