woojj Napisano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 piknie ino tylne haki sfafcone na maksa.... jakoś nie pasują do reszty....dokręcane? bo to na kołyskę nie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Powitoł Co on ma z hakami porobione?Jak tam się co montuje? Zgrabna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 5 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 piszeta Koledzy o tych hakach jakbyście nigdy tej strony na oczy nie widzieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nognog Napisano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 (edytowane) Ja chyba jestem w mniejszości, bo malowania od Rychtarskiego mi się nie podobają. Choć możliwe, że sobie po prostu tak klienci życzą. Edytowane 5 Stycznia 2016 przez nognog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 5 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Należy pamiętać, że w 99% malowanie jest pod wymogi klienta a nie wizją p.Leszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nognog Napisano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Uprzedziłeś moją drugą myśl na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 5 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 ..po prostu wiem to od samego p.Rychtarskiego Widziałem kilka jego ram świetnych bo.. klient miał gust -ot co.Za to samo położenie lakieru , odcięcia między kolorami, połysk itd jest niezłe (a i trwałość chyba się mocno poprawiła jak widze po swojej sarnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nognog Napisano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Jak widzę taką ładną ramę z trochę festyniarskim malowaniem to mnie skręca. Ale ja to minimalista jestem. Jeden kolor, może nawet nie być napisu Rychtarski na ramie, samo to śliczne logo z przodu i jest bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 5 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 ..czyli takie cuś juz pewnie bardziej (moje ulubione malowanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nognog Napisano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Ha! Nawet otwory na koszyk ma śliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 5 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Można się tylko domyślać, że połączenie tego trochę zbyt ciemnego burgundu z niebieskim, to miało być nawiązanie do legendarnego Klein Attitude.Zresztą, jak dla mnie super zestawienie tych kolorów.Jestem bardzo ciekaw całości, ale jak zrobi to z głową, to zapewne takiego roweru nie powstydziłby się sam NAHBS. Boziu, ześlij pieniążek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nognog Napisano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 (edytowane) Po wpisaniu "Klein Attitude" do googla wychodzi wiele "osobliwych" rowerów Pewnie chodziło o ten: Trochę strach było wrzucać, bo to alu Edytowane 5 Stycznia 2016 przez nognog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 ..czyli takie cuś juz pewnie bardziej (moje ulubione malowanie) Akceptuję Wprawdzie czerwony (którego nie znoszę) zamieniłbym na coś innego (pewnie limonkowy ) ale sama rama piękna. @@adamos tą też planuję pokochać, zbijesz mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bladawiec Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Inbred z Maryśką, coś co mi po głowie chodzi od jakiegoś czasu.. Chyba przez Crusta Bladawiec, wrzuciłbyś jeszcze fotkę od góry, jakby z punktu widzenia woźnicy? Obiecana fotka kierownicy od strony jeźdźca. dodam, że jest bardzo wygodna i ergonomiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejas Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 A teraz moje dzieci.... Cudeńko od Stinner, tytanowy Tunnel 29er, złożony tak, że ślinka cieczy.... Tylko ciekawym jestem jakie geo. http://theradavist.com/2016/01/matts-titanium-stinner-tunnel-hardtail-29r-with-a-razzle-pike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 6 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 "cudeńko" to mało powiedziane....I ten napis na obręczach..ała..I dwa bidony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KryMar1983 Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Panowie a Salsa Grande pod oś 15 to tak normalnie kosztuje: http://www.bike24.com/1.php?content=8;product=112305;menu=1000,2,208;page=4 czy można taniej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Salsa Grande pod oś 15 to tak normalnie kosztuje czy można taniej?? Normalnie kosztuje €239. Chcesz taniej? Spytaj wujka gugla! POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 8 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 tylne haki sfafcone na maksa.... jakoś nie pasują do reszty faktycznie "sfafcone" i nie pasują do reszty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 ... i jeszcze na dodatek można zapaskować Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 ... i jeszcze na dodatek można zapaskować to jedyny + chyba... a nie można by było podpatrzeć knedlików w tym wzgledzie ;-) No może akurat takie widzimisie widać klient- miszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 to jedyny + chyba... Uhmmm... No to słucham, jakie tutaj są minusy? Ale takie poważkowe, nie wyimaginowane, że jak coś się zrobi to będzie tak a nie inaczej... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielson Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Szybkie pytanko o ramy stalowe do sztywnego 29era. Czy są jakieś opcje framesetów do ~2kpln oprócz On One i Csepel? W EU najlepiej./chcę zawrócić znajomego z drogi w kierunku glinu, ale jak tu złożyć podobny rower na stali, który nie będzie kosztował więcej o 100%../ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Genesis High Latitude model zeszłoroczny jest do kupienia za 150-200 funtów z tego co widziałem w paru sklepach. No i do tego trzeba jeszcze dociułać jakiś forek oczywiście Edytowane 9 Stycznia 2016 przez akkwlsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 9 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Z nówek to słabo... Szukać na wyprzach, ebajach i takichtam... 2 klocki to około 350 elżbiet... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi