rambolbambol Napisano 28 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2021 Gdy jedziesz w sobotę w Karkonosze a potem w Góry Sowie (w sumie na dwa tygodnie), twój ukochany singlowy drop-bar musi stać się wołem pociągowo-transportowym, nie posiadasz szosowych klamek i przerzutek a jedyną słuszną kombinacją biegową jest Saint Zee ... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 28 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2021 ...mam nadzieję, że smartfon z apką shimano dobrze będzie zarządzał biegami w zasadzie klamki hamulcowe też są w zasięgu blufuta dostajesz powiadomienie - hamujesz i życzę udanej wyprawy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2021 Nie wiem czy się śmiać lub płakać ale twój pseudonim artystyczny wyryty został na rurce breezer'a. Pozdrow'er 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twojastara Napisano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 Gdy jedziesz w sobotę w Karkonosze a potem w Góry Sowie (w sumie na dwa tygodnie), szanuję pochodzenie północne, ale czy na pewno te przełożenia (i z taką gumą) się sprawdzą w górkach, sprawa do przemyślenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trendyfendi Napisano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 Nie wiem czy się śmiać lub płakać ale twój pseudonim artystyczny wyryty został na rurce breezer'a. Pozdrow'er ja płaczę patrząc na ten rower 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 ....nie znasz Sobcia.....nie zrozumiesz. Ten wątek jest pełen dziwaków i niemoralnych skrzywieńców rowerowych, naładowanych bagażem doświadczeń. To się ni jak nie da w żadne ramy i szufladki powciskać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 Breezer niczym biust Dancewicz paczysz i placzesz co za emocje... a Rambolbambol co nie wjedzie to wepchnie o to jestem spokojny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 Już go złożyłem dziś do qpy i pojechałem, wincyj wam opowiem jak położę dzieci spać 🙃 Pozdrow'er 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berg Napisano 1 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2021 Pany, znalazł ja takiego czegoś w czeluściach, co to być? Senkju. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 1 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2021 No no, niezły. Na haku chyba logo Ritcheya przebija spod farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berg Napisano 1 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2021 jeszcze ham tylni. Leży w internecie do zakupienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berg Napisano 1 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2021 Alesz czy braść 3 nie braść, oto jest "? ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 1 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2021 Dla samej tylnej przerzutki warto brać. Rama ultra ciekawa, coś fajnego można na niej ulepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berg Napisano 1 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2021 Gość kce pińcet. Tylko dziwnie wygląda linka podpięta w dół od damperka, nie wiem czy nie brakuje jakiegoś zawiasu. Klocki do sachsa nie są dostępne, trza by z patyka wystrugać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 9 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2021 No dobra to się pochwalę. Wczoraj skończony dzisiaj trochę objeżdżony. Parę rzeczy jeszcze trzeba ustawić. Starałem się wykorzystać jak najwięcej części, które mam w domu. Dlatego zaciski hamulców to tektro novela [oryginalne klocki żywiczne] na chińskich tarczach o średnicy 203 mm. Kierownica Ritchey Kyote, manetka sram gripsh*t 12sp, przerzutka SLX7000 SGS, kaseta chińskie VG Sports 11-50 12sp, Klamki hamulcowe Avid FR-5. Manetka z przerzutką bardzo fajnie się dogadały. Kaseta nie sprawia żadnych problemów. Na małych zębatkach biegi wchodzą trochę leniwie. Nic nie przeskakuje . Można kręcić korbą do tyłu na największej zębatce i łańcuch nie spada Problemów z przerzucaniem biegów nie ma. Łańcuch też jest vg sports był razem z kasetą w zestawie. Łańcuch jest naoliwiony bardzo dziwnym smarowidłem o ile kaseta jest jeszcze czysta to zęby na korbie są już czarne, do tego olej jest dość rzadki i brudzi dosyć mocno. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2021 Wróciłem do prostej 😁 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 10 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2021 Ostatnia prosta , rzeka żwiru! U mnie kram pusia też z manetką sram pusią na 12 i eseliksem, jeszcze testy czekają na odbycie. Przed nawałnicami zebra zaskakuje drewnianą obręczą i geometrią intensywnie ekierkową, właściciel senior, może to nawet jest oryginał a nie konstrukcja para retro. W każdym razie pięknie jak Dar Pomorza, Błyskawice przyszły dopiero wieczorem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acid1234 Napisano 10 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2021 Dzisiaj mała wycieczka staruchem ;). 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 11 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2021 Trasami dobrych wspomień. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 11 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2021 Pozdrow'er 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 12 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2021 Na stromej ulicy taksówka ścięła rowerzystę, w szpitalu, na stronie miejskich doniesień stacji amerykańskiej zdjęcie, Pan Pol bada zębatki patrzcie wyżej na stalowy widelec z " odciętą" rurą sterową!!!! w jedej trzeciej długości!!!! Mam nadzieję że poszkodowany szybko stanie na nogi,ale zniszczony samochód pokazuje, że było źle. rura widelca w TFAŁN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 12 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2021 W dniu 10.07.2021 o 21:35, acid1234 napisał: Dzisiaj mała wycieczka staruchem ;). Chwacki ten "staruch" i wygląda całkiem świeżo. Spodobał się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acid1234 Napisano 13 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2021 (edytowane) ARTOOR - Blizzard 2005 20th jest kozak , chyba jednak na sprzedaż... bo ma za mało miejsca mam... był ze mną długo... a może... Edytowane 13 Lipca 2021 przez acid1234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 21 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2021 un peu privé.. może kogoś zainteresuje rama Gary Fisher Ferrous 29 , rozmiar 17,5" , max opona 29x2.35" w razie zainteresowania pisać priw , więcej fotek wraz z geometrią w ogłoszeniu na allegrolokalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 23 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 Takie coś mi dzisiaj allegro podrzuciło na maila: https://allegro.pl/oferta/rama-tytanowa-backroads-pod-di2-turystyczna-53cm-10944801024 Zastanawiają mnie te dwa otwory. Jakieś pomysły? Mocowanie stopki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi