akkwlsk Napisano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2021 no nie tak oczywiście, bo moja kuwaharka waży mniej więcej tyle razem z widelcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2021 Panie dodaj....ishiwata, ale jednak trzepak w męskim rozmiarze. Że niby widelec 500 gram....podszyte to opowieściami z mchu i paproci😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2021 (edytowane) Ano Ishiwata. Widelec 800-kilkadziesiąt, rama ~1800 Choć przyznaję, że ważona była golutka, nawet bez lakieru. Nie mam tego już niestety jak fotkami potwierdzić, bo rower stoi spakowany i jutro jedzie na wycieczkę z której już do mnie nie wróci 💔 Edytowane 18 Kwietnia 2021 przez akkwlsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 Z lakierem pewnie daje to około 2850-2900 g za set.....a to bdb wynik....jak na mufowca. Wiekszość ram stalowych to jednak poziom bardziej 2 z okładem, szczególnie tych na tarcze. Jakaś nowa przełajka się szykuje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 Tak, Puffin na oponkach 2,6 A poważnie to jakoś przestałem się lubić z barankiem i chudą kichą. No i Kuwa przez ponad rok stała nieużywana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 Ja mam odwrotnie.....góral się kurzy, tzn używam, ale gravelowo + 40mm to mój typ. Może do gienka wleci coś w stylu 2,6..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 W wolnym czasie przerzucę królika 2.8 na obręcz cruiser'a bo na obręczy o szerokości wew 24 mm ma mniej od continentala 2.6 który pokazuje 65 mm tyle ile ma na bocznej ściance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt80 Napisano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 Jakby kto szukał stalowego błękitu: https://m.olx.pl/oferta/frameset-rama-54-gravel-gravelowy-antymateria-stal-cr-mo-cr-mo-cromoly-CID767-IDJwmpa.html?reason=hp|cf_rescored Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 fajna żółta chromowa pasta https://bikerumor.com/2020/12/30/2021-sour-xc-pasta-party-tops-sweet-steel-bike-updates-plus-prototype-full-suspension-mtb-tease/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztopi17 Napisano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2021 Panowie i Panie nie zalega wam może jakiś stalowy widelczyk pod tarcze (koło 26") 🤗 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christophorus1 Napisano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2021 Mam nowego surly pod tarcze i v-ki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2021 Kona na slickach? Grifter 2,50. Plus obniżenie suportu dla efektu aero już w krótce 😘 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2021 O super, czekam na opinie jak to się toczy. Zmierz proszę ile ma w szerokości Grifter na szerokiej feli. Chcę się w takie oponki doposażyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 3 Maja 2021 Udostępnij Napisano 3 Maja 2021 (edytowane) Takie oto przedziwne rozwiązanie uwieczniłem telefonem kilka dni temu. Wrzucam tutaj, bo rower jak najbardziej stalowy. Czekam na komentarze, jak to działa, bo mój rozum tak daleko nie sięga. Edytowane 3 Maja 2021 przez Roballinho 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 3 Maja 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Maja 2021 Ale, że jak? 😁 Jak ktoś ma info co to za wynalazek chętnie poczytam 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 3 Maja 2021 Udostępnij Napisano 3 Maja 2021 Domyślam się, że dwa wolnobiegi. jedziesz do przodu kręcąc zarówno do przodu jak i do tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twojastara Napisano 3 Maja 2021 Udostępnij Napisano 3 Maja 2021 (edytowane) wynalazek z XIX wieku - obczaj hasło retro-directe / retro-direct Edytowane 3 Maja 2021 przez twojastara 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 3 Maja 2021 Udostępnij Napisano 3 Maja 2021 No jest tego trochę w internetach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 3 Maja 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Maja 2021 Fajny bajer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Maja 2021 Udostępnij Napisano 4 Maja 2021 Masz @rambolbambolzaiste przednie laczki, nabite dla lepszego komfortu, przód 3 bary, tył 3,8 bary'ów, nie jestem w stanie opisać wrażeń gdyż jestem pozbawiony uczuć. Toczą się swawolnie jak ja przez życie. Pozdrow'er 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 5 Maja 2021 Udostępnij Napisano 5 Maja 2021 A suwmiarkę masz, bo jeż chciałbym poznać jak to jest szerokie na szerokiej? Uczucia mnie akurat nie interesują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 5 Maja 2021 Udostępnij Napisano 5 Maja 2021 https://www.olx.pl/oferta/rower-genesis-crmo-1x11-shimano-slx-29er-carbon-gravel-przelaj-CID767-IDJEIyb.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Maja 2021 Udostępnij Napisano 5 Maja 2021 No popacz a jeszcze niedawno to było HT MTB na sztywno, a teraz gravel, przełaj 😂😁🙃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 5 Maja 2021 Udostępnij Napisano 5 Maja 2021 zakładata te baranki do grubych opon na ramach mtb to się ludziom myli....😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Maja 2021 Udostępnij Napisano 5 Maja 2021 Jak robiłem Peak'a z barankiem to się część łapała za głowę, podziwiała i biła brawo. Do dziś za nim trochę tęsknię 🥺 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi