Mod Team anarchy Napisano 13 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Porcelanowy, nawet się nie zastanawiaj tylko bier. Sentymenta są dobre ale nawet taki emeryt jak ja sie z tego wyleczył. Liczy się jazda i radocha a Unit da Ci wincy!Geo unita pamiętam bardzo się mnie podobało, takie neutralne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 (edytowane) bierz, bierz, ja swojego starszego Unita używkę za 2300 w singlu sprzedałem z 1,5 roku temu a za Salsę ElMar samą ramę dałem +50%, więc ta Kona naprawdę nie masz co myśleć ale jak dla mnie ludzie się pobiją o nią i będzie wyżej. Co do samej ramki ma już te poprawione haki z tyłu a rozmiar Ci idealnie spasi, też mam 175 i miałem już w sumie 3 Kony, jedną msz Ty ;-), dwie 29ki poszły w świat, ale też były idealne dla mnie co do rozmiaru. Edytowane 13 Marca 2016 przez Mentos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielson Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Jest już pełny test Kony Roadhousehttp://road.cc/content/review/182237-kona-roadhouse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 13 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 DanieluDo Monsterowego! (choć k... sam już nie wiem hehehe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielson Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 toż to 35c max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 13 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Uhmmm... Ale co ma wspólnego z tytułowym Rometem? Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 (edytowane) Powitoł Dzięki znów, dzięki Ivan (kliknąłem model 2013 a tam nie było żadnej ciekawej rozpiski ).OK kurna, kliknę tyle ile mogę dać. Później dodam maksymalnie 10% Poprawione haki mnie nie grzeją, bo jak patrzę na wycięcie ramy, to te haki pod przerzutkę co mam nie będą do nich pasować Obaczymy... Edytowane 13 Marca 2016 przez porcelanowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielson Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Ale co ma wspólnego z tytułowym Rometem? Myslałem, że Romet to tylko pretekst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Lepiej dogaduj się ze sprzedawcą puki czas bo cosik ostatnio magnesoprzyciągacze maja wzięcie. Jeżeli się nie uda do snipa, bo na pewno przeholujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 U mnie już SNIP ustawiony :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adambieg Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Nerwowi jesteście... http://olx.pl/oferta/50-nowa-kona-unit-29-ner-avid-maxxis-fsa-matowa-pomarancz-CID767-IDetySW.html#206e04af9b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 (edytowane) Powitoł Wiecie co? Po krótkim podpytaniu Wiewióra: http://allegro.pl/romet-29er-stal-i6051650615.html i nie chcę na razie wiedzieć, czy zrobiłem źle czy dobrze. Przekonam się, jak przyjdzie Coś pójdzie z niego na sprzedaż, małe koło będzie do rozebrania i też na wylot (jak się Romek sprawdzi). Suma sumarum wyjdzie taniej niż kona do której i tak amor musiałbym kupić... Tak to sę racjonalizuję I nadal jestem fanbojem kony Kolor miała dla mnie lepszy Dziękuję za pomoc i przepraszam za zawracanie dupasa Edytowane 14 Marca 2016 przez porcelanowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 ...czy dobrze czy nie to pod własnym tyłkiem sprawdzisz ;-) No mnie też pomarańczowy koń się podobał... ale postąpiłeś patriotycznie w zgodzie z sumieniem wątku ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 A pomarańczowy KOŃ już dwa i pół klocka jest wart i biją się o niego na Allegro... to tyle ze snipa i ogłoszenia na OLX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Mnie się zawsze Romek podobał.. Wg mnie dobry zakup, będzie radocha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 14 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Dobry Romek nie jest zły ... i na dodatek jak najbardziej z duchem tematu. (sam posiadam takowego, ale w rozmiarze 19) Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nognog Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 W końcu jakieś posty zgodne z tematem ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 (edytowane) Powitoł Wylądował: Powiem wam, że o ile rozstaw osi nie robi wrażenia (ledwo 3cm więcej niż w konie) to odległość od krańca do krańca i np. wysokość chwytów na poziom ziemi (101 vs 108 Romka) spowodowały, że zacząłem się zastanawiać, czy 29er jest jest dla mnie Obradę w weekend stałą traskę to się sprawdzi Ciekawe, czy mi się do bagażnika foki zmieści edyta: kolor jest świetny. Nie oddają tego fotki. Tera trochę mniej żal pomarańcza kony Edytowane 17 Marca 2016 przez porcelanowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 jakby (z nieutulonym żalem oczywiście ) się okazało że nie jest dla Cię i będziesz chciał sprzedać to daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 zacząłem się zastanawiać, czy 29er jest jest dla mnie przetyraj go trochę a zaczniesz się zastanawiać dlaczego na 26 się męczyłeś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 przetyraj go trochę a zaczniesz się zastanawiać dlaczego na 26 się męczyłeś.. Dokładnie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 17 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 kolor jest świetny. Kolor jest ciulowy, jak psia sraczka po karotce z dodatkiem paznokci-Barbie, ale Romet, Romet Między innymi dlatemu mój poszedł do przemalówki. Pan bedzie zadowolony Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 17 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Kolorek jest w pytkęNajładniej romka w oryginale to chyba miał Kazik z odrobiną żółtego i czerniąFajna rama, łezka się toczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buchar69 Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 gdzie można jeszcze wyrwać romety?^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 17 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Obawiam się, że tylko rynek wtórny... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi