RafalxM Napisano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2022 (edytowane) chyba fajne https://www.olx.pl/d/oferta/opony-bontrager-xr-3-29x3-0-CID767-IDNvzpK.html eee - chyba błąd tytułu / opisu Edytowane 22 Stycznia 2022 przez RafalxM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2022 Ludzie mają tak mało czasu że nawet normalnych zdjęć nie można dać, w biegu wysiadając z samochodu, lecąc do WC, później opis błędny przy wyciskaniu dwójki i oto efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yapabaka Napisano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 Mam na ramie taką narośl... Nie wydaje się, żeby rurki pod spodem miały jakieś uszkodzenia, które wymagałyby takiej interwencji, ale mimo wszystko ktoś zadał sobie trud żeby tę śliczną sztabkę dospawać. Może ktoś wie, co to miałoby być? Mogę mieć z tego jakiś pożytek, czy raczej śmiało się tego pozbyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 Trzymadełko do wichajstra. Ja bym to odlepił, zapewne służyło do przyczepienia bagażnika albo antenki na centralną śrubę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 (edytowane) @yapabaka Ten kawałek blachy jest tak pięknie "na odpi3rd00l" wspawany, że bałbym się go ruszyć. Dobór kawałka blachy, spasowanie, nawet to pięknie asymetryczne nacięcie. Wszystko mi tu nie pasuje. Boję się, że jak to odetniesz to się okaże że w rurkach może być dziura od za długiego grzania elektrodą. Zostaw. Edytowane 23 Stycznia 2022 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twojastara Napisano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 spokojnie można uciąć i zaszlifować; rurki widełek muszą być solidnie grubościenne skoro udało się to przylepić migomatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 Ja bym to zostawił, popsikał złotym z brokatem, całą ramę odkleił w psi patrol. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 Przed brokatem dorobić więcej otworów do fantazji montażowych, można nawet wykonać metaloplastykę czyli fantazje wszelakie, osadzanie artefaktów z nadmorskiego bazaru minerałów, czaszki osobliwości, mydelniczki z mydełkiem Fa lub zapasową dętką , oraz obsadę dla mopa, albo bagażnik dla potomka, cudowna szansa na kreatywność, można nawet stojak na doniczkę dospawać i rozsiewać latem woń maciejki zza siodła!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 @yapabaka Teraz wyczaiłem, że to rama Schwinn Heavy Duty. A to spokojnie można ciąć i spawać. To tęga rama mocnego klunkersa. Ja bym się pomoże nawet pokusił o dospawanie mocowań pod tarczę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztopi17 Napisano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 Dobra baza na klunkersa https://www.olx.pl/d/oferta/rower-shwinn-cruiser-supreme-CID767-IDKzsx4.html?reason=observed_ad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 In progres słodki jeżu. Pozdrow'er 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt80 Napisano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 Niepotrzebnie wyciągnąłem z kartonu. Teraz łapy swedza, do wiosny jeszcze... poza tym czekam na sztyce i sterowka do ogarniecia. Dawno nie miałem takiego banana jeżdżąc bez siodła 😁 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 No no bąba banan Kombarin :))) lepszy reling na dachu niż siodło w dole pleców, szlachetnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 21 godzin temu, Sobek82 napisał: In progres słodki jeżu. Pozdrow'er Lubię śledzić ten wątek ze względu na "ciekawe/absurdalne" (wybrać opcję wg widzimisię) projekty. Stal, góral, koza, szosowe klamki, te bagażniczki - pracujesz w Glovo i dostarczasz zakupy w jakimś odludziu gdzie maczetą się trzeba przebijać przez chaszcze do klienta, ale musisz szybko dojechać więc się trza pochylić nad kozą? :D:D:D 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 Pozdrow'er 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 Mentos mylisz się to nie glowo , to jest rower dla dostawcy kwiaciarni pogrzebowej, maczetuje się w lesie gałęzie iglaków, zaplata wieniec a potem wiezie na platformie przedniej muskając znad klamek opuszkami aby niespadło i nie zakuło w ała. Róże dodają później. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2022 aha, 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2022 Singular Gryphon piękny kawałek stali pod 29 x 3.0 🤩 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bladawiec Napisano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2022 Piękna cena za tego singulara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 (edytowane) Cena w trendzie. Stanton Sherpa (Reynolds 853) z 600 na 1000 Elżbiet, Surly Midnight Special: 720 -> 850Euro, Soma Buena Vista: ok. 620 -> 850E, Pelago Stavanger: 550 -> 925E i rekordzista: All-City Space Horse (cro-mo) 600-> 1075E. Edytowane 28 Stycznia 2022 przez artoor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 Hehe, cudownie się to zestawia z niedawnym narzekaniem, że za szyty na miarę zestaw u polskich budowniczych trzeba położyć 4-5 kilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 E tam. Sherpę 2gen 853 z przebiegiem może 2kkm z kołami na dt 350 i ztr arch ex, foxem 32, napedem 2x 10 slx i sram x9, hamplami slx, regulowaną sztycą i siodłem od Speca ..... sprzedałem po kilku miesiącach wiszenia na allegro za ........... 3 800 PLN. Dorzuciłem haki na QR , a co tam 25 GBP Nowy właściciel niech się cieszy, dostał porządny rower na lata. (nawet stalowa rama mu nie przeszkadzała, jak wszystkim innym pytającym co to jest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 Narzekanie? Przy takich cenach ram nawet się nie zastanawiam Tylko temat póki co zawieszony, ale na pewno się zmaterializuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bladawiec Napisano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2022 (edytowane) 9 godzin temu, akkwlsk napisał: Hehe, cudownie się to zestawia z niedawnym narzekaniem, że za szyty na miarę zestaw u polskich budowniczych trzeba położyć 4-5 kilo No to się zastanawiam, ile teraz w nowym ładzie za taki stalowy zestaw wołają polscy budowniczy ram??? Jak ktoś ma wiedzę o aktualnych cenach, niech się podzieli tą wiedzą. A swoją drogą zastanawiam się jaki jest powód tak radykalnego wzrostu tych cen? Moim zdaniem: 1. Chiny już nie chcą tak tanio produkować. Transport jest droższy, no i być może nowe nałożone podatki na towary z Chin. W przypadku ram robionych w Chinach. 2. ceny materiałów (być może też Chiny), droższa robocizna, też może jakieś nowe podatki. To w przypadku ram robionych w Europie. 3. Zapomniałem o kosztach energii, które poszybowały w całej Europie nawet o kilkaset procent. A wytworzenie ramy jest dość energochłonne i stanowi sporą część kosztów produkcji. Za tym wszystkim pomimo wzrostu cen musie iść niespadający popyt na tego rodzaju ramy. To taka moja skrótowa analiza. Być może mylna. Edytowane 29 Stycznia 2022 przez bladawiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homzal Napisano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2022 A Muirwoods spogląda zza rogu i macha zalotnie metką z ceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi