Mod Team anarchy Napisano 10 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 (edytowane) Wiem, wiem, gdyby miała 595 -610 dawno zniknęła by w odmętach tego plugawego świata...Kurcze, taka rama 29" pod niższą osobę to rzadkość a tu wybrzydzają ps: Socjologu, a Singular M-ka z 592 mm górnej by Cię interesował? Edytowane 10 Grudnia 2014 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panSocjolog Napisano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Gdybym nie musiał remontować chaty, to pewnie tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 10 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 (edytowane) ....hehehehe ...ech życie, bawi do łez... Edytowane 10 Grudnia 2014 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 trochę nie w temacie stali ale co to za S&S łaczniki - coś tam Sit Stays? http://fireflybicycles.com/bikes/mountain-titanium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 10 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 mówisz o opcjach dodatkowych?Stawiam, że chodzi o te łączniki do dzielenia ramy na pół, cena (niemała) też by wskazywała na to cudeńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 jeden pierścień - by wszystkie zjednoczyć.... podoba mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 tak, to pewno to pod pasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 11 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 nie Mentos, to nie pod pasek i nie na tylnym trójkącie, ciut poważniejsza sprawa tak wygląda rower cały:a tak "nie cały" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 (edytowane) o F**k a po cóż to, podróże? SS wydawało mi się seat stays Edytowane 12 Grudnia 2014 przez Mentos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 12 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Od nazwy producenta S&S Machine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 12 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 a po cóż to, podróże? Tak, po to by cały rower wsadzić do pudła o wielkości jednego koła.(powyżej rama Ritcheya z ciut inaczej rozwiązanym systemem dzielenia ramy ale mniej więcej o to chodzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 pomysł stary, fajny, lecz trochę zapomniany ;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Powitoł Kumotrowie, ktoś kojarzy ramy Maxway http://www.maxway.com.tw i miejsce skąd można pociągnąć taką ramę osobiście w ilości jeden ale jeden a nie jeden kontener? Pewnie klepią ramy dla kogoś, ale brak mi wiedzy i oka żeby w którejś ramce znaleźć Romana Rdzawego czy jaką Konię Mają np. ciekawego miniVelo w mieszczuchach i przekładniowca w MTB. Filmik z tuby: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 14 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 (edytowane) ramy pod piniona "hurtowo", no no.... toż Porcelanowy wynalazł, nie ma co!słuchajta, to może zamówimy dla siebie 10 sztuk będzie pewnie problem z ilością, zmienną rozmiarówką .. i językiem chińskim ale co tam ps. szczęka opadła mi w 5 minucie filmu Jamis, Ritchey (?!), Orange, SALSA, voodoo... czy to wygląda tak jak z producentami tekstyliów? Co drugi szył dla karrimora, northface a co najmniej decathlona Edytowane 14 Grudnia 2014 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 14 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 MaxWay to chyba największy producent stalowych ram na Taiwanie. I raczej nie Romet i Kona, tylko Jamis, Salsa, Surly, Ritchey.A minimalne zamówienie, to pewnie jakieś 100 ram. Ale jak czyjaś ciocia leci na wycieczkę, to może napakuje w kilka ruskich toreb w kratę i przemyci jako podręczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 14 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 (edytowane) ..czyli co? zakładamy własna markę i sprzedajemy na Pl? Jeżeli wszystko polega na: zaprojektowaniu, zapłaceniu i odebraniu gotowego produktu to mamy problem chyba tylko z drugim punktem jak na razie hehe (tak gdzieś w przedziale 60-110tys złotych) Edytowane 14 Grudnia 2014 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wszoltysik Napisano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Na oryginalnym kartonie z ramą rometa był napis made in Taiwan, więc nie wykluczone że ta seria też jest z tej fabryki. Cholera nie zapamiętałem czy było na tym kartonie coś jeszcze co mogło by naprowadzić na producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 14 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Obawiam się, że największym problemem (oczywiście pomijając wątek finansowy), jest dopilnowanie aby wszystkie te ramy równe wyszły z fabryki, zostały odpowiednio zapakowane i szczęśliwie dotarły w stanie nienaruszonym do miejsca destynacji. Ostatnio miał z tym "mały" problem Cotic i chyba jeszcze ktoś mniejszy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 14 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Zawsze możecie uderzyć wizerunek marki tak luksusowej że trzeba się zapisywać z wyprzedzeniem 2 lata i płacić z góry ...oczywiście wszystko ze względu na ogromne reżimy technologiczne, ręcznej produkcji w polskich laboratoriach wojskowych i ew możliwe opóźnienia dostaw pyłu księżycowego dodawanego do lakierów metalik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 14 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 ...no i naturalne starzenie w zalanych kopalniach kredy nad Jeziorem Szmaragdowym a to trwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Powitoł Przewaliły mi się jakiś czas temu rowery na ramach sygnowanych maxway (dwie szosy i jakiś terenowiec - teraz dopiero sobie przypomniałem nazwę jak film zgapiłem) więc myślałem że też mają jakiś przyzakładowy sklepik skąd można pociągnąć ramę sztuk jeden Nic to, szukam dalej I taki jeszcze wątek z MTBRa; http://forums.mtbr.com/custom-builders-other-manufacturers/fyi-frame-brands-manufacturers-244804.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 14 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 http://taiwanincycles.wordpress.com/category/maxway/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 O kurkas wodna jedna... nieźle wykopane z czeluści neta... A zastanawiałem się nad fajną ramką do szosy Y4R01 mi pasi. Robimy zamowienie grupowe? Może jakiś jeden oficjalny email z forum do nich - jakie warunki, ceny itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buchar69 Napisano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Ja również byłbym chętny na zakup ramy, a może nawet kilku u nich. Jednak w necie jest mnóstwo osób które narzeka na brak takiej możliwości;/ Edytowane 15 Grudnia 2014 przez buchar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 A nie sądzicie, że takie fabryki mają w umowie z Największymi zapis "produkujecie ramy dla nas w ilościach hurtowych, ale macie zakaz ich sprzedaży detalicznej bo będziecie zaniżać ceny na rynku" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi