itr Napisano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2018 co to jest 55g przy trzech kilo Inbreda ? piękny kolor, taki pasujący romantyczny i w ogóle, robiony na Instalatorów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homzal Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 7 godzin temu, itr napisał: 7 godzin temu, itr napisał: co to jest 55g przy trzech kilo Inbreda ? piękny kolor, taki pasujący romantyczny i w ogóle, robiony na Instalatorów? Mój egzemplarz równe 2.7kg Oddałem go do BikerStudio na Bielanach. A gdzie oni malują nawet nie wiem o_O Kolor miał być w założeniu dużo ciemniejszy, no ale uroki proszku. Wyszedł ogólnie całkiem całkiem patrząc na niego w pełnym słońcu. Lekko niebieski, lekko fioletowy i dużo brokatu! Ale bez światła wygląda na wyblakły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Chociaż "małe" koło jest w odwrocie a niektórzy uważają je wręcz za relikt, Cotic idzie na przekór i po raz kolejny twierdząc że #26aintdead odświeża model BFe http://www.cotic.co.uk/product/BFe26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 1 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 (edytowane) Ogłoszenie parafialne. Servuss ekipa! Z bólem śledziony podjąłem decyzję o rozwodzie z Wypłatą. Sama rama albo cały rower. Ramiak - 1000zł z wysyłką i opłatami po mojej stronie (stery, zacisk, ośka) cały rower za 2800zł (Fox Float 32 130mm; most Thomson 70mm, kiera Superstar Components Descender 780mm; sztyca Thomson 27.2mm, siodło Bontrager; heble Avid SD7/BB7; koła Bontrager Duster bezdętne Schwalbe Nobby Nic 2.6"; Sram X5? z Banlessem 32T NW jajo albo Absolute 26T NW jajo, Sram X9 maneta, GX średni wózek, SunRace 11-42T, Wipperman sznurek). Po więcej szczegółów zapraszam na Priv. /Ogłoszenie parafialne. Edytowane 1 Lutego 2018 przez kazafaza 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waza Napisano 1 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Koła 29" czy 650b? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 1 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Duża kiszka. Średnia kiszka to był Jackpot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waza Napisano 1 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Pytanie było trochę retoryczne, bo od roku ujeżdżam Schwalbe Rocket Ron 2.6 w rozmiarze 650b. Nieprawdopodobnie przewidywalna guma Myślę, że w rozmiarze 29" byłaby jeszcze lepsza, bez strat w oporach toczenia, jak u NN. Ale bajk i tak godzien zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bladawiec Napisano 2 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Sprzedam ramę stalową oczywiście. Jak kto zainteresowany to dzwonić pisać itd. https://www.olx.pl/oferta/rama-kultowa-stalowa-cr-mo-azonic-CID767-IDrKmor.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 2 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Powitoł O kurna kazafaza, gdybym teraz jeździł chociaż trochę, to bym chyba Romana zdradził 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 2 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Pany jedna prośba .... nie róbmy z wątku giełdy ... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 2 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 To chyba nie tak że się robi giełda z wątku, tylko jest taka intencja żeby znajomi najpierw zobaczyli szansę zakupu... przynajmniej tak onegdaj między nami bywało, ale może własnie należy lekko bardziej w białych rękawiczkach anonsować niż linkusy olxusy Chociaż jak miałem oddać Inbreda to skończyło się na allegro żeby się nikt z zainteresowanych nie obraził, się zdziwiłem po tym że trzeba później zapłacić "podatek" bo to była moja pierwsza sprzedaż... i chyba ostatnia na allegro, jak dotąd, a biały inbred wciąż jest mój i na razie go nie oddam... Dziś kolejne paczki docierają BB 7road, ( nareszcie będzie hamulec!) szeroka obręcz 29+, opona 27+ ... to to nawet pod projekt na rok 2019, kiedy chcę złożyć sztywniaka na plusie tył 27 przód 29... Ciekawy problem mnie zaskoczył w Inbredzie, wymyśliłem sobie Bar Endy, na razie jest baranek z ostrym ale jak się zawija koło do ramy to koniec Riczeja puka centralnie w rurę... Normalnie w takich wypadkach sprawę załatwiał w szosówce korek od wina zamiast korka do owijki, no i co teraz z bar endem chmm klamkomanetki kupować nie po amerykańsku zupełnie... Jak się po składam pokażę co wyszło... Na początek ma być kaseta od Kazy 11-23... A potem może 11-42 praktycznie trzeba sprawdzić czy będzie 1x9 czy 2x9 czy może klamkomanetka i 1x10 1x11 czy jeszcze coś innego... Na razie w zimie pewnie ostre dostanie hamulce, a do lasu i tak muszę chyba zrzucić sliki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 2 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Teraz, itr napisał: Ciekawy problem mnie zaskoczył w Inbredzie, wymyśliłem sobie Bar Endy, na razie jest baranek z ostrym ale jak się zawija koło do ramy to koniec Riczeja puka centralnie w rurę... Normalnie w takich wypadkach sprawę załatwiał w szosówce korek od wina zamiast korka do owijki, no i co teraz z bar endem chmm klamkomanetki kupować nie po amerykańsku zupełnie... tak ustalić kiere, żeby barend przechodzil nad albo pod rurą, plecy dostosują się łatwej niż gorna rurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bladawiec Napisano 2 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Na swe wytłumaczenie napiszę, że po pierwsze to stalowy watek, który od dawna obserwuję z zainteresowaniem i czasem zabiorę w nim swój głos. Po drugie z racji, że to stalowa rama o proweniencji MTB, pomyślałem że może wśród stalowców znajdzie się zainteresowanie takim niszowym rdzewielcem. A po trzecie zbieram na kolejnego stalowego konia na 29 calowych kołach i jak prędzej sprzedam tę ramkę to szybciej się uzbiera Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 2 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Wolę bolącą rurkę niż plecy A ustawienie kierownicy to jest Oskar dla Rafała bo mię taki mostek wynalazł że się po prostu nie mogę doczekać lasu, tryldziesiąt stopni do góry!!! z boku rower wygląda jak kupa, ale pierwszy raz od liceum mogę się poczuć jakbym miał 165 wzrostu i fajowe ustawienie kierownicy... naprawdę nie wielcy Panowie doceniajcie kunszt napoleońskiego wzrostu tak procentujący ustawieniem kierownicy i wyglądem szosówek, rewelacyjnym ułożeniem ciała na górskim stromym zjeździe ( o rety jakie fajne są obsuwane sztyce) i położeniem twarzy i bioder podczas tańca z statystyczną wzrostem kobietą !!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 5 Lutego 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Kłaniam, Pojawił się u mnie Fortitude w ekstralażdżu. https://www.ebay.co.uk/itm/Genesis-Fortitude-Adventure-XL-Frame-and-Fork-XL-20-5/332543591774?hash=item4d6d24855e:g:e4sAAOSwtBdad1wj Nieco spracowany, także może polecieć za nieduże piniądze... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 W dniu 2.02.2018 o 13:40, itr napisał: Riczeja puka centralnie w rurę dlatego u mnie rura dostała gumę (dętka), estetyka 0, skuteczność 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 własnie piję wino z Biednej Dronki, zainwestowałem 10 zł w korek, ale słabo mi idzie i coś czuję że do piątku się zejdzie zanim zamienię korki speca na prawdziwy bezpieczny, z butelki. Normalnie nie mam korków a ostatnie wino chyba piłem we Włoszech w lipcu. Alkohol w zimie jakoś nie dla mnie. Zapalam lampkę i mam dość. na szczęście inbred ze stali i zawinięty z barana jak karbon się ni rozwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 6 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Że też mieszkasz tak daleko, chętnie bym wpadł i ci pomógł, co byś szybciej te korki pozyskał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 6 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Powitoł #metoo, ale wszystko co teraz mam i piję jest zakręcane... Jakiś czas jeździłem z: ] ale jednego urwałem podczas gleby a na kolejne nie miałem ochoty p.s. Wywali nas zaraz myśliwy z lasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Cotic chwali się nową Eskapadą W skrócie - węglowy sztuciec, główka tapered, trochę modyfikacji z rozmiarem. Dla mnie straciła sporo na filigranowości. Proca bez zmian Więcej info w wiadomym miejscu http://www.cotic.co.uk/product/escapade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 W dniu 5.02.2018 o 21:58, drezyna napisał: dlatego u mnie rura dostała gumę (dętka), estetyka 0, skuteczność 10 chyba tutaj jest taki solidny gumowy odbijak zamiast korka od wina i dętki na ramie: odbijak na flikerze rama fioletowo różowa paląca oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 23 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 Są już prawdziwe fotki renderowanego jakiś czas temu stalowo-aluminiowego fulla od Stantona. Premiera na London Bike Show pełny artykuł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 28 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Fairdale chwali się nowym framesetem, stalowym gravelem Rockitship Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homzal Napisano 5 Marca 2018 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Nareszcie po długiej reanimacji znów stanął na kołach, by siać terror w Kampinosie Ps. Cały czas zastanawiam się nad zasadnością oklejania go firmowymi emblematami. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 5 Marca 2018 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 nie oklejac tylko zapodac headbadga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi