itr Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia Nareszcie, czy ja widzę fixa :))))) jeśli tak to miód!!! A ja też się sprostowałem barankom wbrew w w dwóch rowerach wąskich w 2023 …. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia 10 godzin temu, DrOetker napisał: On One Mulo, wyhaczony jeszcze przed świętami na promocji. Fix, oponki 40C i riser. I obowiązkowo stalowe "wachlarze" Kupileś cały rower, czy frameset? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia @itrOczywiście Wąskooponowy fix poszedł na sprzedaż, trzeba było zrobić coś na fixieemeryturkę @Roballinho Kupiłem samą ramę i złożyłem rower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbotcenko Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia W dniu 10.01.2024 o 22:39, DrOetker napisał: On One Mulo, wyhaczony jeszcze przed świętami na promocji. Fix, oponki 40C i riser. I obowiązkowo stalowe "wachlarze" Kiedy paintdżob widelca na niebiesko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia https://romet.pl/rower-gravelowy-romet-finale-2023-3 Wpadło mi to gdzieś przypadkiem w przeglądarkę. Przejrzałem specyfikację i tak się zastanawiam, jak można tak dobrać komponenty... Poza kolorem i oponami, nic mi się tu nie klei. Rama wygląda przyzwoicie, a przystrojono ją w części wyciągnięte z magazynu z napisem na drzwiach – "niechciane". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia Na allegro jest ich sporo po 3200 Dlaczego taki set? Żeby było tanio a prawdziwi gravelowcy patrzą na Boaresa na grx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia https://www.olx.pl/d/oferta/rower-miejski-ns-bikes-crust-CID767-IDYhTYL.html Nie ma co się zastanawiać, wygląda na duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia To tak, żeby było się nad jednak nad czym zastanawiać - rama hi-ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia Niby na oficjalnej stronie "NS Bikes Crust frame, Cromoly steel tubes" ale może być tak jak z Analogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia Cromo steel tubes, ale że tylko mufa suportu i hedtjub to już nie wspominają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia (edytowane) Zawsze coś 😉 Pozdrow'er 😘 Edytowane 15 Stycznia przez Sobek82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia Dzisiaj ceny dziwne, a rower może i stalowy a nawet jedzie do przodu… ale taki jakiś brzydal.. 😀 Nie lubię podrabiania Bianchi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia C-rust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia Przecież to jest Octan One Kode, tylko że pod inną nazwą, nawet profile są te same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia Co nie zmienia faktu że to jest 1800 zł za nowy rower... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 19 Stycznia Udostępnij Napisano 19 Stycznia Niezły rodzynek na naszej szerokości, Cotic RocketMAX Bardzo duża L-ka, po sąsiedzku w czeskim Trutnovie https://www.pinkbike.com/buysell/3684660/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 19 Stycznia Udostępnij Napisano 19 Stycznia Nie moja bajka, ale już Solarisa z chęcią bym przyjął pod moje skrzydła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 19 Stycznia Udostępnij Napisano 19 Stycznia 1 godzinę temu, akkwlsk napisał: Niezły rodzynek na naszej szerokości, Cotic RocketMAX Bardzo duża L-ka, po sąsiedzku w czeskim Trutnovie https://www.pinkbike.com/buysell/3684660/ To te lata, kiedy wyrywało mocowanie dampera z dolnej rury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 19 Stycznia Udostępnij Napisano 19 Stycznia W opisie stoi, że przedni trójkąt jest z wymiany gwarancyjnej i został wymieniony na gen 3 - a więc tak, ale nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 23 Stycznia Udostępnij Napisano 23 Stycznia Cena stali poszla w górę https://www.olx.pl/d/oferta/rama-rowerowa-on-one-inbred-26er-CID767-IDIGIoB.html I to ostro. Ale może się jakiś rogacz znajdzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 23 Stycznia Udostępnij Napisano 23 Stycznia Co tam się w tym Poznaniu ostatnio wyprawia 😧 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Stycznia Udostępnij Napisano 23 Stycznia (edytowane) Edytowane 23 Stycznia przez Sobek82 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 23 Stycznia Udostępnij Napisano 23 Stycznia W dniu 13.01.2024 o 17:58, Qbotcenko napisał: Kiedy paintdżob widelca na niebiesko? Nigdy Lubię, kiedy wideł jest w innym kolorze niż rama, byle nie był to kolor jaskrawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 23 Stycznia Udostępnij Napisano 23 Stycznia To dla równowagi cenowej, choć z zupełnie innej beczki https://www.wiggle.com/p/ns-bikes-eccentric-cromo-29-frame-2021 Szkoda, że @kazafaza już nie szmugluje, bo można by jakiś januszowy biznes rozkręcić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 23 Stycznia Udostępnij Napisano 23 Stycznia Paczonc po tamtejszych sklepach, forach i ibajach czuję tęsknotę do Albionu. Czuję też, że u nas takich „uczciwych” cen nie ujrzymy prędko… …ale ten Eccentric za grosze to skandal. Aż mi się zachciało, pomimo iż poluję na coś o spokojniejszej geometrii, pod 29x2,6” właśnie. A już kiedyś miałem to-to (choć Mk1) jako 79er ale jakiś sztywny był. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi