porcelanowy Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Powitoł Heh, szwagier wozi pieluch dy Francyji, kumpela kiełbasę do Włoch. Tu eksport stali do UK. Jak za starych PRLowskich czasów ;D Sarna przyjmie dwa duże koła, czy na tył tylko półduże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 12 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Niestety nie wiem, tak samo jak nawet nie znam człowieka. Poszło przez anonimowego ebaya. Może się odezwie potem pokaże foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 ..to ja dla przełamania tematu pochwale się, że udało się najmłodszemu w domu aluminiaka z 20"kołem zamienić na stalówkę 24" U mnie młodzież przesiada się powoli na stal starszy już jeżdzi, a młodszy sobie zażyczył jakiegoś półtłuściocha na wiosnę Jeszcze chwila i w sklepach z artykułami dla dzieci będzie można usłyszeć pytanie "Przepraszam, czy ten wózek ma ramę wykonaną ze stali?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 ♥Sarna♥ znalazła nowego właściciela.. Oby komuś tam w JukejU dobrze służyła, z kierownicą po lewej stronie ...a więc mówiąc w czasie przeszłym: "Sarna", mówiąc w teraźniejszym: "Roe". Też nieźle POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 12 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Ikra? Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Również. Wiesz, że tubylcy jednym słowem określają pięć różnych rzeczy w zależności od dialektu, pogody i humoru. POZDRo-:ver Ed: Roe roe - Sarna z ikrą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 12 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Ofkors się wie Sarnazikrą? Hmm... Nowa potrawa czy też określenie Kobiety-Zawadiaki? Szacunek.. I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Ta sarna to raczej odwrotnie miskę ma mieć... No ale w ukeju to mają wszystko na opak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 12 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 No ale w ukeju to mają wszystko na opak eeee-tam, nie przesadzajmy. Tyle, ze mleko do herbaty lejo i ocet na frytki. Reszta w miarę standardowa Oczywiscie pomijam fakt ruchu lewostronnego i naturalnego w zwiazku z tym "motocyklowego" umiejscowienia klamki przedniego hebla... Szacunek... I. PS Żeby tak zupełnie nie na temat było... http://www.ebay.co.uk/itm/Cotic-Solaris-Frame-2016-Including-Hope-Seat-QR-Size-Large-/311524447685?hash=item48884dd5c5:g:UZAAAOSwKtlWlSG2 (plus taki, ze do odebrana za miedzą w Sheff...) Stófkie taniej niz na stronie Cotic'a. Jest jeszcze jeden, tyle, że jabłkowozielony ---> http://www.ebay.co.uk/itm/Cotic-Solaris-29er-Frame-2013-medium-green-/281868284864?hash=item41a0a8b3c0:g:6m0AAOSwnipWV5jl ale w medjumie i model 2013... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Powitoł Nie wiem, czy tanio, czy drogo, czy jak. Sygnalizuję że coś takiego jest Stanton Sherpa - czytałem na internetach że to jakieś ajwaj, sam "nieznamsię" http://olx.pl/oferta/rama-xc-fr-am-dirt-trial-dh-stanton-sherpa-cro-mo-kona-ns-cotic-canyon-CID767-IDcutlP.html Okolice północne. Znany ktoś? Zielonka mogła by być nawet ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Ha! Ciekawe bardzo. Za szczeniactwa uczęszczałem przez moment z niejakim J. Markowem do liceum...aż sobie pozwoliłem doń napisać by obadać co tam w tratwie piszczy. 3,5k? POZDRo-:ver p.s.: zielonka jest przeładna: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 13 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 3,5k? Chopak chce tyćkę zarobić... Na stronie Stanton'a za 500 elżbiet bez jednego miedziak czyli około 2900 cebulionów przy dzisiejszym kursie. https://www.stantonbikes.com/product/sherpa/ ... ale już na takich Blazing Bikes można kupić na stówacza mniej... W/g mnie zatem, takase oferta... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Dzwoniłem do Velo. Nie bolało. Roniny będą dostępne w ciągu tygodnia, maksymalnie dwóch. Cena katalogowa czyli 4299zł. Dowiedziałem się też że na chwilę obecną nie potrafią mi powiedzieć jak będzie z dostępnością ale po tym terminie mają być rozsyłane po sklepach. Skąd wynika rozbieżność tej informacji z poprzednią - nie wiem. Taką wersję oficjalną dostałem od dystrybutora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Chopak chce tyćkę zarobić... Na stronie Stanton'a za 500 elżbiet bez jednego miedziak czyli około 2900 cebulionów przy dzisiejszym kursie. https://www.stantonbikes.com/product/sherpa/ ... ale już na takich Blazing Bikes można kupić na stówacza mniej... W/g mnie zatem, takase oferta... Przy zakupie u Stantona trzeba doliczyć 50 elżbiet za wysyłkę do k-raju, no chyba że szmuglem. Oferta od Blazinga za takie cudo zaprawdę łechcąca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 No i jeszcze ważna rzecz ten ktoś staje się gwarantem, co mocno upraszcza wiele spraw dla klienta końcowego. No i czasem można w koszty pociągnąć zakup (łatwiej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Ta stalowa sherpa taka se.. ale Ti... OMFG! Im in love! <O_o> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 ;-((( ale jakby się tak napalać to by człowiek nie pojeździł.... mam hla za 1/3 ceny tytaniaka i banan mi nie schodzi z gęby jak śmigam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Zadam Ci w takim razie trudne pytanie - to czemu zaglądasz do tego tematu? Jak masz rower marzeń i nic Ci w nim nie brakuje to tylko pozazdrościć, śmigaj, ciesz się z banana na twarzy i nie marnuj ani chwili na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 hm... czemu...nie wiem...dlatego że lubię tę bandę wariatów.... bo to moje klimaty.... wiele innych powodów by się znalazło. Wychowałem się w duchu kolarstwa lat 90 i to jak koszula najbliższa ciału...... bo nikt jak dotąd mnie nie zbanował.... chm ile mogę jeszcze wymieniać...nie wiem. Kocham ten wątek i ludzi to piszących POPROSTU. Tytan kaźdy chce mieć ale nie wszyscy mogą.... niestety stąd mój wpis wcześniejszy. Dzięki chłopakom z tego zacnego grona mam Hla ;-) eeeeeee już nie wiem co jeszcze dodać. Jakoś nadają tu na moich falach ;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 15 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 MikeBaloon,a co to za pytania nie na miejscu? Wychodziło by na to, że mamy wszyscy stąd s..uciekać a zostaniesz na włościach Ty i może Rambol odwiecznie poszukujący stali Pomyśleć czasem nie zaszkodzi zanim się coś wklepie.. oj nie ładnie, nie ładnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 (edytowane) Ależ myślałem, chyba nawet za długo O tym że pięknych ram jest na świecie setki O tym że wiele z tych ram pojawia się w tym temacie O tym że mało kto może pozwolić sobie na posiadanie kilkunastu rowerów A więc ten temat jednak w jakimś sensie jest po to żeby się napalać, cieszyć oko, marzyć i planować jednocześnie jeżdżąc na tym co się ma Nie zamiast tylko równocześnie. Możliwe że @@woojj miał zupełnie co innego na myśli a ja nieopatrznie to skomentowałem. PS. Ja jedną już znalazłem i nie oddam, jedną pożegnałem a jednej (a w sumie to drugiej) ciągle szukam. To fakt, coś mnie z Rambolem łączy. Edytowane 15 Stycznia 2016 przez MikeSkywalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 (edytowane) Nie obrażam się...taki rdzawy charakter mam Edytowane 15 Stycznia 2016 przez woojj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Ta stalowa sherpa taka se.. ale Ti... OMFG! Im in love! <O_o> Przydatnie wywiercili otwory w dolnej rurce, którymi można puścić linkę myk-myk idącego w środku (jak RaceFace/Easton). W stalowej wersji trzeba by samemu dziurę robić, a na poprowadzenie zewnętrzem brakuje miejsca na przelotkach, jak kto chce zachować przednią przerzutkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lofix Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 (edytowane) Cześć, Nie chce się może ktoś pozbyć ramy Rometa 29er, on-one Inbred, Charge Cooker lub Kony Unit? 21'' (Mam 190cm wzrostu i ~92cm nogę to chyba dobrze dobieram rozmiar?) Ewentualnie cały rower. Ostatecznie zamówię z planet x przy okazji cały pakiet za 200f tylko ten czas oczekiwania... Edytowane 17 Stycznia 2016 przez Lofix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 cześć a ile na planet -x przesyłka ramy kosztuje do Poland? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi