3143k4r2 Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Na OLX Kross Smooth Trail 27,5 plus za 3,3K do nego .... Propozycja zacna i kusi, ale ze względu na boost chyba sobie podziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 8 Kwietnia Udostępnij Napisano 8 Kwietnia W dniu 30.03.2024 o 14:36, artoor napisał: To ilu Singulaków już jest? na forum wiem o trzech, ten powyżej jest czwarty W samej Polszy śmiga jeszcze kilka Peregrynów z niedawnego odnowionego rzutu, do tego jest jeszcze jeden Swift po dzwonie z olx, który nie wiem jak skończył, oraz przeluntany przez Kajaka prezesowy, aczkolwiek losy jego są mi nieznane. Także w brydża można ciulać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 9 Kwietnia Udostępnij Napisano 9 Kwietnia https://www.olx.pl/d/oferta/ritchey-commando-rozmiar-m-CID767-IDZBymn.html Był czas, że nową ramę z widelcem można było za 800-900 zł zgarnąć z ebay'a. Kiedy dojrzałem do decyzji o zakupie, było już za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 9 Kwietnia Udostępnij Napisano 9 Kwietnia (edytowane) Niby fajny, w końcy Ryczej, ale zawsze mi się ten rower wydawał mega nieproporcjonalny, brzydki po prostu. Długaśny tył, krótki przód i niski stack, górna rurka też jakiegoś dziwnego figla wywija - no nie trafia w moje gusta Taka M-ka to jeszcze nawet nawet, ale w XL-u straszliwy pokrak! Edytowane 9 Kwietnia przez akkwlsk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Kwietnia Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 9 Kwietnia Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 1 godzinę temu, akkwlsk napisał: Niby fajny, w końcy Ryczej, ale zawsze mi się ten rower wydawał mega nieproporcjonalny, brzydki po prostu. Długaśny tył, krótki przód i niski stack, górna rurka też jakiegoś dziwnego figla wywija - no nie trafia w moje gusta Taka M-ka to jeszcze nawet nawet, ale w XL-u straszliwy pokrak! Pewnikiem klasyczne piękno to to nie jest, ale jak punktuje Sobek "de gustibus". Ten Ryczej przypomniał mi poniższego, chyba nawet pokraczniejszego smoka z powodu grubej przódrurki , 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 9 Kwietnia Udostępnij Napisano 9 Kwietnia Właśnie jestem na etapie takiego małego bagażnika ale w ciężko. Ktoś, coś? PL only Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panSocjolog Napisano 9 Kwietnia Udostępnij Napisano 9 Kwietnia Ghetto Patent 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 9 Kwietnia Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 29 minut temu, 3143k4r2 napisał: Właśnie jestem na etapie takiego małego bagażnika ale w ciężko. Ktoś, coś? PL only https://allegro.pl/oferta/przedni-bagaznik-rowerowy-bagaznik-rowerowy-rama-hamulcowa-polka-bagazowa-15177840137 Mam taki na Surly Karate Monkey. Ostatnio woziłem na nim namiot i karimatę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 12 Kwietnia Udostępnij Napisano 12 Kwietnia https://www.olx.pl/d/oferta/frameset-pipedream-modro-18-widelec-charge-tytan-26-27-5-CID767-IDYTLZw.html?reason=seller_profile 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 12 Kwietnia Udostępnij Napisano 12 Kwietnia Panie kochany to już jest na tym olx ... i jest ... i chyba będzie.... Kiedyś przeszło mi przez głowę ale tak myślę po co i do czego mi to.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 12 Kwietnia Udostępnij Napisano 12 Kwietnia Typowa, gravelowa geometria 🫠 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 23 Kwietnia Udostępnij Napisano 23 Kwietnia Czy wy to widzicie? Tak dyskretne a to może być nowy paradygmat mięsny w kwestii amortyzacji i spawania ram. Oprócz tego można tam wsadzić ogórka mało słonego celem uzupełnienia energii w czasie jazdy. 1 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Kwietnia Udostępnij Napisano 23 Kwietnia To jest na kij od miotły tylko nie wiem po co 🫠 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mejdej83 Napisano 23 Kwietnia Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 57 minut temu, rambolbambol napisał: Czy wy to widzicie? Tak dyskretne a to może być nowy paradygmat mięsny w kwestii amortyzacji i spawania ram. Oprócz tego można tam wsadzić ogórka mało słonego celem uzupełnienia energii w czasie jazdy. Bardzo praktyczna opcja, łatwo powiesić na stanie na wystający z niej kołek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 23 Kwietnia Udostępnij Napisano 23 Kwietnia Eeee tam, pewnie nie miał w szpejach wystarczająco długiej rurki po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 23 Kwietnia Udostępnij Napisano 23 Kwietnia A to nie trzymadełko na łatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 28 Kwietnia Udostępnij Napisano 28 Kwietnia ... także tego ... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 28 Kwietnia Udostępnij Napisano 28 Kwietnia Gdzie taki bagażnik ? Skąd taki bagażnik ? Można kupić ? 😏 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 28 Kwietnia Udostępnij Napisano 28 Kwietnia Ghetto Patent 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 28 Kwietnia Udostępnij Napisano 28 Kwietnia Też się przypomnę 🤪 Koń jaki jest, każdy widzi 😁 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 29 Kwietnia Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 13 godzin temu, 3143k4r2 napisał: ... także tego ... Ekstra! Daj znać jak pojeździsz, jak się sprawuje Rohloff, zwłaszcza w jeździe w terenie, czy rozkład masy przeszkadza albo wolniejsze zazębianie zaczynając pedałowanie. Mam w głowie podobny projekt i się cały czas zastanawiam, czy warto wyłożyć tyle kasy za Rohloffa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 29 Kwietnia Udostępnij Napisano 29 Kwietnia Ja dzisiaj byłem z rowerem w Beat Bike w W-wie celem szybkiego przeglądu skrócenia pancerzy Rohloff + Hamulce. Trochę nasłuchałem się o pracy i możliwościach piasty. Ogólnie polecam punkt. Przyjechałem umówiony z miasta Łodzi godzina i temat załatwiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 29 Kwietnia Udostępnij Napisano 29 Kwietnia Jest jeszcze możliwość gdzieś kupić ramę surly ogre czy już nie ma szans? dzwoniłem w parę miejsc i nasłuchałem się że nie ma szans .ze nie produkują ze firmę ktoś przejął ….. że jakiś leżaki magazynowe szukać ….. itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 29 Kwietnia Udostępnij Napisano 29 Kwietnia Na Just Pedal są 2023 a 2024 będą w maju. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi