Prz Napisano 29 Maja 2023 Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 Chodzi mi o zwykły szybkozamykacz do przedniego widelca. Zresztą osie tylne takie "grube to chyba mają 10 mm, a widelce z przodu wezmą 9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 29 Maja 2023 Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 No faktycznie masz rację, poniosło mnie z tą osią. Ale zawsze można nagwintować tylną szpilkę 5mm i przyciąć ją do odpowiedniej długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 29 Maja 2023 Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 HALO ma szpilki w iXeLce, działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 29 Maja 2023 Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 15 godzin temu, 3143k4r2 napisał: Niech będzie pochwalony ! Poczyniłem zakup do Gburowatego Ogra. Wstępna jazda wykazała, ze pozycja za nisko. Myśle ze wypakowanie mostka ze wzniosem rozwiąże problem. Póki co udało się naciągnąć chwyty i jest Ok. Na resztę pójdzie owijką ewentualnie chwyt i na to owijką żeby było wygodniej. Pozycja ciekawa i świadomość tego ze 1 palcem blokujesz koło co w moim gravelu jest nierealne … póki co wszystko w fazie testów Zaraz zaraz czy ty masz red szita jak z tego filmu mostek ugietki ? Co to za wynalazek szatański, Łukasz.... czy to jest fajne? miałeś to w już zalewie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 29 Maja 2023 Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 (edytowane) @itr mam w 2 rowerach - polecam. zawsze mniej nadgarstki dostają. Ja mam i w surly i w ninerze. Inna sprawa, że właśnie wróciłem z wycieczki 600km i popełniłem taki zakup pod wpływem chwili .... Edytowane 29 Maja 2023 przez 3143k4r2 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 29 Maja 2023 Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 (edytowane) Jakieś Gamety Gambity Gamineti, o mamma mija!!! i po co Ci to ti 🤪, a ten elastomer dla nad garstków… no trzeba mieć otwarty umysł, przemyślę, albo poczekam do jakiegoś mini zlotu… Gratuluję zakupu! Dajci Sondero Kamienioti w cenie daci sama rama kapelusz z szatoba! 🙂 Edytowane 29 Maja 2023 przez itr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 30 Maja 2023 Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 Pozdrow'er 😘 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 30 Maja 2023 Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 Ce na komino jest niezła, ja obecnie czekam na kopię Krampusa XL Mk2 z lekką geo-erratą z tego samego miejsca z ktorego oni zamawiają. Wyszło $400 taniej ale bez forka. Za jakiś miesiąc-dwa opiszę wrażenia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 30 Maja 2023 Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 15 godzin temu, kazafaza napisał: HALO ma szpilki w iXeLce, działają. Dzięki, uratowałeś mnie przed zaplataniem specjalnie koła na novatecu 9x110 To może jednak zrobię jeden komplet porządny i tylko kolce na zimę będę zakładać razem ze zmianą endcapow a nie osobno 2 komplety, jak już myślałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 30 Maja 2023 Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 20 godzin temu, Qbotcenko napisał: Tak z ciekawości - oryginalne cornerny zamówiliście, czy jakieś substytuty? Bo chętnie bym do mojego Big Bro wsadził 🤔 Mój oryginalny z Justpedal.nl (2021 rok), Vincka chyba też. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 30 Maja 2023 Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 Mój tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 30 Maja 2023 Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 https://pl.aliexpress.com/item/1005005481568690.html Widzieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 30 Maja 2023 Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 (edytowane) Korba 34 w Krampusie się zmieściła ufff Kazafaza to będzie kluczowe ilość zębów na korbie w sensownej linii dla łańcucha pij do spawaczy na tytanicu aby nie skusili w tym rejonie 🙃 Edytowane 30 Maja 2023 przez itr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 30 Maja 2023 Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 Prosiłem o światło na 36T. Nie podejrzewam siebie o potrzebę większej patelni 😉 Dziękju za czujność! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 30 Maja 2023 Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 2 godziny temu, artoor napisał: Mój oryginalny z Justpedal.nl (2021 rok), Vincka chyba też. Zgadza się, też mam z Holandii 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2023 Ac 420 mm w kanalizie. Pozdrow'er Tak na stronce bikerStudio wyglonda kanalia😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopusleg Napisano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2023 Odsprzedam: https://allegrolokalnie.pl/oferta/widelec-29-accent-mtb-stal-bez-gwintu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KryMar1983 Napisano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2023 Takie małe zmiany....a czasu brak aby jeździć, nie wspomnę ile czasu zeszło ze składaniem....😱 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2023 (edytowane) Zdecydowanie za mało korzystam z okoliczności przyrody 🙈 Edytowane 6 Czerwca 2023 przez yakuza79 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2023 Spotkałem Wigry 3 w nietypowej konfiguracji 😍🙃😀 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbotcenko Napisano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2023 W dniu 30.05.2023 o 15:42, rambolbambol napisał: https://pl.aliexpress.com/item/1005005481568690.html Widzieli? No jo widzioł, dlategoż pytałem, czy kupili orginalne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2023 (edytowane) Wigry wygląda jak Wigry z Wigrybasto, w sumie zimowe Wigry z disel hiterem dmuchającym w gumofilce siodło i rurę kierownicy - furora w drodze po bułki w styczniu. Pękająca rama w każdym Wigry w tym ma szansę pęknąć w czasie lotu koszącego Edytowane 6 Czerwca 2023 przez itr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2023 Na OLX jest Surly Ogre <4K gdyby kogoś interesowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2023 Za piątaka jest jeszcze na klamkach sory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2023 Taki mały oftop czy my przewidujemy jakiś zlocik SS? Może taki lajtowy przelot R10 z namiotami Świnoujcie - Hel albo Piaski ?:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi