chudzinki Napisano 8 Marca Udostępnij Napisano 8 Marca W dniu 7.03.2024 o 08:07, 3143k4r2 napisał: wystawić z trochę zaporową kwotą. jak się sprzeda nie będzie boleć To bardzo dobry sposób. Też tak często robię jak nie jestem do końca przekonany czy chcę się danego przedmiotu pozbywać... 🙂. A rower @leejoonidas `a piękny 😉. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbotcenko Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca Na rynku wtórnym u nas praktycznie nie pojawia się tytan... na pierwotnym w sumie też nie 😜 Jeśli się już przypadkiem pojawia, to jakieś zabytki na 26". A ja dalej szukam fajnego gravela/framesetu, a tu bida 🤕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca To czego szukasz, że nie możesz znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbotcenko Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca Czegoś w kształcie All-City Monsoon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 12 Marca Udostępnij Napisano 12 Marca Kusi tytan od @3143k4r2, czas na reorganizację mojej stajni Czy ktoś byłby zainteresowany, sam frameset, frameset+koła lub cały rower: 1. Kona Sutra LTD 2019, rozmiar 58, koła stockowe, napęd mechaniczny 1x12 mullet Rival 1 + GX Eagle z Ratio kit i pancerną kasetą X01 Eagle 2. Kona Honzo 2013, (rama od @Sobek82), rozmiar L/20'', wideł Marin PM, koła DT350+E512, singlespeed, dropper XLC. @Qbotcenko może Sutra by Ci pasowała? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 12 Marca Udostępnij Napisano 12 Marca Pierwsze wcielenie Eskera. Wyszło mu przy narodzinach 13 kg, więc chyba ciut dużo - ale trudno ...co zrobić 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 12 Marca Udostępnij Napisano 12 Marca Ciężkie bydle. Mój Octan One Kode z dynamem i w pełnym ekwipunku tylko 12,8kg. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 12 Marca Udostępnij Napisano 12 Marca @RafalxM Podej jakieś spec info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 12 Marca Udostępnij Napisano 12 Marca (edytowane) @Sobek82 - rama medium 2020 - siodełko brooks c17 'dziurra edyszyn' - kierownica VentureMax V2 46cm - klamki GRX 810 - RD GRX-812 - kaseta SLX M7000 11-46T - korba FC-M780 na 44T - suport BB52 - tarcze RT-86 - przedni hebel BR-M8120 - tylny hebel BR-M8100 - opony WTB Byway 700x44c na dętkach - koła i sztyca - jakieś kartoflane noname, tylko takie miałem na razie, tutaj widzę możliwość zejścia z wagi (także inne opony na mleku) Ważyłem tylko całość nieprecyzyjnie, ważne że toczy się przyzwoicie. Edytowane 12 Marca przez RafalxM edit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca Kawał cielska... Mój wisielec ścienny waży 11,5 kg. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca Czym ta się chwali ta, wasze kowadła to nic w porównaniu z moim obłoczkiem 🫠 Pozdrow'er 😘 Czyli Ja i mój Wierzchowiec 110 kg.🫠 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca Cholerra, @Sobek82 przebił mnie o dwa deko: 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca Czy nie chciałby ktoś przygarnąć po kosztach z promo nowej ramki Sobre DAD 12 w rozmiarze M? Chyba będę polował na nowego Siuriusa S5. Stal mtb do widelca 120-130. http://www.sobre-bikes.fr/dad/ Dałem 532EUR, oddam za 2k pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbotcenko Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca W dniu 12.03.2024 o 11:26, Prz napisał: @Qbotcenko może Sutra by Ci pasowała? Sutra jest dobrą konstrukcją, ale aktualnie jeżdżę, na czymś prawie identycznym wizualnie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca Nie wiem, gdzie o to pytać. Wydaje mi się że ten temat jest w miarę odpowiedni. Jak powinny wyglądać haki pasujące do takiego mocowania i gdzie je można kupić? Niekoniecznie w PL, ale też nie dalej niż w EU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca Coś w ten deseń - co to za rama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca (edytowane) To jakaś Kona? Edytowane 15 Marca przez leejoonidas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca W tym problem, że nie wiem, kto jest producentem. olx.pl/d/oferta/rama-rowerowa-gravel-przelaj-regulowane-haki-CID767-IDYSt7p.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca (edytowane) Haki do tej ramy będą kosztowały dwa razy więcej. Edytowane 15 Marca przez leejoonidas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca Niemcy często mieszczuhują z rolhofffff... rama może być dostojna w charakterystyce prowadzenia się a podczas szaleństw pękać jak kony Foto z MTBR kona unit broken dropouts... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca Może by się wpasowaly w pierwszy otwór Pozdrow'er 😘 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca (edytowane) I raczej rama do 135 qr bo piwoty do hamulców obręczowych ... warto uwzględnić szerokość teraz i samych haków, żeby nie było sensacji. Edytowane 15 Marca przez itr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca Pytam z ciekawosci, bo tak, jak pisze @leejoonidas dokupienie hakow, to drugie tyle. A rama nadalniewiadomoco. Z innej gruchy. Widział kto, gdzie, ramkę-damkę 700c z mocowaniem do tarczówek. Niedużą, taką na 165 cm kobiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca Kwestia ile chcesz wydać i czy w grę wchodzi cały rower bo patrząc na olx sporo jest fajnych małych graveli / szos i nie tylko https://www.olx.pl/d/oferta/okazja-kona-rove-gravel-700-claris-stan-bdb-CID767-IDZdPBK.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca (edytowane) Samarama. Nie mam potem co robić z tymi częściami z rozbiorki i walają się po całym garazu. A nie mam nerwów do handlowania tym później na olx-ie. I na pewno nie gravel, bardziej fitness, z obniżoną górrurką. Taka rama dla typowej baby, bez urazy. Na fałki coś bym znalazł, problemem jest znalezienie takiej na tarczówki. Edytowane 15 Marca przez Roballinho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi