Roballinho Napisano 20 Września 2022 Udostępnij Napisano 20 Września 2022 (edytowane) W końcu poskładałem IO do kupy. Dosłownie, bo na tym rowerze jest wszystko, co gdzieś tam zalegało na półkach, w szufladach i pudełkach. Wszystko tu nie pasuje. Na razie koła na Alfine 8, ale na pewno to się zmieni jak uda mi się je sprzedać. Problemem okazało się ustawienie linii łańcucha. Musiałem dać krótki suport. Przez to blat jest niebezpiecznie blisko chainstaya i przy mocniejszym depnięciu mam obawy o ten piękny lakier. Jak skończy ten rower, nie wiem. Chodzi mi w głowie przeróbka ramy na pasek, ale to już jest konkretny koszt, nie wiem czy wart inwestowania. Edytowane 20 Września 2022 przez Roballinho 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 20 Września 2022 Udostępnij Napisano 20 Września 2022 Piękna sprawa, brama, odwaga, brawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 20 Września 2022 Udostępnij Napisano 20 Września 2022 Co to za sztuciec psze pana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 20 Września 2022 Udostępnij Napisano 20 Września 2022 Alu-karbon. Jest prawie tak ciężki, jak stalowy z Cotica X. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 20 Września 2022 Udostępnij Napisano 20 Września 2022 Bo to lity karbon, cieniowany do mocowania piasty papierem ściernym.🙃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 21 Września 2022 Udostępnij Napisano 21 Września 2022 W Indonezji tak się jeździ Pozdrow'er 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 21 Września 2022 Udostępnij Napisano 21 Września 2022 Cytat W Indonezji tak się jeździ Myślałem, że bajk będzie bambusowy 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 21 Września 2022 Udostępnij Napisano 21 Września 2022 U nas jest, Bohobike Pozdrow'er 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 25 Września 2022 Udostępnij Napisano 25 Września 2022 Na wyspach rdzawki dojrzały: Gienek Fugio 20 M Cotic SolarisMax XL Canfield Nimble 9 L Voodoo Wanga 17" 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 26 Września 2022 Udostępnij Napisano 26 Września 2022 Canfield Nimble 9 L❤️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berg Napisano 27 Września 2022 Udostępnij Napisano 27 Września 2022 Pelagia Hanka dla Długiego https://www.olx.pl/d/oferta/pelago-wyprawowy-deore-dt-545-crmo-CID767-IDR4knp.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 27 Września 2022 Udostępnij Napisano 27 Września 2022 No ładny kasztan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berg Napisano 27 Września 2022 Udostępnij Napisano 27 Września 2022 Ty kasztanie fajny kasztanie 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 27 Września 2022 Udostępnij Napisano 27 Września 2022 Hi ten Pozdrow'er 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 27 Września 2022 Udostępnij Napisano 27 Września 2022 Do czego to ma służyć, bo chyba nie będziesz na nim jeździł? To nie jest takie proste obsłużyć te trzy zębatki z przodu z siedmioma (?) z tyłu. Pogubisz się przy 45 km/h i gleba murowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 27 Września 2022 Udostępnij Napisano 27 Września 2022 Zostały mi klamkomanetki tiagry 9s a chodził mi po głowie damski 26'er na kołach 28", mieszczą się z oponą 42c Klekota znalazłem w polu dosłownie. Więc jak się uda między uda to się gravela skleci 😉 Pozdrow'er 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 28 Września 2022 Udostępnij Napisano 28 Września 2022 Wiesia z GSu pojechała na grzyby, rzuciła koło w pole gdzie Sobek je przyuważył i przywłaszczył demobilizując Bogu ducha winną godpodynię. Dlaczego na ścieżkach rowerowych wokół gospodarstwa sobkowego nie malują rowerów na drodze? Bo się boją że je przerobi na muletograwelostalożużlejednobiegowe. 🤡 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Września 2022 Udostępnij Napisano 28 Września 2022 Rower tam leżał trzy dni sześć zdrowaś Mario oraz dziewięć ojcze nasz, tylna opona zjechała z obręczy, a korba ma luz na supporcie taki że wioząc do domu w busie, zastanawiałem się w którym kościele bije dzwon. Pozdrow'er 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 28 Września 2022 Udostępnij Napisano 28 Września 2022 Mniej luzu, więcej ciśnienia, zmiana ogumienia, i odwieź na miejsce ( bez tiagry) ustaw fotopułapkę, zamontuj Airtaga i podglądaj nowe życie, i przygody żółtej rzeki… może sam właściciel uwierzy w opatrzność po tygodniu opijania kapcia Ps Krokodyla znaleźć o albo R 5 :))) Licytacja znalezionych aut, galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Września 2022 Udostępnij Napisano 28 Września 2022 Ten roweropodobny twór jest u mnie od prawie pół roku, stał do teraz pod chmurką. Leżał w szczerym polu niezdolny do jazdy, tam nic nie działało prócz obracających się kół, korby, pedałów i kierowcy, przerzutki i hample wolały o pomstę, łańcuch leżał i kwiczoł, Kross Carrier 4500 za 4,50 w skupie złomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 30 Września 2022 Udostępnij Napisano 30 Września 2022 Pytanie z kategorii DIY. Gdzie kupię mocowanie IS to wspawania w ramę stalową? Interesuje mnie nasze podwórko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 30 Września 2022 Udostępnij Napisano 30 Września 2022 Ja będę coś rzeźbił z blachy tak jak kiedyś 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 30 Września 2022 Udostępnij Napisano 30 Września 2022 End soł is big in. W polu znaleziony nie kradziony 26'er kross carrier 4 tysiące pińcet in pro gres 28'' with baranek, siekiera motyka, zapieczona sztyca, wd40, koło się nie mieści, Hi ten is real. pozdrow'er 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berg Napisano 4 Października 2022 Udostępnij Napisano 4 Października 2022 Sztalowy Włoszki Brytisz: https://www.olx.pl/d/oferta/rower-gravel-condor-bikes-shimano-grx-hope-4-mavic-CID767-IDRd4He.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Października 2022 Udostępnij Napisano 4 Października 2022 Szkoda że condon przepłynął a nie przefrunął😉 Polacos wydostał go z kuteros rybacki i sprzedaje, znawcom nie czeba tłumaczyć. Pozdrow'er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi