turo Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Piękne te smoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb41 Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Panowie gdzie oprócz bikestacji można kupić u Nas rowery Jamis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrlukz Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Bdc bikes był dystrybutorem na Polskę ale nie wiem czy nadal nim jest. W ich ofercie nie ma nawet modeli na 2014. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Ale suwane haki dla debili jak zawsze, czy wreszcie ktoś zacznie utawiać oś koła pod wierzchołkiem trójkąta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zawoduwa Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 http://allegro.pl/all-city-big-block-ostre-kolo-i4591054443.html nie wiem czy ktoś to już tu wrzucił. ostre na ramie all-city. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Bdc bikes był dystrybutorem na Polskę ale nie wiem czy nadal nim jest. W ich ofercie nie ma nawet modeli na 2014. Już rok temu przestali sprowadzać nowe Jamisy i zakończyli z nimi współpracę. Wyprzedają tylko zapasy. W BDC sprzedaje się głównie masówkę (Kross, Merida, Kellys) i marginalnie szosę (BH, Carrera), a Jamis wymagał promocji, na którą ani importer ani centrala nie byli skłonni łożyć. Chętnym na Smoka zostaje indywidualne los importandes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 http://allegro.pl/all-city-big-block-ostre-kolo-i4591054443.html nie wiem czy ktoś to już tu wrzucił. ostre na ramie all-city. To ja tu jestem od ostrego, ale nie jest tutaj miejsce na takie ostre, to zagłębie terenowe, w dodatku bliższe gumom 29 cali niż 28 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zawoduwa Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 pomyslałem, że stal to stal więc wrzuciłem. pardon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 To ja pozwolę sobie wrzucić stal, pod 29er, "turystycznie"...dla cierpiących na niedobór mocy hamującej Linka do ibaja POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 A nie dalo sie jeszcze jakiegos wyraulicznego zacisku pod to podpiac? OTB gwarantowane albo zwrot gotowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Ale suwane haki dla debili jak zawsze, czy wreszcie ktoś zacznie utawiać oś koła pod wierzchołkiem trójkąta ktoś tam robi: http://www.velocipedesalon.com/forum/f2/slider-dropout-move-backward-35647.html https://spotbrand.com/bikes/product-page/rallye/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 23 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Września 2014 aluminium??? tfu..!w tym temacie aluminium?!Mentos... rozglądaj się wieczorami czy jakiś ciężki stalowy potwór nie jedzie podejrzanie szybko w Twoją stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Panowie, coraz powazniej mysle o przesadce ze swojego fulla Spec Heckler 26" na jakiegos stalowego 29er'a. Latalem wczesniej NS Society i bardzo go sobie chwalilem ale ciekawi mnie 29". Pytanie jakie ramki dostepne polecacie. Na chwile obecna znalazlem tylko 2 - KONA UNIT 18"/ 20" , i Ragley Big Wig 18"/20" Mam 187 cm i tu pytanie czy 18 czy 20. Bardziej podchodzi mi 20". Kolejne pytanie czy macie jakis namiar na sklepy (najchetniej w PL) badz 29ery z 2giej reki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 (edytowane) Chyba jeden z moich dwóch potworów HT bo trzeci to karbon i full, oczywiście wszystko w słusznym rozmiarze Ale choć inny patent to Sala ma w sumie rozwiązanie, które można nazwać przesuwane haki i oś wypada jak itr sobie rzyczył w szczycie trójkąta a nawet poza nim. Może sam patent jest inny, można by powiedzieć haki wahliwe a nie przesuwane, jednak efekt ten sam a rozwiązanie trwalsze niż sliders dropout które mam w Konie, bo sam doświadczyłem charakterystycznych pęknięć w drugiej której się już pozbyłem i zastąpiłem właśnie Salsą El Variachi. Edytowane 24 Września 2014 przez Mentos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Mi się linki Mentosa alupodobały hakami właśnie, a ten przełaj aluminiowy to bym nawet przygarnął, a co nie wiem tylko jak z paskiem od majtek w roli napędu gdy piach śnieg błoto i spółka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 nie wiem tylko jak z paskiem od majtek w roli napędu gdy piach śnieg błoto i spółka Ponoc wtedy skrzypi jak dziki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 24 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Nowy Unit i Honzo na 2015r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 24 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Września 2014 O w...dupe. Najpierw Kazik mnie przetyral po lesie a teraz Adamos dobija takim strzałem. Honzo wygląda świetnie. Itd będzie narzekał....na haki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazik80 Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Kto kogo tyra koleszko ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 24 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Września 2014 W porównaniu do ubiegłorocznego, zgniłosrebrzystozielonymetalik - Honzo wygląda o niebo lepiej. PS. jak tam puszcza Koledzy? Gotowa wciągnąć po osie błotnym uściskiem wszystkie Paprykarzowe stalówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 24 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Puszcze wyjątkowo suche i szybkie. A to tylko może znaczyć, że...największe deszcze i błoto kumuluja się..na koniec października hehe... Szykujcie Koledzy gumiaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Powitoł Miałem was za wysmakowanych znawców. Jakże to nowe coś pon nazwą honzo może się wam podobać? Toż to wygląda jakby ktoś chciał uMTBić jakiegoś dirta/streeta, fuj... Pozostaje się cieszyć, bo pewnie stary rocznik zejdzie z ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 25 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Września 2014 (edytowane) (miałem na myśli malowanie Porcelanowy, ale to co mówisz jest jak najbardziej zgodne z prawdą - to nie jest klasyczne mtb to skrzyżowanie rottwailera z żabą. Wielka dirtówka, przerośnięta dirtówka lub "zwykły" sztywny endurak-takie było założenie projektantów (a, że innym-np ROS-wyszło to lepiej, no cóż)aaa i jeszcze jedna taka (na wpół-przykra jak dla mnie) wiadomość: SPRZEDAM RAMĘ ROMETA 29erkupiona na allegro od jednego z naszych Kolegów z forum, nawet sztycy do niej nie zakładałem, miała posłużyć jako baza na nowy rower dla żony, sprzedam za tyle samo co kupiłem (najlepiej). Edytowane 25 Września 2014 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 25 Września 2014 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Co wy gadacie ludziska? Honzo piękny jest. Jam jest zwilżon niezmiernie tym konceptem. Wszelkie mezalianse tej geometrii są wybaczalne. Nawet orurowanie wygląda jakby ze szlachetnego aluminium było zrobione, a to przecież stal jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 25 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Września 2014 To ja sobie pozwolę na kawałek jeszcze prywaty bo ludzie listy piszą, pytają..SPRZEDAM RAMĘ ROMET 29er, rozmiar 17,5", rama plus haki pod przerzutkę (bo podobno były też pod singla) plus papieryza taką kwotę jak sam kupiłem - 800złrama używana minimalnie przez poprzedniego właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi