Sobek82 Napisano 22 Października 2023 Udostępnij Napisano 22 Października 2023 Jak jesteś w wątku i w lupce wpiszesz słowo klucz to wyskoczą Ci wpisy w temacie na temat wyszukiwanego słowa. Strona 420 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jendrzych Napisano 23 Października 2023 Udostępnij Napisano 23 Października 2023 wyszedłem na kołka... ale za to interesujące mnie informacje są na mojej ulubionej stronie XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Roballinho Napisano 2 Listopada 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 2 Listopada 2023 Żeby wątek nie rdzewiał, mała wrzutka ode mnie. Nie było wcześniej okazji, żeby zaprezentować śnieżnobiałego Inbreda. Ojciec i syn w wersji garażowej. 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbotcenko Napisano 8 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2023 Zapomniałeś widły przemalować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 8 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2023 Był kiedyś taki pomysł. Nawet napisałem do angoli, łudząc się, że mi numer lakieru podadzą. Oni to olali, a ja olałem temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 12 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2023 Kaffenback is back https://www.planetx.co.uk/products/planet-x-kaffenback-frame Tylko cena już nie taka, jak kiedyś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbotcenko Napisano 26 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 Pany, nie pozbywa się ktoś framesetu pod 28-29" gdzieś w rozmiarze 56? Liczyłem, że coś się jesienią pojawi na rynku wtórnym, a tu spadły śniegi i dalej bida... 😥 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2023 Gravela? Mój Cotic Escapade, ale dopiero na wiosnę. Chciałem sprzedać cały rower, ale możemy coś ponegocjować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2023 Zainteresowałeś mnie tym Cotickiem, mógłbyś zdradzić więcej szczegółów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbotcenko Napisano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2023 W dniu 2.12.2023 o 01:47, MikeSkywalker napisał: Gravela? Mój Cotic Escapade, ale dopiero na wiosnę. Chciałem sprzedać cały rower, ale możemy coś ponegocjować. A który to rocznik? ^^ Dojrzały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2023 Nie pamiętam panowie który, kilka lat będzie miał, ten starszy https://www.cotic.co.uk/product/original_escapade#gunmetal w kolorze Gunmetal. Rozmiar to właśnie 56, chciałem to sprzedać na Sorze 2x9, nowej grupie. A rama ma przebieg niewielki, już nie pamiętam, ale w stanie idealnym. Chwilę jeździłem na niej z Alfine 8 biegowym, potem na singlu. Potem, wiadomo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbotcenko Napisano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2023 Ciekawy zwierz ;] Ale chcesz się pozbyć całego kompletu czy tylko z napędem Sory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2023 Najchętniej to frameset+koła+cała Sora, mogę to nawet niezłożone sprzedać. Nie pamiętam dokładnie jak to wygląda, stoi odkąd mi kolano siadło. Końcem miesiąca planuję parę dni urlopu żeby przejrzeć klamoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2023 @Przi Moja, Jego Konia z widelcem od Mariana Pine Pozdrow'er😘 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2023 Aż się konia w oku kręci Pozdrow'er Pozdrow'er😭 😉😘 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2023 Właśnie miałem się pochwalić wreszcie skończonym rowerem ale mnie uprzedziłeś @Sobek82😀 Jeszcze zostało ustawić pozycję, bo na razie wszystko przykręcone na oko, i w weekend pierwsza jazda 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2023 Na oko, też się możesz pochwalić. Wrzucaj zdjęcia zanim śniegi stopnieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2023 Sakreble, może ma ktoś bajtla w kompatybilnym rozmiarze? https://www.olx.pl/d/oferta/rama-cotic-soul-16-cr-mo-reynolds-853-CID767-IDXIEJQ.html @Sobek82 ten wideł marinowy jest pod jakiś śmieszny rozstaw piasty, dobrze pamiętam? Powiedz conieco na ten temat proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2023 (edytowane) Kotka za 1K to jak za barszcz w mlecznym. Się tylko popimpkało sprzedającemu z gatunkiem stali, bo winno być Reynolds 853, czyli top na śmietanie pośród rur rejnoldsowych (poza nierdzewką) Edytowane 8 Grudnia 2023 przez artoor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2023 2 godziny temu, akkwlsk napisał: Sakreble, może ma ktoś bajtla w kompatybilnym rozmiarze? https://www.olx.pl/d/oferta/rama-cotic-soul-16-cr-mo-reynolds-853-CID767-IDXIEJQ.html Od jakiego wzrostu tam bajtel wejdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2023 Ludzie, ja jestem dorosły, a ten Cotic jest jak na moje 170 całkiem w sam raz. Tyle, że ja mam już za dużo rowerów... Cotica teź jakiegoś już mam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2023 1 godzinę temu, vincek napisał: Od jakiego wzrostu tam bajtel wejdzie? Myślę, że od 155-160 można śmiało atakować, aczkolwiek wzrost to nie wszystko, proporcje długości kończyn do tuszy mają znaczenie co najmniej niebagatelne. Ale jak jest szansa, że jeszcze urośnie, to nie ma się co martwić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2023 Tak, tak, święty przekrok 🙂 wiem, ale podpytuję wstępnie, czy warto atakować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2023 5 godzin temu, akkwlsk napisał: @Sobek82 ten wideł marinowy jest pod jakiś śmieszny rozstaw piasty, dobrze pamiętam? Powiedz conieco na ten temat proszę https://www.motor-land.pl/products/widelec_pine_mountain_2018_l 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 Pogoda dopisuje, to się wybrałem na pierwszą przejażdżkę Honzo 😀 Sniegu tyle, że momentami to fat by się przydał, ale tak to super się spisuje. Co do widelca, to jest QR boost 5x110 mm - na AliExpress I Allegro można dostać redukcję do QR dla piasty 15x110, do tego użyłem zacisku na imbus Halo XL Skewer - w serwisie mówili, że udało im się założyć koło ze zwykłym QR ale jednak zawsze lepiej mieć większy zapas gwintu wkręcony. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi