kazafaza Napisano 9 Maja 2022 Udostępnij Napisano 9 Maja 2022 @3143k4r2: kup mego Marino to kupię sobie dyskotraka 🤡 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 9 Maja 2022 Udostępnij Napisano 9 Maja 2022 @3143k4r2 Śliczny, ale 60cm ramy, więc to trzeba mieć wzrost odpowiedni. Życie jest krótkie i jeśli trzeci rower sprawi ci przyjemność, to ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 9 Maja 2022 Udostępnij Napisano 9 Maja 2022 Mój Niner -62 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 9 Maja 2022 Udostępnij Napisano 9 Maja 2022 kuźwa, wbiłeś ćwieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 9 Maja 2022 Udostępnij Napisano 9 Maja 2022 5 godzin temu, 3143k4r2 napisał: Na OLX wisi Surly Disc Trucker - niech ktoś to szybko kupi bo będę żałował, że kupiłem 3ci rower Jak nie wkręcę jutro suportu Saint do Muirwoodsa, to chyba zapukam do tego Pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 9 Maja 2022 Udostępnij Napisano 9 Maja 2022 3 godziny temu, Rysz napisał: kuźwa, wbiłeś ćwieka Poczekaj na stragglera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 10 Maja 2022 Udostępnij Napisano 10 Maja 2022 https://allegrolokalnie.pl/oferta/on-one-inbred-29 Dla domorosłych spawaczy jak znalazł. Cena 3 dużych placków z szynką i pieczarkami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 11 Maja 2022 Udostępnij Napisano 11 Maja 2022 https://www.olx.pl/d/oferta/rower-mtb-kona-unit-19-2005-CID767-IDOZwwt.html i to jest prawdziwy retro rodzynek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 12 Maja 2022 Udostępnij Napisano 12 Maja 2022 Hmmm, raczej rechot historii, szczególnie w ujęciu cena/rocznik/koncepcja. Choć rzeczywiście raczej niszowy, rzadki i zachowany. 🤓 retro z 2005 raczej nie, no chyba że koła 26 to już retro ha!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 12 Maja 2022 Udostępnij Napisano 12 Maja 2022 Tak, to miałem na myśli, retro wersja Unita, ja młody jestem i już na 27,5 kupowałem Kiedyś bodajże inna marka kująca stal, Cotic miał hasło 26″ Ain't Dead a "małemu" kołu nagrobki stawiali. Więc retro jak nic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 12 Maja 2022 Udostępnij Napisano 12 Maja 2022 Na OLX jest Marin Four Corner Elite XL wersja rasta za 5,5K. Nie będę ukrywał, że leniwa geo mi pasi na maxa. Szkoda, że nie w kolorze rusty brown. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 12 Maja 2022 Udostępnij Napisano 12 Maja 2022 8 godzin temu, MikeSkywalker napisał: Cotic miał hasło 26″ Ain't Dead Dyć nie godzi się przywoływać hasło bez prezentacji obrazu, z którego pochodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 12 Maja 2022 Udostępnij Napisano 12 Maja 2022 A ja myślał że to już się nie raz w tym czy innym tasiemcowym temacie przewinęło. Ehh, teraz znów będę się zastanawiał czemu ich ramy takie drogie A tyle spokoju miałem nie odwiedzając ich strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 13 Maja 2022 Udostępnij Napisano 13 Maja 2022 https://fb.watch/cZLTm4eRFp/ Nie ma tego na YT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 13 Maja 2022 Udostępnij Napisano 13 Maja 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt80 Napisano 13 Maja 2022 Udostępnij Napisano 13 Maja 2022 @Sobek82, drażnisz🙃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 13 Maja 2022 Udostępnij Napisano 13 Maja 2022 @Sobek82 nie masz odwagi zajrzeć do środka? Nie bój zupy, dasz radę. Nie takie rzeczy spawałeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 13 Maja 2022 Udostępnij Napisano 13 Maja 2022 Jechałem po dwunastej do Szczecina a o 10 dostałem mej la la la że paczka w drodze, w jednej ze wsi zauważyłem wjeżdżającego busa DPD na posesję, zawinął em i podbiłem, paczkę przejąłem, na budowie zajrzałem przez dziurkę od klucza. 🐰 jest w środku, w domu otworzę, ale jeszcze dzieci muszę odebrać, położyć spać, piszę stojąc przy kasie w Biedronce. Pozdrow'er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt80 Napisano 13 Maja 2022 Udostępnij Napisano 13 Maja 2022 (edytowane) W końcu zacząłem rozbiórkę Gianta i przy czyszczeniu wyszedł z ramy ZONK. 1 godzinę temu, Roballinho napisał: @Sobek82 nie masz odwagi zajrzeć do środka? Nie bój zupy, dasz radę. Nie takie rzeczy spawałeś Co myślicie, brać sie za to z palnikiem? Edytowane 13 Maja 2022 przez wojtt80 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 13 Maja 2022 Udostępnij Napisano 13 Maja 2022 Jasny gwint, bierz się, jeszcze po drugiej stronie przyspawaj IS pod tarczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt80 Napisano 13 Maja 2022 Udostępnij Napisano 13 Maja 2022 (edytowane) Ta rama juz troche leży, różne koncepcje rodziły się i umieraly. Tarcze bralem pod uwagę, ale tera nie wiem czy chce mi sie z nimi dlubac. No nic, położyć spaw nie zaszkodzi, później sie zobaczy czy dobrze leży 🙃 Edytowane 13 Maja 2022 przez wojtt80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 15 Maja 2022 Udostępnij Napisano 15 Maja 2022 https://www.decathlon.pl/p/rower-miejski-elops-single-speed-500/_/R-p-306292 za tysiaczka mieszczuch z nieszlachetnych rurek. Pamiętam jak sam się z niego śmiałem pisząc że ktoś go na papierze projektował, bo geometria jest dość nietypowa, ale wsiadłem, zrobiłem po sklepie kółko i wiedziałem że go chcę. Jeśli komuś pozycja przypasuje - chyba warto. Chyba, bo mój ma nakręcone maksymalnie 200 km, na krótkich miejskich dojazdach. Ale jeździ się dobrze, cena jest na tyle niska że i wymianę podzespołów przeboleję. Z minusów - kiepski łańcuch, właśnie leczę obtarte i stłuczone kolano i łokieć - dobrze że umiem upadać Pękł sam z siebie na podjeździe. Tyle lat jazdy na singlu i nigdy nie zerwałem nawet tanich łańcuchów za dychę w zimówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 16 Maja 2022 Udostępnij Napisano 16 Maja 2022 Singlowy gienek na lekkim plussie? Breezer na gie er iks ssie! Pozdrow'er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 17 Maja 2022 Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 Unita oddam w dobre ręce! Tak, rama mieści oponę 29x3.0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 17 Maja 2022 Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 @MikeSkywalkerto jest ta co miałeś w Bydgoszczy, czy zmieniłeś w międzyczasie na rozmiar większą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi