ishi Napisano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Jak się tak będą pi... z tym kuszeniem to się obudzą z ręką w nocniku bo konkurencja już sprzedaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 co byscie chcieli wiedziec o tym rowerze bo moge go dotknac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 23 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 ...ale my go dotykaliśmy, ba! ujeżdżalimy KR♥SS dał nam go na Stallo♥y 2015 jeśli ktoś nie pamięta.ps: a pomimo zmiany koloru widzę, że to dokładnie ten sam wzór, jeszcze przed poprawkami więc wiele nowego pewnie byś nie napisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaldd Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Ludzie wiecie może gdzie dostane sztywniaka tak do 300 zł ? Najmilej widziane wzory to klasyczny ( np https://www.centrumrowerowe.pl/img/min/755/546/75546254_widelec-sztywny-29-steel-rigid-fork-niner_350x250_TRS_pad.png ) albo półki ( np http://i.ebayimg.com/00/s/MTIwMFgxNjAw/z/n~wAAOSwv0tVgH9N/$_1.JPG ). Pytam, bo jeszcze w minionym roku widziałem takowe na allegro w przedziale cenowym który mnie interesuje, obecnie posucha, pewnie przez to, że okres poza sezonem, ale właśnie teraz zależy mi żeby kupić bo na wiosne mam już zamiar ujeżdżać inbreda, a to jeden z ostatnich elementów układanki A może ktoś z was ma zbędnego sztućca na sprzedaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Mam Tange D.B. pod tarcze, A-C: 450mm, sterówka 20cm, szerokość wewnątrz lagów 80mm. Knard na obręczy 30mm wewn. wchodzi na słowo honoru i ocieranie "włoskami". Fat B nimble lepiej by leżało/miało bezpieczny zapas. Foty z łokcia, mogę poczynić lepsze dla zainteresowanego: POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 mam widel czarcza tez i sie zastanawiam czy nie konwertowac go na 27+ na obreczy darczmura 45 mm. ale z tego co widze po knadrziochu (tak, wiem, 29'') chyba 3.0 se ne da... 2.8 - to bedzie to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thewojtz Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Dzieńdobry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nognog Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Dodałbym z ogniwko albo dwa do łańcucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 4 Lutego 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Dzień Dobrywow, najbogatszy Inbred na wsi No ładnie, ładnie Ci wyszeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thewojtz Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 nognog, uwierz mi było idealnie, teraz wpadła w miejsce zębaty hcc zębata RF30t i trzeba znów zabrać łańcucha anarchy, a dziękuję bardzo. Rower ma bogatą historię, był uboższy, po czym został skradziony i odzyskany w niesławnej aferze w Krakowie, obiecałem mu kurację za przebyte niedogodności, inna sprawa, że odzyskano ramę z widelcem i paroma pierdołami, więc siłą rzeczy trzeba było go w coś ubrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 4 Lutego 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 ..a jeszcze inna sprawa, że podobno krakowskie smogi niosą, iż będzie HaeL w zamian, a to już jak przesiadka z kineskopa na leda ps: czy to kradzież co to masówka była znaleziona przez policję w jednym z lombardów/piwnic/itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nognog Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Rower z historią Wydawało mi się, że przerzucajka mocno rozciągnięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homzal Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 thewojtz jaki widelec masz założony w tym inbrerdzie? Wygląda na nieco dłuższy od salsy czy karatemonkeya ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 4 Lutego 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 zgadywał bym, że to konowski p2 (co widać na naklejku)Ale przy okazji jeśli to owy, pytanie do właściciela - ile ma długości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thewojtz Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Tak, jest to P2 od kony, długości nie wiem, ale zmierzę przy okazji, ale nie będzie to chyba potrzebne bo tego typu info jest i ynternecie dostępne. Przestępstwo z kamerami w tle to było: http://uwaga.tvn.pl/reportaze,2671,n/zlodzieje-rowerow,169110.html http://krakow.naszemiasto.pl/artykul/krakow-policja-zastawila-pulapke-na-zlodziei-oto-odzyskane,3389058,artgal,t,id,tm.html Także poza policją, mój rower zawdzięczam telewizji tvn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 że odzyskano ramę z widelcem i paroma pierdołami to się nazywa uśmiech losu.. swoją drogą pomarańcza inbredowa fajowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 4 Lutego 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 żydomasońskiej Kolego, ja Cię tylko proszę, nie używaj takich przymiotników na forum, obojętnie jaka by ta telewizja nie była, bo zaraz będzie, od słowa do słowa awantura, tak jak w innym wątku. PS. Inbred fajowy, witamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thewojtz Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 (edytowane) @anarchy, znaj mą dobroć a-c 47cm, swoją droga triglav to twoje dziecię? zbieram się do pacmana niedługo Zacny produkt! @adamos, okej, oraz dziękuję. Edytowane 4 Lutego 2016 przez thewojtz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz30 Napisano 8 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 (edytowane) To teraz z innej beczki... W temacie stalowo i jednobiegowo. Temperatura lekko powyżej zera, to zawsze lepiej zamiast gadać jeździć. Wziąłem dwóch kolegów i pojechaliśmy w epicką podróż wzdłuż doliny toruńska-eberswaldzkiej. Bydgoszcz-Wyrzysk-Bydgoszcz. Ponad 130km ponad 400m w górę ponad 6h Wjechaliśmy na Dębową Górę (194m) oczywiście. Zachęcam do odwiedzin tych okolic. Widoki niezapomniane. Widok na dolinę kawałek za Nakłem W tle Dębowa Góra. Względna różnica wysokości 150m. W rzeczywistości podjazd ciągnie się kilka km i jest pagórkowaty, więc trochę zdrowia trzeba tam zostawić. Las jest dębowo-bukowy. Istnieje wiele dróg wjazdowych. Wszystkie w terenie. Serpentyny, single itp. Pięknie po prostu Na szczycie radość. Nie sądziłem, że dam radę na 42/18 . Kilka km podjazdu na stojąco, a już wcześniej było kilka konkretnych podjazdów. Na One One zrobiłem dopiero 600km i myślę, że to mój ulubiony rower. Jechałem z dwoma znajomymi, którzy na maratonach zawsze wbijają mi kilkanaście minut. Wczoraj byłem królem wszystkich podjazdów. W trasie utrzymujemy średnią w okolicach 30km/h i też ani przez chwilę nie czułem, że mi biegów brakuje. Oczywiście nie ma możliwość dogonienia, jeśli ktoś sobie skoczy ponad 40km/h do przodu, czy na zjeździe dokręci. Ale na zjazdach jechałem 50km/h bez problemu. Ogółem to nie rower dla każdego, ale ja się zakochałem w prostocie i komforcie stalowej ramy. To jest to! Edytowane 8 Lutego 2016 przez Mateusz30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Lutego 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Baardzo ładnie Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 8 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 jak giera podowo ;-) oneone fajowy.... co wy tam za górki mocie panie ;-) U nos to by było jak na teren za twardo.... ale u wos wsom roz;-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 8 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 @@Mateusz30 - gratulacje! Prostota singla i komfort stalowej ramy - to jest to! Na moim singlowym liczniku pękł niedawno pierwszy w tym roku tysiąc kilometrów (bo zamiast gadać lepiej jeździć) ale najmilej wspominam właśnie trzy wycieczki powyżej setki (z tym że bardziej w okolicy zera czy przy lekkim mrozie). Cóż, parę razy pagórkowate Podkarpacie zmusiło mnie do prowadzenia roweru ale pamiętam jeden z podjazdów kiedy wystrzeliłem do przodu mówiąc do towarzysza podróży że "prędzej urwę łańcuch niż nie podjadę" 32/12, bo rok temu właśnie takie zębatki znalazłem w pudle z częściami. Pozdrawiam jednobiegowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielson Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 stal, Alfine 11, pasek http://allegro.pl/extra-veloheld-alfine-11-okazja-i5978508799.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 9 Lutego 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Cena niezła, ciekawe czy są papiery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BULLET75 Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 CHARGE SALE http://www.alltricks.com/mtb/frames/hardtail/charge-2015-frame-cooker-pearl-grey-102-194856.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi