Sobek82 Napisano 24 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 Jest coś pomiędzy miotłą a szufelką.😉 Ładniusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 24 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 No i trzeba kogoś ze stolicy wysłać żeby dla @Roballinho utargował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 24 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 Ja mieszkam obok, ale moim zdaniem tu nie ma co targować , wideł ECR ze sterówką 21cm ...jak ktoś śledzi dostępność tego żelastwa to wie że trzeba brać i to dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 24 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 (edytowane) Salsa papryka to chyba 107 ero kosztowała plus paczka ale nowa, no i przez bumem bumem cenowym , ale może coś przekręcam, trochę czasu minęło. Surly jest zero końfortu ( przy salsie ) mam tego krampusowego ciut wyższego na oś 110. Nie lubię i jeżdżę na Cromoto Waga Surly do sprawdzenia ale to nie piórko. i niech mnie ktoś poprawi : wejdzie do niego szeroka opona i za to warto dopłacić. Do każdego roweru przednie 3 czy chociaż 2,8 w 27,5 niosą kaganek nowych przyjemności i oświecenie tulenia przeszkód.! Edytowane 24 Listopada 2022 przez itr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 24 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 Słusznie , też miałem oba te widły , tzn Krampus 483 qr i Salsa Cromoto Grande 468 . Patrząc na Salsę z góry widać było jak delikatnie pracuje. Także jeśli AC468 jest pożądane to bym wolal kupić Salsę. Dużo nie zdrożały, przynajmniej w Euro https://www.justpedal.nl/en/rigid-fork/695-salsa-cromoto-grande-29-fork.html?search_query=salsa+cromot&results=133 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 24 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 (edytowane) Ja mam w Genesis HL właśnie Salsa Cromoto a w Surly Karate Monkey jego odpowiednik wymiarowy, tylko że Surly i potwierdzam to co powyżej itr napisał. Salsa jest bardziej cywilizowana. Miękka i lekka jak piękna kobieta w tańcu. Widelec Surly to odpowiednik drwala na dyskotece. Edytowane 24 Listopada 2022 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 24 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 Halo, pogotowie? Ktoś tu na widelec upadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 25 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2022 Za długi jest dla mnie ten ECR. To ma wpaść do 26era. Bardziej by mi pasił 440-445 mm. Z drugiej strony dwa centy w tą, czy inną stronę... Można się przywzyczaić. Zwłaszcza, że obecnie zamontowany wideł jest za krótki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 25 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2022 Kupiłeś tego darmozjada z ale drogo, czy będziemy dwie strony rozprawiać o widelcu na jesienne potańcówki? 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 25 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2022 Oj będziemy, będziemy. Forum nie może umrzeć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 Nie wiem czy to ważne, ale zalega mi coś takiego w domu, może ma ktoś z was pomysł na tą ramkę? Chętnie oddam za pół darmo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaakko Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 jaki rozmiar i cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 @leejoonidas PW poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 Rozmiar e-M-ka. Cena? Trochę więcej niż 500+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 Nie moszna było podać, modelu, rozmiaru i pszy bliżonej ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 Marin Muirwoods. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jendrzych Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 (edytowane) @leejoonidas jeżeli jeszcze aktualne, to biorę!!! synu muszę jakiś rower wyfasować... Edytowane 28 Listopada 2022 przez jendrzych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 Niestety już sprzedane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztopi17 Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 Pany szukam pomysłu co zrobić z tym sztruclem Jakieś pomysły ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 (edytowane) @sztopi17 Rama do gravelizacji a jeśli haki poziomki to do ostrzenia. Kierownica wyjątkowo interesująca. Czy ja dobrze widzę, że jest zintegrowana z mostkiem? Edytowane 28 Listopada 2022 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztopi17 Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 Klasyczny bullmose z lat 80'tych. Niestety osprzęt z tego roweru został sprzedany został sam frameset . Myślę czy go nie skundlić do końca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 @sztopi17cy cuś takiego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2022 Mój Muirwoods Anno Domini Koronawirus (2020 - sprzed zmiany geometrii) będzie szedł pod młotek. Aktualnie jest w konfiguracji: prądnica Alfine/klasyczny bębenek (Novatec D042), obręcze Author Xenon DS, szprychy Sapim Leader. Do tego oświetlenie AXA Blueline, bagażnik. Hamulce bez zmian, MT200, do tego chciałem go sprzedać z nowym napędem 2x9, bodajże Altus/Alivio (aktualny sobie zostawiam). Opony 700x50c Kenda Piedmont prawie nowe. Ktoś z tego grona byłby zainteresowany? Sprzęt przeżył kilka konfiguracji opon i napędów, ale niewiele jeżdżony, rama rozmiar L w idealnym stanie - dla mnie za długa, ot i cała historyja. Pytam dlatego że w ramach tego co w nim jeździło, albo co posiadam mógłbym co nieco w powyższym secie pozmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 https://www.olx.pl/d/oferta/rower-gravel-salsa-ala-carte-rama-s-m-do-178-CID767-IDSclrr.html 1500 zł !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 Gravel 😉🙃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi