Roballinho Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 No, to kto pierwszy się odważy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malutki Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 aż się zaśliniłem! https://shulz.ru/catalog/?id=328 29x2,2 wchodzi! Tylko czy L byłoby ok przy moich ponad 2 metrach? frameset niecałe 1200 plnów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 "Fajnie" działa przełączenie strony na "English". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 5 godzin temu, malutki napisał: aż się zaśliniłem! https://shulz.ru/catalog/?id=328 29x2,2 wchodzi! Tylko czy L byłoby ok przy moich ponad 2 metrach? frameset niecałe 1200 plnów za mała będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Zależy jakie proporcje, bo stack i ETT jak dla ramy pod barana przyzwoite, ale podsiodłowa króciutka. Jeśli masz długie nogi to bym nie ryzykował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Taki trochę Surly z długą sterówką, niby to MTB a już ktoś myśli o monster gravelu, niby to rama do roweru a jakby wieszak na pranie. Jak tu nie płakać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt80 Napisano 28 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2020 Jak skończę będzie ładniej. Coś sie robi, jeszcze troche grzebania jest 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz30 Napisano 30 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 W dniu 28.11.2020 o 21:31, wojtt80 napisał: Jak skończę będzie ładniej. Coś sie robi, jeszcze troche grzebania jest Spoko bryka będzie. Daj niżej mostek, bo się nie rozpędzisz za bardzo tak wyprostowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt80 Napisano 30 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Aerodynamika być może na tym ucierpi, ale tak raczej zostanie, ew. pomieszam podkładkami. Przed przymiarka sądziłem że nie bede za bardzo wyciągnięty, a mam wrazenie że jednak leżę na glebie;) bez owijki czucie nie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 30 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 (edytowane) Wcale nie jest za wysoko, lekkie ugięcie w łokciach i leżysz jak żaba na liściu. Edytowane 30 Listopada 2020 przez Sobek82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 30 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Jak bym widział mój garaż. Rower na rowerze i zaraz obok rower, który czai się tuż za innym rowerem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztopi17 Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 (edytowane) W szczytowym momencie mojej kariery "rzeźnika" (sprzedawałem rowery na części ) rowerowego miałem na stancji 4 kompletne rowery i jakieś 20 sztuk zdekompletowanych . Problemu by nie było , gdyby nie fakt , że mieliśmy jeden pokój Ostatnio sprzedałem jeden frameset dla pewnego Anglika . Standardowa gadka ... co żona powie na kolejny rower. Odpowiedź mnie zabiła i powiem szczerze , zazdroszczę dla chłopa. " Żona jest wyrozumiała , bardzo cieszy się , że mam fajne hobby. Gorzej z miejscem bo to 73 sztuka Edytowane 1 Grudnia 2020 przez sztopi17 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 kto bogatemu zabroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz30 Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 73 rowery to raczej choroba psychiczna. Zbieractwo lub inny rodzaj splątania. Mógł te pieniądze wydać o wiele lepiej. To jak z rowerem za 45 patoli. To nadal tylko rower. Można za to kupić super sporta i mieć prawdziwą frajdę. I jeszcze by zostało na koks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Jestem w pierwszym stadium choroby, choroba postępuje, ja ją pielęgnuję, mógł zbierać znaczki, ale na znaczku nie pojedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Marianowe 4 rogi ...widelczyki na alledrogo rzucili...nowki sztuki, czorne i niebianskie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 A ile on waży? Portfel mnie zaswędział jak zobaczył te oczka po bokach. Chciałby ktoś odwrócony wideł Cotica z ruchu lewostronnego? Wczesnowiosenna zieleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Moja domowa waga do 3kg wskazuje 1460g :-)) sterowka 36cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Na allegro także NOWY Pine Mountain XXL dla dużego chłopa za 1899zł: https://allegro.pl/oferta/rower-marin-pine-mountain-27-5-silver-xxl-2018-9311606306 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 (edytowane) 1 minutę temu, cinol123 napisał: Moja domowa waga do 3kg wskazuje 1460g Już mi przeszło... Mój z nabitą gwiazdką i zaślepkami piwotów waży 1018 g. Edytowane 2 Grudnia 2020 przez Roballinho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 (edytowane) Czasem nie ma wyboru ;-) moj cross w ktorym zdech widelec, mial sterowki 31cm w rozmiarze xl ;-)) z czego tylko z 2cm w podkladkach, a sterowka zeby bylo zabawniej 1 1/8.....ten marianowy widelec pasuje idealnie patrzac z boku ;-) i przeżyje chyba kazy element tego crossa....jest jak od czolgu.... Edytowane 2 Grudnia 2020 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielson Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 19 godzin temu, rambolbambol napisał: Na allegro także NOWY Pine Mountain XXL dla dużego chłopa za 1899zł: https://allegro.pl/oferta/rower-marin-pine-mountain-27-5-silver-xxl-2018-9311606306 Jeśli ten z oferty jest na zdjęciach, to na moje oko jest to XL-ka. Na 184-188 będzie idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Damy znać po przymiarkach Jedzie do Rzeszowa, nie do mnie żeby było, mnie Muirwoods i Unit już wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mibajk Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Na olx Kona Unit SS. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztopi17 Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Właśnie na National Geographic leci program o włoskiej manufakturze Passoni , która tworzy piękne ramki z tytanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi