Roballinho Napisano 17 Maja 2022 Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 https://www.olx.pl/d/oferta/rower-corratec-superbow-29-amp-balon-bike-fatbike-CID767-IDHbtyo.html Wrzucam, bo pomijając hamulce typu torpedo, zacny to rower na miejskie krawężniki. Ale swoje centymetry trzeba mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 17 Maja 2022 Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 Ta sama Prędzej w drugą stronę bym właśnie poszedł bo kastom będzie minimalnie krótszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 17 Maja 2022 Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 Fajny pomykacz do odświeżenia, dla kobitki (lub nie), na Suntourze! https://www.olx.pl/d/oferta/szybki-rower-miejski-fast-urban-szosa-single-CID767-IDGbdvg.html#fbe935467b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 17 Maja 2022 Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 (edytowane) Rower jak wiele innych, ale patrzcie na tą innowacyjną osłonę przednich zębatek. Edytowane 17 Maja 2022 przez leejoonidas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 17 Maja 2022 Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 Żeby sobie łydy nie poparzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt80 Napisano 25 Maja 2022 Udostępnij Napisano 25 Maja 2022 Takie cus, dla big chłopa, albo wyyysokiej dziewczyny https://m.olx.pl/d/oferta/gravel-surly-disc-trucker-60cm-xl-rower-endurance-touring-CID767-IDP6JVY.html?reason=hp|cf_rescored 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 25 Maja 2022 Udostępnij Napisano 25 Maja 2022 Ten Surly był za 4,5K i wg mnie już była to dobra cena patrząc na wyposażenie. Dziwne, że nikt nie chce się skusić za 4K. Dojdzie do 3.5K biorę wywalam Tiagre i baranka. Wrzucam Alfine +kiere on-one i wio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 25 Maja 2022 Udostępnij Napisano 25 Maja 2022 3143k4r2 a może byś chciał frameset Soma Wolverine v2 60cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 26 Maja 2022 Udostępnij Napisano 26 Maja 2022 Ostatnio na olx obrodziło we wszelkiej maści stalowe Genesisy. Linków nie wrzucam, bo jest ich zbyt wiele. Szukajcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 26 Maja 2022 Udostępnij Napisano 26 Maja 2022 Dawno nie widziałem tyle chromo-molibdenu w ogłoszeniach. Niektóre są naprawdę korzystne cenowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 26 Maja 2022 Udostępnij Napisano 26 Maja 2022 A Unita naście osób obserwuje, ale póki co cisza. Pewnie jak cena poleci to się pożegnamy. Info dla osób których cały rower na "szalonym napędzie 1x9" niekoniecznie mógł przekonać - mogę sprzedać bez napędu, można też dogadać jeszcze biedniejszą wersję, ale na pewno musi się w niej znaleźć frameset z kompletnymi kołami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 26 Maja 2022 Udostępnij Napisano 26 Maja 2022 Godzinę temu, Roballinho napisał: Ostatnio na olx obrodziło we wszelkiej maści stalowe Genesisy. Linków nie wrzucam, bo jest ich zbyt wiele. Szukajcie. łeeeee podjarałem się, a tu same croix-anty i inne ekskalibury, wisisz mi 10 minut czwartku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 26 Maja 2022 Udostępnij Napisano 26 Maja 2022 (edytowane) Jeszcze przedwczoraj był mały Day One, na którego frameset miałem ochotę. Nie dogadaliśmy się jednak ze sprzedającym co do kwoty. Wyjściowa konfiguracja też była ciekawa z Alfine 8 i klamkomanetkami Versa 8 na czele. Edytowane 26 Maja 2022 przez Roballinho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztopi17 Napisano 27 Maja 2022 Udostępnij Napisano 27 Maja 2022 (edytowane) 18 godzin temu, MikeSkywalker napisał: A Unita naście osób obserwuje, ale póki co cisza. Pewnie jak cena poleci to się pożegnamy. Info dla osób których cały rower na "szalonym napędzie 1x9" niekoniecznie mógł przekonać - mogę sprzedać bez napędu, można też dogadać jeszcze biedniejszą wersję, ale na pewno musi się w niej znaleźć frameset z kompletnymi kołami. To jakiś nowy trend na olxie. Jeden mój frameset obserwuje 29 osób! Od pół roku ani jednej wiadomości mimo iż w opisie jest , żeby składać swojej propozycje. Generalnie moje ogłoszenia obserwuje masa ludzi , ale ciężko coś sprzedać . Trochę żalu przed robotą miłego piątku ! Edytowane 27 Maja 2022 przez sztopi17 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 28 Maja 2022 Udostępnij Napisano 28 Maja 2022 I pyk znalazłem zdjęcia swoich ram Kyoso Csepel Genesis Hultaj 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2022 https://www.olx.pl/d/oferta/rower-genesis-29cali-sram-x5-1x10-CID767-IDPs8G5.html#dfadf81e5e 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2022 Czy mnie się dobrze obiło o ucho, że nadchodzi jakieś singlowe katanie w Sulejówku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2022 Dobrze dobrze, 22-24 lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2022 Żle , pod Piotrkowem a nie w Sulejówku. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2022 Sulejów, aż sprawdziłem. Mnie się to wszystko myli i początkowo myślałem że chodzi o Siemianówkę, także sami wiecie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2022 Ja tam jadę przybić piątkę ostatnim żyjącym zwyrodnial.com rowerowym upadającej ery rower ów Ania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2022 @artoor: Dawaj Pan, serdecznie zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2022 Dokładnie! Spotkanie klubu "STULEJA" czyli zawężone do jednośladów monotransmisyjnych - zapraszamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2022 Niner sir na olx w śmiesznej cenie szkoda ze rozmiar Medium ale i tak się zastanawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2022 Fajna, brałbym ale k, ile moszna 🙃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi