Roballinho Napisano 11 Marca 2023 Udostępnij Napisano 11 Marca 2023 Widelec za stówę okazał się za gruby i w ruch poszła wiertarka ze szczotką drucianą, Dopiero teraz porywa miski sterów weszła tam gdzie powinna. Podkładki klinującej łożysko też wcześniej nie dało rady tam wcisnąć. A wszystko przez podwójną warstwę lakieru, która zaczyna się w połowie sterówki i leci dalej w stronę korony widelca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 11 Marca 2023 Udostępnij Napisano 11 Marca 2023 takie są odwieczne prawa natury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 11 Marca 2023 Udostępnij Napisano 11 Marca 2023 Ja tylko zdarłem farbę z poszerzenia pod bieżnię sterów i gitara. Btw, 10 mm sterówki to 10 gramów.😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 11 Marca 2023 Udostępnij Napisano 11 Marca 2023 No to setkę powinienem łyknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopusleg Napisano 12 Marca 2023 Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 14 godzin temu, Roballinho napisał: Widelec za stówę okazał się za gruby i w ruch poszła wiertarka ze szczotką drucianą, Dopiero teraz porywa miski sterów weszła tam gdzie powinna. Podkładki klinującej łożysko też wcześniej nie dało rady tam wcisnąć. A wszystko przez podwójną warstwę lakieru, która zaczyna się w połowie sterówki i leci dalej w stronę korony widelca. Proponuje zabezpieczyc zeszlifowana powierzchnie. Farba... moze jakis specyfik... U mnie po jednym dniu nalot rudej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 12 Marca 2023 Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopusleg Napisano 12 Marca 2023 Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 Jak ktos lubi 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yapabaka Napisano 15 Marca 2023 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 Taki szybkopomykacz wpadł mi w oczy podczas wertowania oeliksa, a sam mam ich już trochę za dużo... rurki zdaje się od reynoldsa, rozmiar słuszny, cena raczej przedwojenna - może komuś się przyda https://www.olx.pl/d/oferta/jamis-coda-elite-2016-CID767-IDNFpo6.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 15 Marca 2023 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 Cytuję, bo to prawie jak haiku 😍 Posiada bardzo ważną przeróbkę napędu z osi kwadratowej na SM-BB tzw.rurkę co znacznie zwiększa jego atrakcyjność pod względem jazdy ale też w wymianie podzespołów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 15 Marca 2023 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 A tam z tyłu to jest Shimano z lat '90? Których mam pełno w skrzyneczce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 15 Marca 2023 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 Cytat A tam z tyłu to jest Shimano z lat '90? bo jak napisał Ogłoszeniodawca: "tylnia przerzutka nie jest orginalna ,ale działa bez zarzutu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbotcenko Napisano 15 Marca 2023 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 Ale o co kaman z tą 'rurką'? Bo jakoś nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 15 Marca 2023 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopusleg Napisano 15 Marca 2023 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 I to jest atrakcyjna rura😝 https://allegrolokalnie.pl/oferta/rower-koga-randonneur-z5j To tak apropos cen za uzywki.... 5 godzin temu, yapabaka napisał: Taki szybkopomykacz wpadł mi w oczy podczas wertowania oeliksa, a sam mam ich już trochę za dużo... rurki zdaje się od reynoldsa, rozmiar słuszny, cena raczej przedwojenna - może komuś się przyda https://www.olx.pl/d/oferta/jamis-coda-elite-2016-CID767-IDNFpo6.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=0 Ostatnio online 23 stycznia 2023.... o co kaman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbotcenko Napisano 15 Marca 2023 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 Napisałem do gościa od Jamis'a, bo w sumie ciekawa ta stalówka BTW. Tak się przypomnę, nie pozbywa się z Was ktoś czegoś gravelowatego w znośnym stanie? ^^ Size 56-57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopusleg Napisano 15 Marca 2023 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 Daj znac czy odpisal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 15 Marca 2023 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 https://www.olx.pl/d/oferta/marin-stinson-96-CID767-IDTw09j.html 🥹😉😘🐎🍚 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 15 Marca 2023 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 Ej jak ktoś w najbliższych miesiącach znajdzie na olx jakiegoś stalowego 29era w XL-u to ja mówię DIBS, żeby potem nie było afery, że nie uprzedzałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 15 Marca 2023 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 Wiemy, wiemy ale takich ram już nie ma 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 16 Marca 2023 Udostępnij Napisano 16 Marca 2023 Nie ma bo ludzie się kurczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbotcenko Napisano 16 Marca 2023 Udostępnij Napisano 16 Marca 2023 23 godziny temu, Kopusleg napisał: Daj znac czy odpisal. Odpisał, że sprzedane ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopusleg Napisano 16 Marca 2023 Udostępnij Napisano 16 Marca 2023 Szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 17 Marca 2023 Udostępnij Napisano 17 Marca 2023 Podłączę się do zachcianek. Szukam małej ramy 14-14,5" na 26" koła z czegoś lepszego od kanalizy. Gdyby ktoś miał, albo zauważył przeglądając różne serwisy, to niech mrugnie do mnie okiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 17 Marca 2023 Udostępnij Napisano 17 Marca 2023 (edytowane) Jak trend wzrostowy w rodzinie się utrzyma to w lato będzie na sprzedaż taka ramka. Materiał CrMo Tange, rozmiar 13 cali, koła 26. Proszę o rezerwacje jeśli ktoś chętny, bo wolałbym, żeby to trafiło w dobre ręce ludzi stal szanujących. Edytowane 17 Marca 2023 przez rambolbambol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berg Napisano 17 Marca 2023 Udostępnij Napisano 17 Marca 2023 Może e-cera za dwa koła https://www.olx.pl/d/oferta/rama-od-rower-CID767-IDTBKyr.html?reason=observed_ad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi