leejoonidas Napisano 22 Maja 2023 Udostępnij Napisano 22 Maja 2023 (edytowane) Road Link GoatLink GoatLink jest osobny do przerzutki dziesięcio i jedenastorzędowej. Edytowane 22 Maja 2023 przez leejoonidas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 22 Maja 2023 Udostępnij Napisano 22 Maja 2023 Dzięki, zamówiłem. Zobaczymy czy to pomoże, czy jednak trzeba będzie zweryfikować plan i zredukować kasetę do 36 zębów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 22 Maja 2023 Udostępnij Napisano 22 Maja 2023 Pomorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 23 Maja 2023 Udostępnij Napisano 23 Maja 2023 Cytat Pomorze. Jako lokalny patriota rzekłbym nawet, że Pomorze Zachodnie 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 23 Maja 2023 Udostępnij Napisano 23 Maja 2023 Dłuższy hak Pomorze Zachodzić na czterdziestkę… bo kto by tam chciał 36kę…😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 23 Maja 2023 Udostępnij Napisano 23 Maja 2023 Albo Lasy Pomorza. To z czasów, kiedy jeszcze lubiłem ich muzykę. Teraz to jest bida z nyndzom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 23 Maja 2023 Udostępnij Napisano 23 Maja 2023 Tylko syna trzeba nauczyć aby haka nie przeciążał, bo i nie rzucał rowerem na prawą stronę. Bo podatność większa na zagięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 23 Maja 2023 Udostępnij Napisano 23 Maja 2023 Dlatego od razu kupiłem dwa takie dynksy. farmAzon ma to w dobrej cenie i chociaż chińczykiem od tego z daleka zapodaje, to czekać nie trzeba tygodniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 24 Maja 2023 Udostępnij Napisano 24 Maja 2023 Dotarło. Niestety nie jest plug & play, bo opór haka dla przerzutki się nie mieści no i muszę trochę Dremelem pogłaskać. Ale zanim zacznę w tym dłubać, powiedzcie, czy to jednak nie jest trochę za długie. Mocno mi się wózek odsunął od kasety To zdjęcie trochę przekłamuje, bo psierzutka weszła w pierwszy plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 24 Maja 2023 Udostępnij Napisano 24 Maja 2023 Ale żeś gumno kupił. https://allegro.pl/oferta/sunrace-przedluzka-adapter-haka-przerzutki-sp570-13318268906 Jedyna słuszna W zbędnej fotografii masz tego niebieskiego z tym. W temacie Rometa honzo stoi na tym 9s 11/50t. Ostatni wpis. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 24 Maja 2023 Udostępnij Napisano 24 Maja 2023 Ztto minimalne podpiłowanie widać … Ten długas na Robalzeedjęciu to chyba na 52 zęby ma starczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 24 Maja 2023 Udostępnij Napisano 24 Maja 2023 Najlepiej byłoby wymienić tyłrzutkę na 5130 ma średni wózek, sprzęgło i ogarnia 46t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 24 Maja 2023 Udostępnij Napisano 24 Maja 2023 Godzinę temu, itr napisał: Ztto minimalne podpiłowanie widać … Kupione. I pewnie też tam trzeba będzie podpiłować. Tamto oddaję, niech komuś innemu sprzedadzą. @Sobek82 ja kleję rower po najniższych kosztach. Z tego co mam, a i tak coś tam jeszcze musiałem kupić, bo nie wszystko w rupieciach znalazłem. Nawet na chwilę Gienek musiał oddać koła i hamulce. Teraz stoi smutny w kącie. Ale od razu mówię, nie pytajcie czy jest na sprzedaż. 😜 To jest przejściowy 26er na przetrwanie roku, żeby młody miał czym jeździć i wstydu nie było na wsi, że ujeżdża 24era. W międzyczasie rozglądam się za ramami o rozmiar koła większymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 29 Maja 2023 Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 Niech będzie pochwalony ! Poczyniłem zakup do Gburowatego Ogra. Wstępna jazda wykazała, ze pozycja za nisko. Myśle ze wypakowanie mostka ze wzniosem rozwiąże problem. Póki co udało się naciągnąć chwyty i jest Ok. Na resztę pójdzie owijką ewentualnie chwyt i na to owijką żeby było wygodniej. Pozycja ciekawa i świadomość tego ze 1 palcem blokujesz koło co w moim gravelu jest nierealne … póki co wszystko w fazie testów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 29 Maja 2023 Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 Na początku też kombinowałem, ale jakoś zostałem z owijką Jednak cały czas za mną chodzi pomysł, by zainstalować ESI w formacie 2XL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panSocjolog Napisano 29 Maja 2023 Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 @3143k4r2 co to za bagaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 29 Maja 2023 Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 Basil Portland 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 29 Maja 2023 Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 7 godzin temu, 3143k4r2 napisał: Niech będzie pochwalony ! Poczyniłem zakup do Gburowatego Ogra. Wstępna jazda wykazała, ze pozycja za nisko. Myśle ze wypakowanie mostka ze wzniosem rozwiąże problem. Póki co udało się naciągnąć chwyty i jest Ok. Na resztę pójdzie owijką ewentualnie chwyt i na to owijką żeby było wygodniej. Pozycja ciekawa i świadomość tego ze 1 palcem blokujesz koło co w moim gravelu jest nierealne … póki co wszystko w fazie testów Niżej na mostku 80 deg., a pod owijką wsadzone żelowe wkładki. Się sprawdza. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jendrzych Napisano 29 Maja 2023 Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 ależ fajnie Wam te kornerbary siedzą! prześlicznie śliniłem się, chodziłem jak w koło jeża a ostatecznie poddałem się i zbaraniałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 29 Maja 2023 Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 surly surrlu- gburu ruru! Mam nowy mostek 90 authora z dużym „podniosem” 35 st jak już ustali się akurat właściwy kąt to mogę zanurzyć się po niego w czeluści andergrandu. ( gdyby pasował) a może jakieś nam się spotkanie uda ustalić…. Stalowe czy tam inne. 😀 teraz masz mostek o zmiennej geometrii przęsła? Czyli można sondować czego ręce chcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 29 Maja 2023 Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 Ja wam pokażę inną definicję corner barabara, tylko potrzebuję trochę czasu.😉 Btw, Honzo idzie do @Przwięc nić w przyrodzie ginie. 😘 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbotcenko Napisano 29 Maja 2023 Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 Tak z ciekawości - oryginalne cornerny zamówiliście, czy jakieś substytuty? Bo chętnie bym do mojego Big Bro wsadził 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 29 Maja 2023 Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 Skoro już zostałem wywołany do tablicy to pytanie - czy ktoś z Was ma może oś QR do widelca 9x110 boost QR z Marina Pine Mountain? Myślę nad zakupem takiego z OLX do sobkowego Honza na zimę, ale mam zagwozdkę skąd wziąć jakąkolwiek oś pasującą do tego - standardowe QR 100 mm będzie na pewno za krótkie a tylna oś będzie pewnie za długa i z za krótkim gwintem na końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 29 Maja 2023 Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 (edytowane) Jaki za krótki gwint? Oś do piasty na wolnobieg ma bardzo długie gwinty. Docinasz oś i po kłopocie. Edytowane 29 Maja 2023 przez leejoonidas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 29 Maja 2023 Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 Mowa o ośce piątce przelotowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi