sztopi17 Napisano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2023 APP R-STOP Została mi kiedyś reszta tego preparatu jak robiłem błotnik w aucie. Pomalowałem stalowy widelec i zostawiłem na ...3 lata Leżał na nieużywanej przyczepie pod goła chmurką i muszę przyznać , że świetnie zabezpiecza stal przed korozją. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2023 Kiermane odsprzedałem poprzedniemu właścicielowi. On zrobił z niej użytek w swoim stylu. Pozdrow'er 🥹😘 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jendrzych Napisano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2023 Jak Pan Kupusleg powiedział - jakikolwiek inhibior rdzy przed lakierowaniem i będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berg Napisano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2023 Smufi gniecione https://www.olx.pl/d/oferta/kross-smooth-trail-stal-reynolds-dvo-CID767-IDTFkyl.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2023 (edytowane) Sprzedam graty. Ramset Surly Krampus Mk1 Large zielony ze sterami (chyba Cane Creek), zaciskiem, podkładkami pod tylną przerzutkę i papierami. Jestem pierwszym właścicielem, rama bez pęknięć ani wgniotek, jakąś drachę na lakierze się znajdzie ale bez tragedii. 2500pln z dostawą. Koła 29/700c: piasta tył NS bikes pod QR (zapewne dostępne są adaptery ale ich nie potrzebowałem więc pewności nie mam), piasta przód SP Dynamo QR15 z adapterem pod zwykły rychłoupinak. Obręcze Velocity Blunt SS, szprychy jak dobrze pamiętam Pilar. 1500pln z dostawą. Z przednią lampą Exposure Revo 2000pln, lampa solo 700pln. Koła 29/700c czarne singlowe, chyba na Novatec'ach. 350pln posłane. Rower Wheeler CrossLine 5000 z barankiem i prostą kierą(Salsa carbon) w singlu (koła Surly/Salsa) za 1500pln. Ramset DiamondBack Ascent EX, 20.5" szary dym z fioletowym klarem. Jedna mała wgniotka na toptjubie, gdy syn potrącił rower, myślę że wyślę za 200pln. Kiera Genetic Digest 48cm, 175pln z posyłką. Foty wszystkiego już były w tym wątku więc nie będę dalej bałaganić, w razie czego albumy czekają na chętnych. Proszę tarabanić przez skrzynkę lub mejlowo na kazafaza gmail. Dziękuję za uwagę. POZDRo-:ver Edytowane 7 Kwietnia 2023 przez kazafaza Wideł sprzedany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2023 Muirwoods przyjął kilka wiosennych ficzerów. No i tak czysty w tym roku już raczej nie będzie... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2023 Breezer na G-one'ach 2,25'' Pozdrow'er 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2023 Się nie obślizgujesz na zakrętach? Myślałem wsadzić do Radara szersze niż RaceKingi 2.1 i bardziej gibkie, jak G-ony, stąd moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thor07 Napisano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2023 Nie szuka ktoś przypadkiem nowego roweru ? https://www.olx.pl/d/oferta/stooge-cycles-mk1-29-27-5-mullet-bikepacking-CID767-IDU1GfI.html?bs=olx_pro_listing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbotcenko Napisano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2023 10 minut temu, Thor07 napisał: Nie szuka ktoś przypadkiem nowego roweru ? https://www.olx.pl/d/oferta/stooge-cycles-mk1-29-27-5-mullet-bikepacking-CID767-IDU1GfI.html?bs=olx_pro_listing Fajny, tylko jak go napompować do rozmiru 20"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2023 @artoor Były po 89 zł sztuka na allegro, dlatego mnie podkusiło a ważą cos koło 550 gram, po wczorajszej jeździe jestem na tak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berg Napisano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2023 Może komuś salsu? Wyprzedaż rower Salsa Ala Carte MTB 26" rozm. 18" Żmigród • OLX.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2023 Korbę, zacisk sztycy i sztycę zostawiamy, resztę wywalamy, a że "oni mają" to tylko wiedzą po wyglądzie że rama w dobrym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bladawiec Napisano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2023 W dniu 10.04.2023 o 12:42, Sobek82 napisał: @artoor Były po 89 zł sztuka na allegro, dlatego mnie podkusiło a ważą cos koło 550 gram, po wczorajszej jeździe jestem na tak Też zakupiwszy 4 sztuki w tej okazyjnej cenie chyba nawet po 79 zł. Jeszcze na nich nie pojeździłem ale będą w nowej ramie, na którą czekam od Karamby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2023 Gdyby człowiek był krótszy, to by szedł w Salse jak nic ... Fajna cena, kilka dobrych części ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bladawiec Napisano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2023 Rozjaśnijcie mi, to nie jest rama z alu tylko stalowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2023 Ta Salsa ma ramę z Aluminium. Zastanawiałem się, się co to ogłoszenie robi tu na wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berg Napisano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2023 18 minut temu, rambolbambol napisał: Ta Salsa ma ramę z Aluminium. Zastanawiałem się, się co to ogłoszenie robi tu na wątku. Wodzu, o to nie "Kung Fu is a fully proprietary triple butted seamless steel tubeset"? Jeżeli to amelinium, to ja przepraszam i skruch i muka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2023 Takie filigranowe rurki ma i spawów jak w treku od @revoltaw wątku wewnątrz nie widać to się wydawać z daleka może że stal. 🥹😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berg Napisano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2023 Tako rzecze BikeKatalog: "Ala Carte to kwintesencja roweru górskiego. 26” koła, trwała i przemyślana konstrukcyjnie rama i doskonała geometria roweru MTB. W świecie przepołnionym cudownymi wynalazkami i nanotechnologią, Ala Carte to już rzadkość. Ktoś mógłby powiedzieć, że to „old school”, ale każdy doświadczony rowerzysta wie, że stal jest najsolidniejszym materiałem, a nowsze nie zawsze znaczy lepsze. Rama jest wykonana z Sanko Kung Fu tubing Made in Japan. Zestaw ten pozwala nam się cieszyć słynnym komfortem stalowych ram najwyższej jakości. Jeśli jesteś kimś, kto lubi rzeczy proste i funkcjonalne, Ala Carte to rower dla Ciebie." http://www.bikekatalog.pl/2011//komponenty/1308/Salsa.Ala.Carte/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2023 Marin Bobcat Trail 3 27,5 XL w 1/3 ze stali 🥹😉 Pozdrow'er 😘🫢 " Salsa Kung Fu CroMoly tubing" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2023 "Kung Fu" jest zastrzeżoną nazwą dla Kung Fu PawianTM należącego do koncernu rambolbambol. Wszelkie podobieństwa do nazwy sztuki walki albo gatunku należącego do rzędu małp naczelnych są zupełnie przypadkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acid1234 Napisano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2023 WIDELEC STALOWY do Rondo Ruut ST1 potrzebny od zaraz ;). Parametry: - odległość - oś do korony = 400 - wyprzedzenie (Offset) 45 - główka taperowana Macie jakieś propozycję, czy w ogóle coś takiego dostanę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2023 https://www.brothercycles.com/shop/forks/brother-steel-gravel-fork/ Tylko pod łożysko tapeta zakładasz redukcję pod prostą sterówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acid1234 Napisano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2023 (edytowane) Sobek82 >>> dziękuję za namiar, tylko nie jest taperowany. U mnie na dole jest 1/5' u góry 1/8″ cytuje beardman "Istnieje też coś takiego jak stery redukcyjne. Także jeśli masz ramę z główką tapered to nie musisz się ograniczać tylko do amora z rurą sterową tapered. Standardowy amor z rurą 1i1/8' też bez problemu wejdzie przy zastosowaniu takich sterów." Doczytałem, że mogę stery redukcyjne. zastosować Edytowane 17 Kwietnia 2023 przez acid1234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi