Sobek82 Napisano 20 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2021 The golden chain. Pozdrow'er 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 20 Lutego 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Lutego 2021 Sobek, to na trzeźwo tak masz? Nie żebym podejrzewał/sugerował/ zakładał spożywanie, ale ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 20 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2021 Wszystko bez użycia dopalaczy, alkoholu, narkotyków i wody święconej. Tylko sok wyciskany z bio jabłek, marchwi i cytrusów. Poranna świeżo parzona kawa, szczypta magii, ruch różdżki kuchci wróżki i skrzydła machnięcie, Kona ze złotym łańcuchem rzucam zaklęcie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Poszukuję produktu deficytowego, zapewne już tylko z drugiej ręki, a mianowicie ramiaka na 26" kółka. Rozmiar 16-17", geo ścieżkowe, mocowanie pod tarcze. Reszta parametrów do zastanowienia. Gdyby komuś napatoczyła się jakaś oferta internetowa, z możliwością wysyłki do Polski, a najlepiej z samej Polski, to proszę o znak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panSocjolog Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 7 minut temu, Roballinho napisał: 26" kółka. Rozmiar 16-17", geo ścieżkowe NS Surge? Nie wiem jak z dostępnością i trochę ciężkawa, ale za to nie do zajechania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yapabaka Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 20 minut temu, Roballinho napisał: 26" kółka. Rozmiar 16-17", geo ścieżkowe, mocowanie pod tarcze Na olx wisi NS society w rozmiarze 16,5 cala. Fajna ramka pod małe koło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Tajm laps Pozdrower 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Miał ja ci pojechać w teren ale dzieci itp. Kierując się zasadą- Sobek quae creata est, anathema luceant cum exempli gratia laetificant corda et parvulis. Wyszedło to, puniej będą zdjęcia i notka z terenu. Pozdrow'er 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 21 Lutego 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Czy ten wideł nie jest za wysoki trochę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Chyba nie raczej, jest dobrze, wygląda cudnie, nie ma się do czego przyczepa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Nie jest, on smukłością oko kłamie a zastępuje 120mm zsagowane. Fajny ulep @Sobek82 Ja zaś zamiast lepić kląkera pojechałem w teren z dzieckami: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Czy ja widze stoogeowego junkera 75mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 A no nie mój drogi misiu. Junkie czeka aż Marino będzie mieć swe miejsce w zagrodzie zamiast na strychu u teściów. Ten tam to Tommaselli 213(?) z ale gross. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Sorry ale tak zapytam, bo patrzę i patrzę i nie rozumiem o co w tym rowerze chodzi? Takie połączenie kombi, hatchbacka, SUV'a i auta sportowego z traktorem + na kołach z białym paskiem i bez, ze skrzynia jednobiegową a może z reduktorem czy coś takiego? Czemu coś takiego służy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Tak jak podejrzewał'em zębatka 20T z rozwierconej kasety to średni pomysł, gdyż jak wiadomo po wertepie łańcuch spada, więc wracamy do 16T / 36T Samo toczenie to piękna sprawa, nawet po bułki jest zabawa. Pozdrow'er 9 minut temu, Mentos napisał: Czemu coś takiego służy Po bułki rzecz jasna. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 „Więcej jest rzeczy na ziemi i w niebie niż się ich śniło waszym filozofom” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Ta kałuża aż się prosi, żeby w nią wjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Zamoczył bym bułkę, po którą pojechałem, W rozpadzie atomów wyciskać nie chciałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 @Sobek82: mam zbędną singlovą dwudziestkę jeśli Waszmość żąda. Jak się spisuje Knard skromnoklockowy przy agresywniejszym Rekonie? Nadrabia tuszą na remis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Z czekaj z tym osondem wać mość bom tylko po bułki jechał w gnoju. Wracając myśl naszła mnie wtem taka jakom żeś waść opisał, o znajomym koledze przyjaciela mej kozy, który na zbyciu miałby zębów dwadzieścia by uleczyć napęd mojej Kony. Myśl ta jednak zderzyła się ze śmiechem rozsądku, by tak niedorzecznych o koronki zasób, pytań nie zadawać na plenarnym forum. Powrócił ja żem pod strzechę z rozkuwania zamiarem i łańcucha złotem obsypanem skracać. Jakbyś miał Panie ofiarować balast zbędny, byłbym Ci ja mości krulu do zgoła wdzięczny. Pozdrow'er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 36-20 ???? Trenuj kopyto a nie zębatkę zmieniaj. Ja na wstępie miałem 36-22, potem szybko okazało się, że nie nadążam za stadem. Zmieniłem na 36-20 po zaledwie trzech miesiącach. Teraz mam 36-18 i zastanawiam się czy nie iść w 36-17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 „Ride slow, die whenever” @rambolbambol: dziękju za niestrawność baraninową @Sobek82: jest zatem Twa kiełkownica, zgadamy się cogdziejakkiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Drogi BamRamBol'u tam jest 38/20 lub przy braku laku 36/16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi