Grizzli Napisano 13 Września 2016 Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Mimo iz to 26'', to zobaczcie ile wazy ta rama na Columbusie: http://allegro.pl/rama-retro-mtb-xc-piton-columbus-nemo-chris-king-i6488057843.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb41 Napisano 13 Września 2016 Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Ceny stalówek Krossa to 8999 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejas Napisano 13 Września 2016 Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Sukces sprzedażowy murowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 13 Września 2016 Udostępnij Napisano 13 Września 2016 rzeczywiście w Polsce moze być slabo z rzeszą zamówień chyba jednak wolałbym alufula niz rasową stal za duży pieniądz h!mmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 13 Września 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Te ceny to już wiadome?.. o tym własnie rozmawiałem ostatnio z Kimś...Stal jest świetna ale trzeba umieć stal sprzedać, znać rynek, ten mały, nietypowy.Niestety ale przeciągnęli chłopaki z krossa temat - najpierw o rok za długo a jak wypuścili to w tym samym momencie co NS poprawionego eccentrica, który pewnie będzie w opcji samej ramy.Z drugiej trzeba pamiętać co tam wsadzono - te krossy to bardzo dobra baza: rama z R853, dobry amor, sztyca mykmyka RS a nie jakieś tańsze wynalazki, dobre (i drogie) obręcze WTB czy w wersji 650b czy 29. Napęd kiedyś padnie, można wymienić, hamulce do cięższej jazdy też (te hamulce to mnie zastanawiają skąd się tam wzięły) ale baza? Tu nie ma co szukać lepiej w cięższy teren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twojastara Napisano 13 Września 2016 Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Marin Pine Mountain 1 mógł jakoś kosztować 3150pln... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 13 Września 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Ano mógł....I nie on jeden. I jamis, i eccentric za 1500 rama. Tak się zdobywa trudny i wybredny rynek stalą.Mam nadzieję, że ktośtam to czyta i weźmie pod uwagę planując 2018rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sziszi Napisano 14 Września 2016 Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Mam pytanko dla śledzących rynek, jaki jest aktualnie wybór w ekonomicznych stalowych 29erach? Najlepiej cały frameset. Z nowych to chyba cały czas inbreed i coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 14 Września 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Września 2016 ... może lada moment będzie nasz polski NS u nas w Polsce do wzięcia. Tylko trzeba poczekać bo to model na 2017.Może nawet drożej niż inbred ale polski i na raty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 14 Września 2016 Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Jak ekonomiczny jest u Ciebie ekonomiczny? Bo Inbreda raczej nic nie pobije ceną poza używkami lub wypustem od hydraulika. Może napisz jeszcze w jaki ewentualnie rozmiar celujesz - może gdzie jaka okazja wisi... POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sziszi Napisano 14 Września 2016 Udostępnij Napisano 14 Września 2016 19'', a ekonomiczne to raczej w cenie inbreeda plus wideł, używek oczywiście nie wykluczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 14 Września 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Września 2016 .. musi być tak ekonomicznie, że nawet kwoty boisz się wypowiedzieć Tylko szukać na ebayu, świata nie wymyślimy na nowo. Ewentualnie patrzeć na węgierskiego woodlanda (?), ładna rama ale trochę ważyła. Może gdzieś coś po przecenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twojastara Napisano 15 Września 2016 Udostępnij Napisano 15 Września 2016 zawsze można spróbować (niemal już legendarnych) pierwszych podejść do tematu, firm znad Wisły tj.: Romet 29er, Kross Unplugged, Unibike 269; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 15 Września 2016 Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Powitoł Jeszcze kross big wheel Ale to trzeba polować i trafić w okazję. A tu albo rozmiar, albo stan, albo dojazd, albo ramy samej się szuka, albo to, albo tamto. A w każdym jest coś, co mi nie pasuje. Nie mówiąc już o tym, że to starocie Sam polowałem i na szczęście upolowałem Romana, ale osprzęt nie taki jak bym chciał (i jaki był w oryginale). NS chyba na razie nie ma konkurencji w dziedzinie: rama, od ręki, w kraju. Stalowe Krossy ładne, ale cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 15 Września 2016 Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Nie mam czasu się tym zajac ale w koncu oglosze sie z setem rama inbred 19 widelec papryka mostek i kierownica On One i stery cane creek, tez bedzie licytacja pewnie żeby nikt z czekajacych nie poczuł że sprzedałem komuś innemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 15 Września 2016 Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Marku ja chyba się szarpnę i przeszukam forum żeby znaleźć pierwszy post, w którym sprzedajesz już lada moment swojego białego inbreda;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 15 Września 2016 Udostępnij Napisano 15 Września 2016 No boli, wcale nie chcę go sprzedawać, ze względu na brak miejsca muszę jednak mieć jeden rower Mtb... serce pęka, tylne koło ostre osiecone pojdzie pewnie na rozplet i pa pa, koniec ostrego 29. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 15 Września 2016 Udostępnij Napisano 15 Września 2016 ze względu na brak miejsca a sufit odpowiednio zagospodarowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 15 Września 2016 Udostępnij Napisano 15 Września 2016 4 szosówki i trzy ramy w mojej sypialni, muszę budzić się i zasypiać bez widoków na rowery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 15 Września 2016 Udostępnij Napisano 15 Września 2016 ...a według mnie Wsobniaka zostawić powinieneś a zredukować stajnię do trzech szos POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turo Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 (edytowane) Moja salsa (El Mariachi 2 29" rozmiar L) idzie pod młotek, w całości bądź w częściach. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę pisać na priv. Tak oto prezentowała się na zeszłorocznym paprykarzu: Edytowane 27 Września 2016 przez turo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Z piękna naklejka I lov romet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 2 Października 2016 Udostępnij Napisano 2 Października 2016 (edytowane) Kolejna stal, rocznik 2017, niewiele ponad setkę przejechałem i śmiem twierdzić że się polubimy, chwilowo imbusy pod ręką i trwa ustawianie. ps Genesis faktycznie dziwne cyfry w tabele wpisuje. IvanMTB, Kazafaza, dzięki za wybicie prostej kiery z rojeń.. Edytowane 2 Października 2016 przez crust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adambieg Napisano 2 Października 2016 Udostępnij Napisano 2 Października 2016 (edytowane) Witam w klubie włóczęgów Edytowane 2 Października 2016 przez adambieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 2 Października 2016 Udostępnij Napisano 2 Października 2016 niewiele ponad setkę przejechałem i śmiem twierdzić że się polubimy Po dłuższym okresie z chęcią poznam opinie na temat wygody końcowobaranich manetek. A co do kierownicy to jestem pewien że się dogadacie, też byłem sceptycznie nastawiony do barana ale teraz na prostych brakuje mi chwytu na klamkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi