Roballinho Napisano 4 Marca Napisano 4 Marca Nie zebym kogos specjalnie manawiał, ale cena okazyjna. I jeszcze z damperem! Stal jak się patrzy, spawy trochę nasmarkane, ale co tam, można przeboleć. https://www.olx.pl/d/oferta/rama-pod-kola-24-cale-z-damperem-CID767-ID11qExZ.html 1 Cytuj
Roballinho Napisano 5 Marca Napisano 5 Marca Dobra, żarty na bok. Teraz będzie na poważnie. https://www.olx.pl/d/oferta/rama-genesis-high-latitude-cr-mo-l-29er-CID767-ID14Lv39.html Cytuj
leejoonidas Napisano Niedziela o 09:59 Napisano Niedziela o 09:59 (edytowane) Surly Straggler, skusiłem się na zakup. Wchodzi opona 29x2" i jeszcze jest zapas na błotnik. Edytowane Niedziela o 10:30 przez leejoonidas 2 Cytuj
yakuza79 Napisano Niedziela o 21:30 Napisano Niedziela o 21:30 Wreszcie wyprowadziłem stalowego kunia na spacer. 😁 Kielder Forest, hrabstwo Northumberland UK 7 Cytuj
artoor Napisano Poniedziałek o 10:33 Napisano Poniedziałek o 10:33 W dniu 9.03.2025 o 10:59, leejoonidas napisał: Surly Straggler, skusiłem się na zakup. Wchodzi opona 29x2" i jeszcze jest zapas na błotnik. To sporo więcej niż ordynuje Surly. Pokazałbyś jak siedzi opona, kiedy już pożenisz forka z ramą? Cytuj
leejoonidas Napisano Poniedziałek o 11:27 Napisano Poniedziałek o 11:27 Conti Race King 29x2.0". Szerokość balona 51mm. Nad oponą 14mm, po bokach 5mm zapasu. 5 Cytuj
itr Napisano Poniedziałek o 15:14 Napisano Poniedziałek o 15:14 😃🤣😆 Foto pożyczone z internetu , nie jestem fascynatem hełmofonii, ale te śruby Surli mają pierwszowojenny klimat 2 Cytuj
itr Napisano Poniedziałek o 21:29 Napisano Poniedziałek o 21:29 Flim o mizianiu brodacza korbami w kraju rdzy i spękanych asfaltów, do samotnego obiadu z kawą Miła przejażdżka na nieplastykowych kołach , o tym jak w sumie mizernie jest za oceanem, ale też i tak fajnie trochę swojsko jak u nas, i rower taki klimat nasz naszowy też, no Tim taki film nic się nie dzieje kamera patrzy w przód. 2 Cytuj
Roballinho Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Czy ktoś z Was widział na własne oczy, z naciskiem na własne, małą ramę (14-15") ze stali pod koło 27,5" w geometrii eMTeBowej? Cytuj
akkwlsk Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Tak, angole mieli takich sporo, na przykład Ragley Blue Pig, Orange P7, Cotic BFe itp. Ale zdefiniuj tę geometrię nieco dokładniej, bo to akurat są dość hardkorowe sztywniaczki. Retro MTB w większości przyjmują kółka 27,5, da się je dostosować do nowocześniejszych standardów, ale doprecyzuj wymagania Cytuj
Sobek82 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Uparłeś się na tą stal jakby dziecku bardzo na tym zależało🫠🙃 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi