Roballinho Napisano 4 Marca Napisano 4 Marca Nie zebym kogos specjalnie manawiał, ale cena okazyjna. I jeszcze z damperem! Stal jak się patrzy, spawy trochę nasmarkane, ale co tam, można przeboleć. https://www.olx.pl/d/oferta/rama-pod-kola-24-cale-z-damperem-CID767-ID11qExZ.html 1 Cytuj
Roballinho Napisano Środa o 18:58 Napisano Środa o 18:58 Dobra, żarty na bok. Teraz będzie na poważnie. https://www.olx.pl/d/oferta/rama-genesis-high-latitude-cr-mo-l-29er-CID767-ID14Lv39.html Cytuj
leejoonidas Napisano Niedziela o 09:59 Napisano Niedziela o 09:59 (edytowane) Surly Straggler, skusiłem się na zakup. Wchodzi opona 29x2" i jeszcze jest zapas na błotnik. Edytowane Niedziela o 10:30 przez leejoonidas 2 Cytuj
yakuza79 Napisano Niedziela o 21:30 Napisano Niedziela o 21:30 Wreszcie wyprowadziłem stalowego kunia na spacer. 😁 Kielder Forest, hrabstwo Northumberland UK 6 Cytuj
artoor Napisano wczoraj o 10:33 Napisano wczoraj o 10:33 W dniu 9.03.2025 o 10:59, leejoonidas napisał: Surly Straggler, skusiłem się na zakup. Wchodzi opona 29x2" i jeszcze jest zapas na błotnik. To sporo więcej niż ordynuje Surly. Pokazałbyś jak siedzi opona, kiedy już pożenisz forka z ramą? Cytuj
leejoonidas Napisano wczoraj o 11:27 Napisano wczoraj o 11:27 Conti Race King 29x2.0". Szerokość balona 51mm. Nad oponą 14mm, po bokach 5mm zapasu. 5 Cytuj
itr Napisano wczoraj o 15:14 Napisano wczoraj o 15:14 😃🤣😆 Foto pożyczone z internetu , nie jestem fascynatem hełmofonii, ale te śruby Surli mają pierwszowojenny klimat 1 Cytuj
itr Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Flim o mizianiu brodacza korbami w kraju rdzy i spękanych asfaltów, do samotnego obiadu z kawą Miła przejażdżka na nieplastykowych kołach , o tym jak w sumie mizernie jest za oceanem, ale też i tak fajnie trochę swojsko jak u nas, i rower taki klimat nasz naszowy też, no Tim taki film nic się nie dzieje kamera patrzy w przód. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi