3143k4r2 Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 (edytowane) Ragleya moge miec z PL za 1300 nowke sztuke 20". Niestety rama sama w sobie srednio mi sie podoba. Ma ponury czarny kolor ,a zdecydowanie wolalbym jakis oczo######ny jak np Marley Kolejny problem to pionowe haki, co ogolnie gryzie sie z idea singla. Napinacze i halflinki wygladaja kiepsko. Poki co powaznie zastanawiam sie na KONA UNIT 20" lub Krossem. Ten drugi momentalnie do malowania i moze byc ok. Nie ukrywam jednak ze mimośród i jego blokowanie wyglada mizernie. Oba mam na miejscu bez cudowania i sprowadzania. Kross jest caly za 2000 wiec juz mam baze do jezdzenia ktora z czesem moge wymieniac. Nie ukrywam jednak ze KONA podoba mi sie najbardziej glownie ze wzgledu na kolor + haki. edit - wiekszosc linkow jakie dajecie to M'ki czy 18" ktore moga sie okazac po prostu ZBYT MALE Edytowane 1 Października 2014 przez 3143k4r2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 (edytowane) Ragleye fajne, ale tam jest bezczelna kopia Kony Honzo za niecałe 1500zł. Pomalowana i pospawana nawet lepiej niż oryginał. Nerkę sprzedam, stan dobry, przebieg niewiele ponad 30 lat, nieserwisowana, regularnie płukana, lewa lub prawa - do wyboru. Edytowane 1 Października 2014 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 1 Października 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Października 2014 (edytowane) Ze względu na mimośród też skupiał bym się na Unicie. Ma niezłe geo i historię już długą jak II wojna światowa.RamboL, tania nie tania, kopia nie kopia ale np haki ma lepsiejsze. Jak szybko sprzedasz nerkę to może na Paprykarz zdążysz Edytowane 1 Października 2014 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Uwierz mi, że staram się jak mogę z tym Paprykarzem. Romet Wagant już "uterenowiony" odpowiednio jest. Niestety na horyzoncie pojawiły się dość niewygodne warunki wyłączające: - permenentne przeziębienie rambolbambolówny - powoli krystalizujący się termin chrztu rambolbambol juniora Co do Inbreda za 65funta ... to wiem, że warto brać w tej cenie, ale Inbredowa geometria jakoś specjalnie mnie nie zwilża (bez obrazy maciejas). Honzo powoduje jednak, że moja czakra słońca otwiera się i wypływają z niej najbardziej plugawe myśli, co to bym ja mógł, jakbym taką Honzo miał. Powstrzymuję się jak mogę i gdyby nie rzeczowe i racjonalne wsparcie Komitetu Akceptacyjnego w kwestii zagospodarowywania mojej pensji, to po Bydgoszczy już by szalał wariat na Honzo-like-bajku z überdebi1nym uśmiechem na twarzy. <-- coś takiego tylko szerzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 1 Października 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Października 2014 - permenentne przeziębienie rambolbambolówny - powoli krystalizujący się termin chrztu rambolbambol juniora Bez obrazy ale Rambolówna jakkolwiek była by cudowną kobietą nam nie potrzebna na imprezie A druga rzecz jakiej nie rozumiem - najpierw jeden kolega pisze, że jego przyjaciel ma ślub w tym terminie a teraz jakiś chrzest! Przecież data znana jest od kilku miesięcy, jak można tak niefrasobliwie ustawiać terminy ślubów, chrztów, grypy lub porodu.... W głowie się nie mieści! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 (edytowane) Widzisz anarchy ... życie. Jako wzorowy poganin mam odpowiedni stosunek do wyżej wymienionych uroczystości, czego niestety nie mogę powiedzieć o pani rambolbambolowej (prezes i jedyny członek Komitetu Akcpetacyjnego) i jej przodkach. Paprykarz się niebezpiecznie oddala. Edytowane 1 Października 2014 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 1 Października 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Października 2014 (edytowane) no cóż, życie i cała reszta jak było u W. Allena w czasach gdy jeszcze potrafił kręcić filmyOby do niebawem! W tych lub innych warunkach Edytowane 1 Października 2014 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 (edytowane) Rambol nie pękaj bracie,przecież Prezes na pewno zrobi poprawiny dla "nie mogących"i "rodzących" w jedynie słusznym terminie... Edytowane 1 Października 2014 przez ronina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 (edytowane) CZEMU W BRYTANII MAJĄ TAKIE COŚ!!! http://www.pinkbike.com/buysell/1577041/ [płaczę ... rzewnie płaczę, że nie mam 300 funtów na podorędziu] Jakby ktoś zainteresowany był to Inbred do wzięcia za 65funta . Kurde, toś mnie zagiął, dlatego lubię mimo wszystko śledzić ten temat. Nie miałem pojęcia, rama bjutiful po prostu, choć to tytan, który rozumiem tu nie pasi? Ale jedno gówno to jak widzę na ich stronie brak możliwości założenia przedniej zmieniarki? Niestety single i jakieś kurioza 1x11 mnie mierzią. Bardzo głupio tną sobie część potencjalnej klienteli wg mnie. Ale z drugiej strony z Twych fotek wynika, że można jednak sobie życzyć różne rzeczy bo hak jednak widzę? Stery z Salsy El_Mariachi tam przełożę? Mało używaną ramę z Mańkiem Tower sprzedam ;-) Edytowane 1 Października 2014 przez Mentos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 1 Października 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Mentos, chyba musisz przykleić się do tego wątku na stałe co by nie tylko miej być zaskakiwany ..ale i bardziej obeznanyNajpierw rdzewiejące 953 i XcR a teraz tytanweź chłopak doczytaj dokladnie (choć tu nawet nie ma co czytać tylko przyjrzeć zdjęciom) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panSocjolog Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 brak możliwości założenia przedniej zmieniarki? Może za dużo ćpam, ale widzę tam mocowanie pod przerzutkę direct mount. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 (edytowane) Jasne, że można montować i singla, i zmieniarkę, a Marc Donath, który owego roweru wymyślił, ma w swej stajni jedną sztukę z potrójną RF Turbiną, taką samą, jaka dynda na moim Paradosiu. Blaszka do montażu zmieniarki jest ściągalna. Co do zmyłki z materiałem ramy, to pewnie winowaty jest tytaniowy kolor, wybrany z palety RAL na życzenie klijenta. Edytowane 1 Października 2014 przez artoor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Brak rambolbambola na stallovym i jego rozmetaforyzowanej lirycznej prozy bardzo mnie martwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 1 Października 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Nie tylko Ciebie, Yarr,nie tylko Ciebie robiliśmy co w naszej mocy i sztuce perswazji, ale widać nie tym razem. Przeprowadziliśmy długą męską rozmowę jak ojciec z ojcem w sklepie rowerowym, być może u Drzyzgi zobaczycie urywki. Historia rozrywa co bardziej miękkie serca i sterowki z glinu. Ale szkoda,naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Dla dzieciatych stalowców, moja niestety jeszcze za młoda: http://allegro.pl/ladny-rower-dzieciecy-kona-kola-26-rama-cr-mo-i4655623001.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 2 Października 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Października 2014 ślicznościaż mnie ręka zaswędziała, tylko jak wytłumaczyć żonie przy tak skromnym budżecie kupno JUŻ roweru dla średniego, który wsiądzie na niego za 2-3 lata...Mehow - ja bym szarpał na Twoim miejscu jak Jehowy klamkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 6 cali więcej i bralbym dla siebie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Powitoł Mnie by sykły 2-3" Ładna. Brałbym jakby nie to, że Szkodnik nie chce nawet na pierwszy biegowy rower wsiąść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 (edytowane) Mentos, chyba musisz przykleić się do tego wątku na stałe co by nie tylko miej być zaskakiwany ..ale i bardziej obeznany Najpierw rdzewiejące 953 i XcR a teraz tytan weź chłopak doczytaj dokladnie (choć tu nawet nie ma co czytać tylko przyjrzeć zdjęciom) No widzisz, chyba jednak ćpcie, albo nie doczytujecie more deeply ;-). Patrząc na ramę i gdzie fota wisi wlazłem na stronę producenta i tamto cudo w wersji tytanowej mnie ujęło: http://www.2soulscycles.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=11&Itemid=100&lang=en A to że fota tego dziwnego nick'a na stali to widzę, i widzę że ma hak, dlatego się tylko odniosłem to faktu, iż w wersji stalowej jednak montują haki pod przednią zmieniarkę - na tym tytanowym nie widzę. Teraz paniali? Edytowane 2 Października 2014 przez Mentos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 (edytowane) Napisali, że haki lub bezhaki są na życzenie. Ramę tytanową stroi się na zamówienie po wpłaceniu połowy sumy (circa 850e) i po dwóch miesiach dostajesz, co chciałeś. Takich ram poszło w świat raptem kilka, więc o foty z opcjami trudno. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- PS. Jest... Edytowane 2 Października 2014 przez artoor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 3 Października 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Października 2014 ...tylko cholera CO?sztywna oś czy to tylko plastik między hakami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 3 Października 2014 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Stan niedokońcarozpakowania wskazywałby raczej na zabezpieczenie tylnych widełek. I Panowie, w kolorze, to nie jest #instagram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 3 Października 2014 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Widać plastik. Oś będzie 10x135, żeby nie zahaczać sandałami jak w 2Soulsc Kolorów zaś nabierze albo i nie, bo lubię niekolory, w przyszłym tygodniu czy jakoś tak. "CO" to jest odkryją pewnie nadworni szaradziści, którzy przelotkach potrafią poznać imię ojca jego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panSocjolog Napisano 3 Października 2014 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Kolejny Unibike pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 3 Października 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Obstawiałbym raczej Solarisa od Cotica, Sciona od Pipedream albo innegoDragona. artoor, co się tyczy zabezpieczenia ramy to ja psikam frame saverem (czasem się na wyspach pojawia), ktoś tam psikał zwykłym WD40 inbredową ramę chyba, no ale jak już taki materiał zacny, to proponowałbym powrót do ostatnich stron tematu o lutowaniu i czapce z głowy. Wymieniliśmy tam z anarchiuszem kilka specyfików, krążących wśród użytkowników stali z opiniami lepszymi i gorszymi. PS. Nie mogę się doczekać całości. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi