leejoonidas Napisano Czwartek o 21:43 Udostępnij Napisano Czwartek o 21:43 (edytowane) Pany, przecena w 7ANNA na ramkę z widłem 01 Kode, wszystkie rozmiary w kolorze blue za 1399 pln-ów. https://7anna.pl/product-pol-10282-Rama-i-widelec-Octane-One-Kode-700c.html Edytowane Czwartek o 21:44 przez leejoonidas 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek63 Napisano Sobota o 09:04 Udostępnij Napisano Sobota o 09:04 A do tego Kode jakie najgrubsze opony wejdą, coś czytałem 1,6" to max i jeszcze jedno pytanko , na 170 cm wzrostu to S będzie dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HSM Napisano Sobota o 09:13 Udostępnij Napisano Sobota o 09:13 Czy to podchwytliwe pytanie...? Przeca napisali "Maksymalna wielkość opon 700x40c" i tabelkę z geometrią dali https://7anna.pl/data/include/cms/2017_produkty/Octane_One_2017_-_geometria.pdf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek63 Napisano Sobota o 09:36 Udostępnij Napisano Sobota o 09:36 @HSM czemu podchwytliwe? Tabelki z geometrią jakoś nie zauważyłem, ale dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano Sobota o 11:29 Udostępnij Napisano Sobota o 11:29 Czy S, czy M, to już sam musisz sobie odpowiedzieć. Ja też mam 170 i wolę dłuższe ramy z krótszym mostkiem. Właściwie każdy z moich kilku rowerów, patrząc na tabelki, jest na mnie za duży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano Sobota o 14:07 Udostępnij Napisano Sobota o 14:07 Pod 170 to rozmiar S, ja mam Kode S i 170 wzrostu i jest idealnie. Max opona to według moich pomiarów to 45 a może nawet przy delikatnym bieżniku 47. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu W dniu 21.11.2024 o 22:43, leejoonidas napisał: Pany, przecena w 7ANNA na ramkę z widłem 01 Kode, wszystkie rozmiary w kolorze blue za 1399 pln-ów. https://7anna.pl/product-pol-10282-Rama-i-widelec-Octane-One-Kode-700c.html Ktoś wie, czy w tym modelu są takie paskudne wypusty do prowadzenia linki jak w starszych rocznikach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Dla mnie te wypusty są najładniej zrobione jakie kiedykolwiek widziałem, wizualnie są subtelne i delikatne, w ramce z promocji będą takie same. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu @leejoonidas chyba wypust na Afrykę 🫠😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi