leejoonidas Napisano 21 Listopada Udostępnij Napisano 21 Listopada (edytowane) Pany, przecena w 7ANNA na ramkę z widłem 01 Kode, wszystkie rozmiary w kolorze blue za 1399 pln-ów. https://7anna.pl/product-pol-10282-Rama-i-widelec-Octane-One-Kode-700c.html Edytowane 21 Listopada przez leejoonidas 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek63 Napisano 23 Listopada Udostępnij Napisano 23 Listopada A do tego Kode jakie najgrubsze opony wejdą, coś czytałem 1,6" to max i jeszcze jedno pytanko , na 170 cm wzrostu to S będzie dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HSM Napisano 23 Listopada Udostępnij Napisano 23 Listopada Czy to podchwytliwe pytanie...? Przeca napisali "Maksymalna wielkość opon 700x40c" i tabelkę z geometrią dali https://7anna.pl/data/include/cms/2017_produkty/Octane_One_2017_-_geometria.pdf 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek63 Napisano 23 Listopada Udostępnij Napisano 23 Listopada @HSM czemu podchwytliwe? Tabelki z geometrią jakoś nie zauważyłem, ale dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano Sobota o 11:29 Udostępnij Napisano Sobota o 11:29 Czy S, czy M, to już sam musisz sobie odpowiedzieć. Ja też mam 170 i wolę dłuższe ramy z krótszym mostkiem. Właściwie każdy z moich kilku rowerów, patrząc na tabelki, jest na mnie za duży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano Sobota o 14:07 Udostępnij Napisano Sobota o 14:07 Pod 170 to rozmiar S, ja mam Kode S i 170 wzrostu i jest idealnie. Max opona to według moich pomiarów to 45 a może nawet przy delikatnym bieżniku 47. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano Niedziela o 12:56 Udostępnij Napisano Niedziela o 12:56 W dniu 21.11.2024 o 22:43, leejoonidas napisał: Pany, przecena w 7ANNA na ramkę z widłem 01 Kode, wszystkie rozmiary w kolorze blue za 1399 pln-ów. https://7anna.pl/product-pol-10282-Rama-i-widelec-Octane-One-Kode-700c.html Ktoś wie, czy w tym modelu są takie paskudne wypusty do prowadzenia linki jak w starszych rocznikach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano Niedziela o 16:16 Udostępnij Napisano Niedziela o 16:16 Dla mnie te wypusty są najładniej zrobione jakie kiedykolwiek widziałem, wizualnie są subtelne i delikatne, w ramce z promocji będą takie same. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano Niedziela o 16:36 Udostępnij Napisano Niedziela o 16:36 @leejoonidas chyba wypust na Afrykę 🫠😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi