rambolbambol Napisano 25 Marca 2022 Udostępnij Napisano 25 Marca 2022 A co tu jest nie tak z rozmiarem i wzrostem? To jest M-ka z posiodłową 457mm. Następny rozmiar ma już 508mm. Ja mam 182cm i celowałbym w M-kę właśnie i rower musiałby podobnie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 25 Marca 2022 Udostępnij Napisano 25 Marca 2022 Cytat To jest M-ka z posiodłową 457mm. Następny rozmiar ma już 508mm. Wiem że ta na sell to pierwsza generacja Karate Monkey, ale aż tak bardzo różni się geometrią od obecnie prezentowanej na stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 25 Marca 2022 Udostępnij Napisano 25 Marca 2022 (edytowane) Starsze bardzo się różnią rozmiarami: https://geometrygeeks.bike/bike/surly-karate-monkey-2010/ https://surlybikes.com/uploads/downloads/2010_Surly_Catalog.pdf Gość ma na sprzedanie Mapłę Karatecką w rozmiarze Medium z 2010 roku. A właściwie to ma już sprzedaną ramkę w rozmiarze Medium. Edytowane 25 Marca 2022 przez rambolbambol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 25 Marca 2022 Udostępnij Napisano 25 Marca 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 25 Marca 2022 Udostępnij Napisano 25 Marca 2022 Ubolewam, że ta Małpa nie jest większa... XL albo chociaż L brałbym z miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 25 Marca 2022 Udostępnij Napisano 25 Marca 2022 (edytowane) Kurła, żebym ja taką Małpę miał w garażu, to Marian Mur-w-lesie poleciałby na OLX tego samego dnia 😇 Ale trudno, Małpa kupiona... Edytowane 25 Marca 2022 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 25 Marca 2022 Udostępnij Napisano 25 Marca 2022 (edytowane) On One Bootzipper w rozmiarze Small i X-LArge za 199 funtów: https://www.planetx.co.uk/i/q/FROOBZ29FO/on-one-bootzipper-29er-mountain-bike-frame @3143k4r2Reflektujesz na taką dużą ramę? Edytowane 25 Marca 2022 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 25 Marca 2022 Udostępnij Napisano 25 Marca 2022 Na to jest jakieś cło? Po dodaniu do koszyka i wybraniu przesyłki PL, kwota zostaje pomniejszona o VAT i docelowo wyświetla się 205 łabędzi. Ale czy to jest ostateczna kwota do zapłaty, czy można dostać niespodziankę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 25 Marca 2022 Udostępnij Napisano 25 Marca 2022 Niespodzianka przy takiej kwocie jest pewna. Nie pamiętam czy 150 jełro czy łabędzi, ale na pewno to jest/była kwota graniczna. Sprawdź jak to aktualnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 25 Marca 2022 Udostępnij Napisano 25 Marca 2022 Jak dobrze pamiętam limit bezcłowy to 135 łabędzi. Nie pamiętam żeby butziper kosztował sześć setek brytyjskich... @3143k4r2: masz jeszcze tego Charge w srebrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 25 Marca 2022 Udostępnij Napisano 25 Marca 2022 4 godziny temu, Roballinho napisał: Na to jest jakieś cło? Pytałbym, bo CRC na przykład opłaty celne bierze na siebie. Kupowałem niedawno klamota za Ł300 i co prawda była konieczność wyspowiadania się przed urzędem celnym, ale poza opłatą za list z dokumentami nie dopłacałem do interesu ani centa. Może PlanetX też ma podobny system? Zwróćcie uwagę, że to jest SAMARAMA bez widelca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 26 Marca 2022 Udostępnij Napisano 26 Marca 2022 https://www.olx.pl/d/oferta/rower-miejski-hybryda-genesis-smithfield-20r-shimano-nexus-rama-m-CID767-IDN2xEV.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 (edytowane) Charge jest i ma się dobrze. Robi za rower po bułki W tym sezonie musze odpalić swojego Ninera rtl9 steel Zmienić cały napęd 2x11 ( hamole+ manetki rival, korba force, przerzutki force) na 1 x 11 apex + przerzutka rival ze sprzęgłem. Wszystko kupione ale jakoś czasu brak by się za to zabrać. Chodziło za mną żeby zostawić łapy od 2x11 najwyżej lewa byłaby nie używana lub może weszłaby jakaś opuszczana sztyca. Mimo iż mam już kupioną korbe apexa to myślę czy nie zostawić force 22 i nie wrzucic jej 1 blatu 38-42t narrow wide. Jak myślicie ? Gdzieś ciągle poluje na coś fajnego co pozwoliłoby zostawić jeden rower, ale chyba tak się nie da - CHOROBA edit a co do On One Bootzippera to jeśli kiedyś nie kupiłem całego roweru w świetnej cenie tylko jego osprzęt to teraz chyba podziękowałbym za nową ramę, której finalna cena jest wielką niewiadomą. Poza tym - dla mnie klocek Edytowane 27 Marca 2022 przez 3143k4r2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztopi17 Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 (edytowane) Trochę retro przy niedzieli. Tytanowy Kastle Titanium Pro. Powstało tylko 25 sztuk , który trafiły do dystrybutorów marki w USA i Włoszech . Rama , widelec i kokpit wykonane z tytanu osprzęt to mieszanka Deore XT z DXem. Edytowane 27 Marca 2022 przez sztopi17 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 Doskonały ten Kastle! ❤️ Od siebie zaraportuję, że Kuwahara Discopacer odpalona, jeździ jak szalona Drobne zmiany incoming, ale nic gruntownego. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 28 Marca 2022 Udostępnij Napisano 28 Marca 2022 W dniu 25.03.2022 o 11:46, rambolbambol napisał: A co tu jest nie tak z rozmiarem i wzrostem? To jest M-ka z posiodłową 457mm. Następny rozmiar ma już 508mm. Ja mam 182cm i celowałbym w M-kę właśnie i rower musiałby podobnie wyglądać. No o kokpit mnie się rozchodziło, więcej podkładek pod mostek nie było ? 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Marca 2022 Udostępnij Napisano 28 Marca 2022 Możliwe że to było max w szufladzie. Nie mierz podkładek swoją miarą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Marca 2022 Udostępnij Napisano 28 Marca 2022 Btw, do Kastle'a poczeba wincyj zdjęć, onanizowanie do jednego jest bardzo utrudnione. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 29 Marca 2022 Udostępnij Napisano 29 Marca 2022 Nie do końca wiedziałem gdzie to wrzucić, Marin 4c w trochę innym wydaniu 😎 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Marca 2022 Udostępnij Napisano 29 Marca 2022 Nie ma to jak wpakować kupę kasy w rower na ramie, które nie ma nawet wymiennego haka przerzutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 29 Marca 2022 Udostępnij Napisano 29 Marca 2022 tylko nie mów o tym właścicielom Surly 😂 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 29 Marca 2022 Udostępnij Napisano 29 Marca 2022 Pffffff, spadłem z krawędzi dywanu, prócz kony nie mam w żadnym stalowym wymiennych haków, śpię dobrze. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trendyfendi Napisano 29 Marca 2022 Udostępnij Napisano 29 Marca 2022 (edytowane) 7 minut temu, skom25 napisał: Nie ma to jak wpakować kupę kasy w rower na ramie, które nie ma nawet wymiennego haka przerzutki. primo części zawsze można przełożyć do takiej z wymiennym hakiem secundo, ahh ta polska mentalność... terzo, może dla Ciebie kupa kasy to dla kogoś drobne (; Edytowane 29 Marca 2022 przez trendyfendi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Marca 2022 Udostępnij Napisano 29 Marca 2022 (edytowane) A co ma do tego Polska mentalność? Rama Marin 4C to nic wyszukanego, najzwyklejsza stalowa taniocha, na dodatek bez wymiennego haka. Czyli jak źle pójdzie, jednorazowa. Jeżeli dla kogoś reszta osprzętu to "drobne", to ponownie pytam, dlaczego wybrał taką ramę. Naprawdę trzeba nawet do takie komentarza wrzucić coś o mentalności? A może to kolejny temat, gdzie mile widziane są tylko pozytywne komentarze? Edytowane 29 Marca 2022 przez skom25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 29 Marca 2022 Udostępnij Napisano 29 Marca 2022 (edytowane) M4C na elektronicznej grupie, cała reszta w karbonie za miliony monet, garbaruki, cane kriki, złote dodatki, byłby sztos. 🤗 Polska mentalność to gdy świeci słońce ale cień musi akurat padać na hak przerzutki. Edytowane 29 Marca 2022 przez Sobek82 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi