jendrzych Napisano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2023 skrzat wzrostu 173 cm powinien być zainteresowany taką qup'ą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nota Napisano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2023 Kross Esker - 3499zl https://www.centrumrowerowe.pl/rower-gravel-kross-esker-4-0-pd33349/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2023 Chyba nadszedł czas, że Cornerbar razem z Muirwoodsem lub oddzielnie poleci w świat. Nie spieszy mi się, a bardzo możliwe, że do tego nie dojdzie. Mimo wszystko, jeśli ktoś reflektowałby coś z tej dwójki, to zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jendrzych Napisano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2023 @vincekjaki rozmiar Muira? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2023 (edytowane) @jendrzych trzepak XL. Ramą wymieniona prawie rok temu na nową czarną. Wideł stary zielony. Edytowane 31 Sierpnia 2023 przez vincek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jendrzych Napisano 1 Września 2023 Udostępnij Napisano 1 Września 2023 @vincekz jakiegoś powodu nie mogę słać PM'ów a interesuje mnie cena tego frejmsetu XL i kierownika też w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 1 Września 2023 Udostępnij Napisano 1 Września 2023 @jendrzych wysłałem pw. Jest jakiś bug jak chcesz przejść na profil z forum. Dopiero po wyszukaniu w wiadomościach działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yapabaka Napisano 15 Września 2023 Udostępnij Napisano 15 Września 2023 Niedobrze, Marysia pęka Jakieś pomysły / wskazówki, co można z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 15 Września 2023 Udostępnij Napisano 15 Września 2023 (edytowane) 1. Zdjąć lakier 2. Rozwiercić końcówkę pęknięcia 3. Dorobić "łatkę" i dolutować ją na wierzch Wsadzenie sztycy o nominalnym rozmiarze też nie zaszkodzi, bo widzę tu jakąś rzeźbę Edytowane 15 Września 2023 przez akkwlsk 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bladawiec Napisano 15 Września 2023 Udostępnij Napisano 15 Września 2023 ta sztyca z adapterem to chyba główna przyczyna pęknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yapabaka Napisano 16 Września 2023 Udostępnij Napisano 16 Września 2023 Ale tę gustowną tulejkę zainstalował tam osobiście pan Bob Haro W każdym razie była tam od nowości (rower kupiony w sklepie) i dlatego nie przyszło mi do głowy, żeby się jej pozbyć. Jedyna rzeźba z mojej strony polegała na rozcięciu jej dremelkiem na całej długości (pierwotnie była nacięta na odcinku ok. 3 cm od góry, tak samo jak rurka ramy) - żeby łatwiej było ją wyciągnąć, jak się znowu zapiecze. Faktycznie, robiąc to nie sądziłem, ze mogę jakoś zwiększyć naprężenia w tym miejscu i zaszkodzić ramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 20 Września 2023 Udostępnij Napisano 20 Września 2023 Duży muirwoods do wzięcia https://www.olx.pl/d/oferta/rower-marin-muirwoods-miejski-fitness-bikepacking-CID767-IDVrrin.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 20 Września 2023 Udostępnij Napisano 20 Września 2023 https://www.olx.pl/d/oferta/frameset-rama-gravel-cro-mo-breezer-radar-expert-m-CID767-IDVhF4U.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 20 Września 2023 Udostępnij Napisano 20 Września 2023 Pozdrow'er😉😘 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 1 Października 2023 Udostępnij Napisano 1 Października 2023 Octane 1 Kode na CRC za pół ceny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 2 Października 2023 Udostępnij Napisano 2 Października 2023 Generalnie sporo obniżek na Chain reaction/Wiggle. Big Wig 🤩 czy rama Marley 29 (tak wiem, wątek o stali 😁). Nachodzą mnie czasami myśli, że zbytnio się pospieszyłem z zakupem Huntsmana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 2 Października 2023 Udostępnij Napisano 2 Października 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slavi Napisano 2 Października 2023 Udostępnij Napisano 2 Października 2023 i do kompletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 2 Października 2023 Udostępnij Napisano 2 Października 2023 Mały upgrade zrobiłem mojemu pająkowi, nowe hamulce SLX M7100 i oponki XR4. Wybaczcie, że foty nie w plenerze ale jeszcze przez miesiąc jestem wyautowany. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 3 Października 2023 Udostępnij Napisano 3 Października 2023 Czym prędzej wracaj z "outu" i ciesz się Pająkiem na maxa! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 7 Października 2023 Udostępnij Napisano 7 Października 2023 Servuss ekipa. Mam za dwa tygodnie wolny łikend (21-22 paździocha). Biorę rower lub dwa do auta i jadę gdzieś pokręcić. Kto jeszcze chętny? Jesień za pasem a więc czas na stalowy spęd. Nie ukrywam, że mam ochotę na Zieloną Górę. Obadałbym też Przemkowski Park Krajobrazowy, krzaki między Bydgoszczą a Toruniem, Bory Tucholskie... Mogę kimać w aucie, mogę wziąć namiot, mogę wbić w jakiś podejrzany motel-hotel. Rzut kaprawym okiem na mapę w poszukiwaniu atrakcji, azymut na horyzont, w połowie dnia skręcam w lewo lub w prawo i jakimś naokołem wracam do punktu wylotu na żarcie, ognisko, chlanie, siwy dym i heheszki. Mogę wyrwać z chaty już w piątek wieczoraksem, zrywać się będę w niedzielę około obiadu. Jak ktoś jeszcze chętny to dajmy tutaj kilka postów na ożywienie tematu a jak się zbierze kolektyw to stworzymy nowy temat. POZDRo-:ver 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 7 Października 2023 Udostępnij Napisano 7 Października 2023 A może by gdzieś w stolicy pokręcić? Ja już wyjazd na ten weekend mam "zabukowany" aczkolwiek trasy niesprecyzowane, o tak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 8 Października 2023 Udostępnij Napisano 8 Października 2023 Zielona Góra spoko fajnie można tam pokręcić. Jak dzieciaki będą zdrowe to ja z chęcią. @MikeSkywalkerA co z w końcu z twoim customem . Skończyłeś go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 8 Października 2023 Udostępnij Napisano 8 Października 2023 A może bliżej ciut mnie ? Zielona jest ciekawa, byłem po Barlinku, i z chęcią wrócę, ale na dłuższy pobyt, w sumie na jeden dzień 450 km to wolę jechać w góry i przynajmniej nie ma opłat za autostrady. Możemy zrobić np Dolinę Baryczy, Łodzkie Wzniesienia, Gniezno, Konin albo coś między Kazimierzem Fazimierzem a Bydgoszczą albo Toruński Zlot Piernik, na razie 4 kanady-datów, możemy głos oddać … Płock też jest fajny jest jest muzeum skarpa i las na drugim brzegu…. No i góry też możemy, traki glaciensis albo miasteczka Dolnego Śląska Ząbkowice, Bardo, Lwówek, Jelenia Góra, Wałbrzych, tylko właśnie w sumie jest tylko sobota na nacieszenie się , co jest kompromisem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 8 Października 2023 Udostępnij Napisano 8 Października 2023 Tak wyskoczę z innej beczki. Młody mi za szybko wyrósł i szukam jakiejś fajnej ramy/roweru na ok. 150 cm. Nie śpieszy mi się, ale jak komuś coś rzuci się oczy to będę wdzięczny za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi