marcesco Napisano 16 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2022 Byłem u niego ponad rok temu i z tego co zrozumiałem to nadal budują ale dla zagranicznych klientów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 16 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2022 A możliwe, ja pamiętam właśnie skierowanie się na klienta zagranicznego a to takie ramy przewijały się w historii "serwisowej". A z Polski, jak się zapłaci w $$ można zamówić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 16 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2022 1 godzinę temu, MikeSkywalker napisał: Może coś się zmieniło, ale z tego co pamiętam skupił się tylko na renowacjach, serwisie a zrezygnował z budowania ram. Więc może niekoniecznie interes, ale nic nowego nie można zamówić. Jeszcze na początku liściopada Rych wrzucił na fejsa zdjęcie góry pudeł z rurkami Columbusa do obrobienia, więc może się nie zwinął, ale... Stanton co dopiero nęcił ofertami, a dzisiaj gruchnęło, że firma idzie pod młotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 23 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2022 (edytowane) Gdyby komuś rzuciła się w oczy jakaś promka z okazji Czarnego Piątku na stalowy widelec z AC w okolicach 445, to niech śmiało się podzieli. Sterówka 1 1/8 i mocowanie na tarczę obowiązkowo musi posiadać. No i 2,2" balon powinien pomieścić. Budżet mam skromny, w porywach 400 PLNów. Edytowane 23 Listopada 2022 przez Roballinho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2022 Bjutifull prajs @Roballinho https://allegro.pl/oferta/widelec-accent-mtb-gorski-29-czarny-1-1-8-12236729221 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 23 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2022 A nie połamie mi się to w MTB? Jakieś takie delikatne te haki... Ale dzięki za cynk, biorę pod uwagę, ale proszę o więcej. W planetX jest jeszcze odkopany staroć z Inbreda https://www.planetx.co.uk/i/q/FOOOCR26DO/on-one-cromo-26er-mtb-fork-disc-only Gdyby nie ta przesyłka, to pewnie bym się skusił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 23 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2022 W MTB ten Accent się nie połamie. Co do tego sztućca z Inbreda, to miałem i nie polecam. Mimo sensownej wagi jest równie elastyczny jak rura gazowa. Zero finezji, zero pracy przód tył. Zachowuje się jak aluminiowe sztućce. Gorszy jest tylko Kona P2 i spawaki-cudaki z hi-ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2022 Kup, załóż, stejstuj i daj znać, my się po śmiejemy. Czemu miałby się połamać, zamierzasz walić w betonowy mur? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 23 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2022 Oj nie połamie, nie ma się co bać. Toż to takie kowadło że szkoda gadać. Waży sporo, działa jak rurka, i to nie wiem czy gazowa czy nie jakiś cięższy kaliber Gdzieś o tym pewnie pisałem, ale zmianę na Salsę Cromoto od razu odczułem. Więc przy zakładanym budżecie wrzuciłbym Accenta raczej do worka cudaków niż sensownych widelców. Choć, cena na allegro dobra, za niecałą stówkę kupiłem go chwilę temu w outlecie Velo. Z drugiej strony - jeśli ma być tanio ciężko znaleźć alternatywę, trzeba by polować na używaną Salsę, ewentualnie coś podobnego. Ale Cromoto bywał do kupienia w okolicach 100€. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2022 Już tak nie dramatyzuj, przy 2,2" oponie naprawdę? Współczuję wytężonych zmysłów dotyku, powonienia i lęku. Btw, brezerowe kromo waży kilo dwieście Pozdrow'er 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 23 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2022 Przy oponie 28x1.75 uściślając, ciśnienie z gatunku wyższych. I naprawdę, ten widelec tłukł po łapach, teraz jest inaczej. Niemniej jednak, może faktycznie przy balonie nie ma się co przejmować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 23 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2022 Dobra, wezmę to kowadło. Mam tylko nadzieję, że nie będzie krzywy jak jego odpowiednik z aluminium, który kiedyś kupiłem żonie do mieszczucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2022 Pokaż jak to do qpy złożysz bo mi piwo wietrzeje 😉 Pozdrow'er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 23 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2022 Spoko, spoko, będziesz pierwszy. Musisz tylko systematycznie odświerzać stronę w przeglądarce. Niestety nie podpowiem, kiedy zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 23 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2022 kilosiedemset! Matko i córko. Wiadomo, wagomir do piachu, ale są pewne granice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 23 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2022 Można obciąć, zerwać lakier, wiercić, będzie 1610 😀po co te nerwy, rower jest do jechania waga do stania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 24 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 24 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 Oczywiks sam kupuję jakieś salsy i surlysrully ale do jakiegoś taniego projektu na pewno bym kupił tego widelca za psie pinionżki. Pozdrow'er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 24 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 9 godzin temu, itr napisał: Można obciąć, zerwać lakier, wiercić, będzie 1610 ... i jeszcze schudnąć 400 gramów i będzia jak Salsa. @Sobek82 Tanio miało być, ale trochę wymknęło się spod kontroli i niebezpiecznie zbliża się do 2k zł. Z drugiej strony co to za pieniądze przy współczesnych cenach rowerów i całej reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 24 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 Gdzie nie pójdziesz do sklepu, czy to spożywczego czy budowlanego płacisz prawie dwukrotnie wincyj. Więc tak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopusleg Napisano 24 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 Ja chyba mialem pecha (przygode )z tym widlem. Kupilem go jakis czas temu, kosztowal wtedy jakies 80 zl. Po rozpakowaniu owego, na lakierze zobaczylem purchle i odpryski... musialem szlifowac... rdza.. okazalo sie ze wzery byly dosc glebokie. Moze to tylko moj przyadek... kwestia przechowywania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 24 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 Mam bardzo długo tani z tej serii szosowy accent i nie ma kłopotów pewnie zależy od biorytmu fabryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 24 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 Godzinę temu, Kopusleg napisał: Po rozpakowaniu owego, na lakierze zobaczylem purchle i odpryski... musialem szlifowac... rdza.. okazalo sie ze wzery byly dosc glebokie. Moze to tylko moj przyadek... kwestia przechowywania? Ja myślę że obróbki przed lakierowaniem, farba nie puchnie od leżenia. Ale "funkiel nówka" tak wyglądał? Bo jak ja zamawiałem to wyraźnie był opisany jako z wadami, właśnie takimi, i coś tam tańszy od katalogowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopusleg Napisano 24 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 (edytowane) Tak. Noweczka. Nigdzie nie bylo informacji o zadnych wadach... Dodatkowy wydatek (podklad, szpachla, lakier) i kilka dni zwloki... i... frajda z zabawy 😃 Edytowane 24 Listopada 2022 przez Kopusleg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 24 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 https://www.facebook.com/groups/154825315188742/permalink/1060112211326710/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi