itr Napisano 7 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 Na wąskich, ATb, grawel,,GT, zwiedzanie a nie wyrypa po dziurach, dziury to jedziemy do góry, Sowiej Bardzkiej albo innej Czarnej , jest rok po to by różne poznać smaki , ale czy są wspólne chęci ? Do Bydgoszczy: na miasto już nie ma świeżości - bo miasto było, natomiast cudne tereny leśne - na grube opony , Zachem i tam pod Bydgoszczą dolne. Katowice można potraktować dwojako, szybko i miejsko ( sobota niedziela) albo z urlopem piątek Katowice a potem do Wisły, czy Bielska ale tam każdy ma inne nogi a teren mocny, i wspólnota może się rozczłonkować. Dlatego na łagodne spotkania górskie lepsze są Sudety. Może słoneczny weekend w Kato bez dodatków? Agloemeracncja - nie musi być Kato, może być Ano albo inna Da tylko gdzieś tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 7 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 Ja tylko dodam że wszystkie drogi kolejowe prowadzą do Gryfina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 7 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 Kolej żelazna na stalowe spotkanie, w Gryfinie jest mało lotną…ale Pomerania zachodu jest warta co najmniej weekendu majowego, a i różny poziom wytrenowania jej sprzyja aby razem jeżdzić. Karta w grze … Jeziora do kąpieli, więc lepiej gdy nie jest zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 7 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 Prowadzić może i prowadzą, tylko przez 10 godzin. Więc piątek i poniedziałek w pociągu, więcej siedzenia w przedziale niż na siodełku - średnio się to kalkuluje. Północ-zachód to jest kącik Polski gdzie każdemu blisko. Jeśli chodzi o wytrenowanie - ja oszczędzam kolano, które już od któregoś tam zlotu próbuję naprawić - więc im mniej górek tym więcej czasu z ekipą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 7 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 2 godziny temu, akkwlsk napisał: Śnieg i kolor się zgadza, w sumie materiał na artykuł https://theradavist.com/rivendell-bombadil-review/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 (edytowane) ... dając jeszcze 4mm luzu po każdej ze stron. Chodzi o opony 27.5 x3.0! Edytowane 8 Lutego 2023 przez rambolbambol 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 @rambolbambolMiałeś mokry sen czy pokażesz to co ci się przyśniło?😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 uff, czyli nie tylko ja widzę żabę zamiast roweru 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 pics or didn't happen ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 Trzy calowa ropucha na 30 mm feldze 😀🐸 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 Efekt zaciekawienia, pewien niepokój, niedowierzanie, został osiągnięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 (edytowane) Ostrzegam, projekt jest w fazie "kolejna rama schowana przed żoną na strychu". Projekt zakłada złożenie roweru dla syna idącego w ślady Mini Muirwoodsa złożonego niedawno dla córki. Rama ma rozmiar S (42cm), jakby ktoś pytał. Edytowane 8 Lutego 2023 przez rambolbambol 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 To jeszcze linię łańcucha na największej zębatce pokaż Unit też mieścił. Jak tylko jest ku temu opcja to od razu pakowałbym napęd 2x, bo bez tego, w ramie z hakami 135mm będzie ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 @rambolbambol jeszcze tylko dla uściślenia - mówimy o 29x3.0 przód i tył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 Matko bosko ile tam jest miejsca, czysto hipnotetetycznie wejdzie tam 26x3,8"😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 (edytowane) Mówimy o 27.5x3.0 przód i tył 🙂 A to z tego ta cała konfuzja wynikła ... nie dodałem że to 27.5 a nie 29. To przepraszam. Jednakże w tyle jest sporo więcej miejsca niż w poprzednim Muirwoods i w Genesis HL. 29x2.6 też na tył wchodzi. Linii łańcucha nie pokażę jeszcze, bo nie mam ani korby ani łańcucha. Na razie mam koła, rurki i ramę. Docelowo trafi tam napęd 1x10, więc się specjalnie linią łańcucha nie przejmuję. Edytowane 8 Lutego 2023 przez rambolbambol 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 Cham i prostak 😁 Pisowski zabieg. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 Czy duże czy średnie koło - na największej zębatce łańcuch może być blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 Maminicniełechce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 14 minut temu, rambolbambol napisał: Mówimy o 27.5x3.0 przód i tył 🙂 A to z tego ta cała konfuzja wynikła ... nie dodałem że to 27.5 a nie 29. To przepraszam. Jednakże w tyle jest sporo więcej miejsca niż w poprzednim Muirwoods i w Genesis HL. 29x2.6 też na tył wchodzi. Linii łańcucha nie pokażę jeszcze, bo nie mam ani korby ani łańcucha. Na razie mam koła, rurki i ramę. Docelowo trafi tam napęd 1x10, więc się specjalnie linią łańcucha nie przejmuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 W Krampusi korba nominalna stare3x xt , i 32 z działają nie ma mowy o założeniu młynka, tylko taka jest różnica że piasta z tył to 148. ale na wspólnej Bydgoszczy miałem B1 z 27,5/2,8 ranger i używałem bez tarcia korby shimano 2x. Kaseta była 10s piasta 135mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 Btw, gdzie kupiłeś te kapcie Brooks'a?😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 U nas na lokalnym ryneczku mają takie po 25zł, tylko są bez loga Brooks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 Obuwie na zlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 (edytowane) Sprawdziłem w Krampusie oryginalna pozycja środkowej tarczy z shimano nie ma kontaktu łańcucha z oponą. Tylko tak jak pisałem tył to bust nie wiem jak to zmienia pozycję wieeelkiej zębatki na kasecie w przestrzeni. Edytowane 8 Lutego 2023 przez itr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi