Sobek82 Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 13 mm na piaście zmieni odległość przy oponie o 3 mm/13 mm/33 mm?🪄😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 (edytowane) w krampusie jest na styk dlatego zalecam ostrożne szacowanie, Pitagoras gra na naszą korzyść ale te 2 -3 mm mogą zaważyć. Talesy tak mówią. Edytowane 8 Lutego 2023 przez itr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 U mnie w Konie też było na styk. I to z korbą 52mm, więc i linia łańcucha była takase. Jeśli na dużą zębatkę zagląda się z łańcuchem rzadko to nie problem. Ale jak częściej, a opona może być ubłocona - wtedy zaczyna się problem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berg Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 Paputy rulez ziooom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 Kross w dobrej cenie. https://m.olx.pl/d/oferta/29er-single-speed-stal-reynolds-waga-ok-10kg-cross-unplugged-CID767-IDRiil7.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 Coś jest nie tak z tą aukcją z Kross Unplugged. Parę miesięcy temu była już za 1200zł i nawet dzwoniłem do gościa, czy aktualne. Podobno aktualne nie było a teraz znów jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 Śmierdzi jem na kilo metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 Popełniłem sobie mocowanie do Convoya, bo mnie już pękające druki 3D wkurzały, a stal, jak powszechnie wiadomo, jest rzeczywista oraz wieczna. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 (edytowane) Twój bicykl z tym cyklopo okiem ala monokl na oko ma dwa fakultety więcej ode mnie!!! Gratulacje Tato frankensztajna ząbkowickiego!!!! 😀 GT czyli Gratulacje Tato!!! Edytowane 9 Lutego 2023 przez itr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 I podpis własny widzę też jest 😁😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 To można już wpisywać się w kolejkę na ramy albo osprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 Pewka, jak się nie boisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 https://www.olx.pl/d/oferta/rama-gt-roweru-super-malowanie-CID767-IDIatbM.html?reason=observed_ad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 14 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2023 Panocki, nie chciałby który stajni przewietrzyć? Jakiś ramiaczek w XL pod koła 29 i amor 100-120mm poszukiwany, muczas gracias za uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 14 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2023 wysłałem pw , z namiarami na ownera ECR XL na sell 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 14 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2023 Dan Stanton przysłał maila .Ponoć odzyskał 100% kontroli nad firmą i planuje dalej lepić ramy. Pozostaje trzymać kciuki , jakość mieli top . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 W dniu 9.02.2023 o 17:17, akkwlsk napisał: Popełniłem sobie mocowanie do Convoya, bo mnie już pękające druki 3D wkurzały, a stal, jak powszechnie wiadomo, jest rzeczywista oraz wieczna. jak na razie to jest najlepsze mocowanie convoya https://www.rowerowaholandia.pl/p77354-uchwyt-prox-silikonowy-do-montazu-lampy-na-kierownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chleje24na7 Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 @dovectra - w terenie strasznie trzęsie latarką na nierównościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcesco Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 Szanowne Grono, proszę o poradę odnośnie zabezpieczenia stalowej rury podsiodłowej. Po roku jazdy wydłużyły mi się nogi/albo dvpa schudła i zapragnąłem wyciągnąć sztycę 5 mm wyżej, okazało się to nie lada wyzwaniem. Karbon ze stalą tak się polubiły, że musiałem się solidnie nawalczyć aby wyjąć sztycę. Oszlifowałem wnętrze masztu na tyle ile dosięgnąłem dremelem (czyli niewiele) ale głębiej ruda ma się bardzo dobrze. Jak z tym powalczyć? Tymczasowo nasmarowałem sztycę smarem grafitowym, mam nadzieję, że nie zrobiłem z niej droppera 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 Druciak jak szczotka do butelek z drucianym przedłużeniem na wiertarce z małymi obrotami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 A potem szmata nasączona stałym smarem i patyk Wystarczy cienką warstwę tam zostawić, a jakby sztyca zjeżdżała to trochę przetrzeć w górnej części rury. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 Było to już z pińcet raza, napisz PW do @rambolbambolon się zna na zabezpieczeniu jak Mao który. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 Rozwijamy z drewienka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 Godzinę temu, dovectra napisał: jak na razie to jest najlepsze mocowanie convoya https://www.rowerowaholandia.pl/p77354-uchwyt-prox-silikonowy-do-montazu-lampy-na-kierownicy miałem, kilka sztuk nawet - są ok w 80% przypadków i wytrzymują całkiem sporo, ale w końcu też pękają i nie sposób ich ustawić tak, żeby utrzymały pozycję latarki przez całą jazdę. Do tego średnio współgrają z kierą 22,2mm. No i fakt, w terenie bezużyteczne, bo trzęsie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 Godzinę temu, Chleje24na7 napisał: @dovectra - w terenie strasznie trzęsie latarką na nierównościach. Też myślałem że to tylko gumeczka od gaci, ale jest lepsza niż wszystkie sztywne uchwyty które miałem, i które się trzęsą. ona amortyzuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi