MikeSkywalker Napisano 12 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2022 Dzięki Kaziu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 12 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2022 https://www.olx.pl/d/oferta/surly-ogre-duza-rama-CID767-IDQ0FM7.html SURLY OGRE 2021 XL za 3500 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 12 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2022 @MikeSkywalker: nie linkowałbym gdyby nie fakt, że zakupiłem łilera kroslajn chwilę wcześniej Za te cenę naprawdę głupio było nie brać gdy są graty na dokończenie tematu. @3143k4r2: dla samych opon bym tego łogra przytulił 😍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 12 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2022 Skończył bym go na Singlovego ale boję się że mogę nie zdążyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 12 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2022 Skocz go, ja nie skoczę Gensisa to chociaż Ty coś skocz za mnie ! 3mam kciuk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 12 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2022 Zobaczę w jakim stanie jest zimówka, rzucona w kąt, która zostanie "dawcą". Jak w znośnym to tylko kwestia przerzucenia części, ale jak w agonalnym lub chociaż kiepskim trzeba będzie co nieco poszukać i zainwestować, a budżet w tym miesiącu wyczerpany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 14 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2022 Poszukuję stalowego widła AC około 440 mm, mieszczącego oponę co najmniej 2" i jeszcze z mocowaniem do hamulca tarczowego. Jeśli macie namiary na jakiś sklep albo ofertę z olx-a, to będę wdzięczny za podrzucenie linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2022 https://www.starbike.com/en/surly-ogre-steel-fork-27.5-29-447mm-43mm-100x9mm-qr-28.6-30-is-cantilever-disc-black/?country=PL¤cy=PLN&gclid=CjwKCAjw_b6WBhAQEiwAp4HyIFsthVOQty_WPUnqqo1VIZRVC8szd4Si7upl2dc0Uy-geykEvMh3iBoCj_oQAvD_BwE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 14 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2022 O panie, nie ten budżet. Nie napisałem, że ma być tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2022 Bież póki jest a nie narzekasz 😉😜🤗 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 14 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2022 144 euro z wysyłką do polski to naprawdę dobra cena za ten sztuciec. Najtaniej jak go widziałem na niemieckich sklepach to był za 160-180euro i to bez wysyłki. Szkoda, że złotówka tak nisko stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 14 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2022 57 minut temu, Sobek82 napisał: Bież póki jest a nie narzekasz Koszt widelca nie może przekroczyć kwoty, która wyłożyłem za niepełnosprawnego Gienka IO, czyli jakichś 380 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2022 (edytowane) To będzie ciężko Edytowane 14 Lipca 2022 przez Sobek82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2022 Prawilny, stalowy do tego elektryczny, podniebny miszcz. https://mediamarkt.pl/sport-i-rekreacja/rower-elektryczny-skymaster-energy-eco-28-light-grey?gclid=CjwKCAjw_b6WBhAQEiwAp4HyIBGVHdz1KkJxwXs-RVrPEqwA11kFKhREQQx4XnRCyYTEcxC88MMcIxoCocYQAvD_BwE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 14 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2022 (edytowane) 4 godziny temu, Roballinho napisał: Poszukuję stalowego widła AC około 440 mm, mieszczącego oponę co najmniej 2" i jeszcze z mocowaniem do hamulca tarczowego. Ten ma AC 425mm, rurkę do steru 20cm i łyknie oponę 2,0" bez problemu. Bierzesz? Edytowane 14 Lipca 2022 przez leejoonidas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 14 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2022 Sterówka 1 1/8? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 14 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2022 No jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 14 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2022 To wstępnie byłbym zainteresowany. Podeślij szczegóły na priv, a ja jeszcze sprawdzę jakie wymiary ma mój stary Cotic, bo może się okazać, że szukam czegoś, co właściwe mam i się kurzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 14 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2022 To sprawdź i pisz jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 14 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2022 2 godziny temu, rambolbambol napisał: 144 euro z wysyłką do polski to naprawdę dobra cena za ten sztuciec. Najtaniej jak go widziałem na niemieckich sklepach to był za 160-180euro i to bez wysyłki. Szkoda, że złotówka tak nisko stoi. Jak masz IP z DE/NL to kosztuje nawet 104€ 😏 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 15 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2022 Powitoł Ja tu tylko przelotem Zastanawiałem się, czy tu, czy do bajkpakingu, ale jednak stali chyba w nim najwięcej Do nietypowych nie, bo w dzisiejszych czasach może to się stać pojazd typowy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 15 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2022 15 godzin temu, Roballinho napisał: Koszt widelca nie może przekroczyć kwoty, która wyłożyłem za niepełnosprawnego Gienka IO, czyli jakichś 380 zł. I jak te rurki na żywo, zwłaszcza podsiodłówka? Bo mnie szczegółowe fotki zniechęciły, bez cięcia raczej by się nie obeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 15 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2022 Czekam, bo sprzedający pomylił listy przewozowe i moja rama poleciała do kogoś innego. Teraz musimy się wymienić z nim na wzajem. Cięcie na pewno.mnie czeka, ale myślę, że starczy rury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 15 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2022 Że też na to nie wpadłem, przeca tu najlepiej spytać, a więc moja kolej - poszukuję stalowego widła AC około 440 mm, mieszczącego oponę co najmniej 2" (TM Roballinho ) - po prawdzie to ma zmieścić 700x45 z dużym luzem na błotniki - mocowanie do hamulca tarczowego będzie na pewno atutem - haczyk tkwi w tym, że potrzebuję z rurą sterową 1" , najlepiej ahead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 15 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2022 Do wzięcia niekompletny Gienek. https://m.olx.pl/d/oferta/frameset-genesis-croix-de-fer-30-rama-cr-mo-rower-gravel-cross-szosa-CID767-IDOZV00.html?reason=seller_listing|normal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi