Mod Team anarchy Napisano 7 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 no właśnie, te powroty do przeszłości.... (niech zazdroszczą młode wilczki hehe)Ja przy tej kwocie (pewnie wyłapiesz ją ciut taniej ale i tak nie tanio) nie brałbym ramy której nie byłbym pewny w 95%, a ten suport jakoś mi nie podchodzi kompletnie. I linka (choć to klasyka) która może zamarznąć w brei syfu zimowego, i te linki pod górną rurą, ani powiesić rower na ramie ani podnieść bo niszczą lakier. O podczepieniu jakiejś torby też można zapomnieć. Nie...Za Rychtarskiego zapłacisz podobnie. O Single niech się wypowie Artoor, już miał się witać z gąską to coś może napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 (edytowane) dam znać bo choroba jest w zaawansowanym stopniu..... ;-) kusi mnie wilkie koło i stal... jak diabli choć cholera upchnąć to to w aucie....;-(( Dotąd 26 mi nie przeszkadzało... ale ta prostota formy... styl i sprężystość- za to jestem w stanie poświęcić 1KG ... zawsze to przed jazdą można słabsze śniadanko zapodać. Kobylatość konstrukcji to jedyne z czym nie mogę przejść do normalności. Pamiętam jak w kiedyś Gary w modelu Hukueku miał suport z wpracowanymi łożyskami prosto w mufę...93-94... może... teraz to eszyscy posrani są jaki to presfit jet OH...;-) Edytowane 7 Grudnia 2014 przez woojj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twojastara Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Powitoł Wyskoczylim z Koniakiem na małe łazikowanie po okolicy - ładnie było Nędzna fotka, wybaczcie, tylko telefon miałem przy sobie: Dalin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Powitoł Yeap, nie było czasu żeby dzieś dalej wyskoczyć a i tak nowe ścieżki odkryłem Breezer... chyba że kogoś legneda napędza bo IMHO nic ciekawego. Pressfit, pfff... rękami i nogami będę się bronił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 9 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Shand Bahookie gotowy. Szkoci się cenią.http://www.shandcycles.com/bikes/bahookie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 9 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 ..ale drogo jak jasny pieron!1000 funta za samą ramę? Się chłopaki cenią.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubim Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Na znak protestu po ostatnim referendum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Musze przyznac że bardzo ładnie pomyślane haki. Mimo iz nie wahadłowe ani suwane to zawsze można wymienić na proste. I ciekawe wejscie pod myk myka choc mogli sie bardziej postarać. Kolorystyka też me gusta. Podgięcie hm ... no nie jestem fanem ale nie ma tragedii. Cena szkocka zaiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SuperPompa Napisano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Patrze, patrze i nie wierze To jeszcze jeździ się na stalowych rowerach? Może ktoś mi powiedzieć PO CO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 A po to by być innym w całej masie alu-carbo szajsu. Ot oto jest odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 10 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Super(?)Pompa nie słuchaj tego powyżej, bo wynikało by z tej wypowiedzi, że na stali jeździ tylko jakaś ociążała umysłowo ale za to lansująca się grupa hipsterów (ociążała bo za grube pieniądze jeżdżą ciężkimi rdzewiejącymi trudnodostępnymi rowerami)Stal była, jest i jeszcze będzie długo (mam nadzieję) na rynku.Chcesz wiedzieć PO CO czy tylko rzucasz granat zaczepny;) Poszukaj; w tym wątku było nie raz wspominane. WoojekGoogle też Ci szybko podpowie PO CO. Równie dobrze można by obrócić pytanie PO CO jeździ się na alu, albo w ogóle PO CO się jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 no i stal ma to COŚ- duszę nie zrozumie nikt kto tego nie doświadczył... łatwiej tym co kiedyś od niej zaczęli.... przeszli wszystkie drogi ..... poszukiwania i wrócili..... ;-) Nie da się już patrzeć na wszech ogarniające pochodne węgla i glinu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 A ja słyszałem, że jazda na stalowej ramie MTB wspomaga wzrost brody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 10 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 ...i to bardzo!No fakt, to jest jeden z najistotniejszych powodów.I powód dla którego na ogół kobiety nie jeżdżą na stali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 ja mam rower ze stali bo to modne i wyrózniam sie z tłumu aluminiaków, ta legendarna właściwośc tłumiąca to tylko wymówka, prawda jest taka że chodzi o lans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 ja taki nieogolony... chyba dlatego że 3 stalówki w piwnicy stoją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 10 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 ...mi od stali w piwnicy, na werandzie, ram leżących w .. sypialni zaczynają włosy rosnąć nawet na plecach... ps: a propos.. gdyby ktoś miał problemy z zarostem, polecam: http://allegro.pl/romet-29er-czyli-kawalek-dobrej-stali-i4884203064.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 (edytowane) Powitoł Dusza to kiepski argumen, bo to każdemu co innego w niej gra więc niekoniecznie może być pomocna przy znalezieniu zrozumienia Super(?)Pompa nie słuchaj tego powyżej, bo wynikało by z tej wypowiedzi, że na stali jeździ tylko jakaś ociążała umysłowo ale za to lansująca się grupa hipsterów (ociążała bo za grube pieniądze jeżdżą ciężkimi rdzewiejącymi trudnodostępnymi rowerami)Patrząc na niektóre aktualne filmy "lekramowe" na YT mam wrażenie, że tylko drwale jeżdżą na rowerach (broda, okular wyglądający jak ochronny, flanela) Osobiście jeżdżę na stali, bo lubię cienkie rurki na grubych gumach Co w sumie też kiepsko brzmi Edytowane 10 Grudnia 2014 przez porcelanowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 10 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Super(?)Pompa No, wiesz....SuperPompa... Powiem krótko. Szkoda czasu i farby z literek na klawiaturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 10 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Ups, kolega chyba szukał jedynie rozgłosu, trochę mu nie wyszło, wygrał banana w prezencie. Tak jak piszesz adamos szkoda klawiatury wycierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
superpompaXXX Napisano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Pytałem zupełnie poważnie, wątek tasiemiec na 150 stron, chyba wszechświat się nie skończy jak niektóre kluczowe informacje się zdublują czasem? Chciałem się tylko czegoś dowiedzieć bo kupuje nowy rower i chce wybrać coś dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 10 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 (edytowane) ..patrzajcie Adminy jak Was SuperPompa wypompował hehehe Wydaje mi się, że na prywatnym rozwiałem większą część tajemnicy Tu nie chodzi o to, że coś by się zdublowało. Po prostu lubimy ludzi którzy chcą się dowiedzieć a nie tylko leniwie rzucać hasła. A jak chcą dowiedzieć to sami też dadzą radę (lubimy też przedsiębiorczych i zaradnych).Klikasz w google i wychodzi: https://www.google.pl/search?q=dlaczego+rama+stalowa&rls=com.microsoft:pl&ie=UTF-8&oe=UTF-8&startIndex=&startPage=1&gws_rd=sslCzytasz, zastanawiasz czy to prawda, rzucasz wątpliwości w wątku a wtedy jest zupełnie inna rozmowa ps: niestety trzeba też czasem podchodzić ostrożnie do niektórych stron... ech..Pierwsza z brzegu: http://portal.bikeworld.pl/artykul/porady/abc_rowerzysty/2753/rama_na_wage_zlotaCo niektórzy czytający uśmieją się Ja skończyłem na pierwszej stronie bo reszty czytać się po prostu nie chciało. Zostawiłem wpis "lekko" prostujący zarówno artykuł jak i pisarza I.. wpis zniknął cenzura? Śmiechu warte....... jak dla mnie prawdziwą perełką, wisienką na torcie pokazującą profesjonalizm pisarza jest pierwsze foto w temacie stali (dlaczego?) Edytowane 10 Grudnia 2014 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 "jak dla mnie prawdziwą perełką, wisienką na torcie pokazującą profesjonalizm pisarza jest pierwsze foto w temacie stali (dlaczego?) " bo to tytan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 10 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 (ale ta długa cisza była niepokojąca hehe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panSocjolog Napisano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 rozmiar 17,5" co przekłada się na : górną rurę - 575 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi