akkwlsk Napisano 9 Września 2022 Udostępnij Napisano 9 Września 2022 16 godzin temu, itr napisał: Czyli potrzeba dr Frankensztajna wymiana rury w ramie z mufami jest teoretycznie łatwiejsza niż w takiej bez, niestety aktualne ceny i dostępność rurek mocno ograniczają opłacalność takich zabaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Września 2022 Udostępnij Napisano 9 Września 2022 Pozdrow'er 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Września 2022 Udostępnij Napisano 9 Września 2022 Pozdrow'er 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Września 2022 Udostępnij Napisano 10 Września 2022 Z bólem serka udało się. Pozdrow'er 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 11 Września 2022 Udostępnij Napisano 11 Września 2022 Jeździ Pozdrow'er 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 12 Września 2022 Udostępnij Napisano 12 Września 2022 W końcu poskładałem tego kasztana do qpy, tyłrzutka gie er x 812 z klamkomanetką tiagry bangla na dziesięciorządowej kasecie 11/46, hamulce bb5 wyregulowane, żyleta, koła 650b Aleks obręcz z oponkami 2,8'' Ken da, siadły ładnie, owijka fizyk wygląda zacnie, pod nią jest druga co nie wygląda, #breezer Radek pro 2k17 jest jak się paczy. Pozdrow'er 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielson Napisano 14 Września 2022 Udostępnij Napisano 14 Września 2022 Stal komuś? https://www.olx.pl/d/oferta/gravel-author-ronin-sl-2019-56cm-l-xl-tylko-10-5kg-swietny-stan-CID767-IDQNYt2.html więcej fotek tu: https://adobe.ly/3QqLPkO 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Września 2022 Udostępnij Napisano 14 Września 2022 Pinarelka w tricolorze po zmianie mostka na BBB 110 mm z przejściówką na 1 1/8'', kierownicą FSA Adventure i owijką Prox pod kolor 25 Conti Grand Prix classic. Pozdrow'er 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbotcenko Napisano 14 Września 2022 Udostępnij Napisano 14 Września 2022 6 godzin temu, danielson napisał: Stal komuś? Czy ja dobrze pacze? Tam jest suport na fokin kfadrat? 😲 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaakko Napisano 14 Września 2022 Udostępnij Napisano 14 Września 2022 $traszny ul3p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Września 2022 Udostępnij Napisano 14 Września 2022 Strasznie jest teście sztywni. Pozdrow'er 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 14 Września 2022 Udostępnij Napisano 14 Września 2022 Dobry kwadrat daje długi czas pożycia i brak konieczności wymiany. W rowerze wielosezonowym docenia go wielu ! 😎 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielson Napisano 14 Września 2022 Udostępnij Napisano 14 Września 2022 4 godziny temu, Qbotcenko napisał: Czy ja dobrze pacze? Tam jest suport na fokin kfadrat? Octalink. A co masz do kwadratu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielson Napisano 15 Września 2022 Udostępnij Napisano 15 Września 2022 15 godzin temu, itr napisał: Dobry kwadrat daje długi czas pożycia i brak konieczności wymiany. W rowerze wielosezonowym docenia go wielu ! 😎 Otóż to. Do poczytania: https://www.renehersecycles.com/why-square-taper-bottom-brackets/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 18 Września 2022 Udostępnij Napisano 18 Września 2022 (edytowane) Pamiątkowe zdjęcie, jutro transplantacja ramy Edytowane 18 Września 2022 przez vincek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 18 Września 2022 Udostępnij Napisano 18 Września 2022 @vincek i jaki finał, znalazłeś kartę gwarancyjną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 18 Września 2022 Udostępnij Napisano 18 Września 2022 Finalnie znalazłem kartę i paragon Jednak udało się (dzięki pomocy fajnych ludzi) załatwić to bez tych papierów Wiec gitara i jutro Muirwoods wróci do żywych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 18 Września 2022 Udostępnij Napisano 18 Września 2022 A czy nie chcieliby owi Fajni Ludzie przekazać tej pękniętej potrzebującym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 19 Września 2022 Udostępnij Napisano 19 Września 2022 Melduję wykonanie zadania... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jendrzych Napisano 19 Września 2022 Udostępnij Napisano 19 Września 2022 Teraz detailing i nieco sosiwa w postaci zielonych dodatków. Jakiś pancerzyk, owijka. Śrubełki... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 19 Września 2022 Udostępnij Napisano 19 Września 2022 Można jak najbardziej ale wiem jak ciężko zgrać odcień kilku gratów z różnych warsztatów. Ja sugeruję czerwoną owijkę i żółte pedały albo siodło. Ewentualnie zielone siodło pod kolor widła a pedały i łapki np. w fiolecie. Albo przemaluje Pan widła na piano black i po krzyku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 19 Września 2022 Udostępnij Napisano 19 Września 2022 Ciekawe propozycje Panowie. Muszę nad tym chyba pomyśleć, bo pierwotnie miała być najprostsza linia - wideł na czarno 😉 teraz możne rzeczywiście pokombinować wizualnie?! Zanim chlapnę czarna farbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 19 Września 2022 Udostępnij Napisano 19 Września 2022 Daj spokój, skończysz jak Sobek dwie realizacje na tydzień, Kaza ciut rzadziej, ale też kolorofon, 🙂😎😱🤡 czarna taśma izolacyjna, nic bardziej nie zdobi roweru, i jeszcze musi być lekko wyciurana. Wtedy taśmą taka zawsze można coś pokleić jakąś przygodę, ranę czy bagaż albo starą dętkę do ramy czy inną perypetię, …. a takim różowym siodełkiem czy zielonym pancerzykiem czy anodą na śrubkach tylko muchom robisz kalejdoskop, kiedy wkręcą się w szprychy po drodze 😜prawdziwy samiec to daltonista, a czarna taśma -wrzuć na ju tubie blak tejp to zobaczysz perypetie. Czego klejenia życzę! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Września 2022 Udostępnij Napisano 19 Września 2022 Rowery stały w kurzu z rok prawie, niektóre więcej, tak się złożyło że od września dzieci radośnie poszły do przedszkola, co za tym idzie, wstają o siódmej, kładą się spać przed dwudziestą, jakież było moje zdziwienie gdy nagle okazało się że mam trochę czasu, więc te bajki co czekały się doigrały, teraz się dzieci troszkę pochorowały przez dziecięce dzielenie patogenami, myślałem że to słodycze z Ekipy ale nie. Pozdorow'er 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 20 Września 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Września 2022 @Sobek82 u mnie jest podobnie, kupę gratów leży i czeka na złożenie, brakuje jedynie ramy i widelca. Na ten moment poszukuję, ale niczego w rozsądnych pieniądzach nie da się dostać. Gdybyście Panowie wiedzieli coś na temat ciekawej ramy, może być z widelcem, nie za miliony monet to chętnie przygarnę. W dziale kupię założyłem temat, ale na ten moment zero odzewu. Liczę na Was 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi