Sobek82 Napisano 23 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 Sam sobie odpowiedziałeś 🤗 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berg Napisano 23 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 Di2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 23 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 2 godziny temu, Sobek82 napisał: Sam sobie odpowiedziałeś 🤗 Niby tak, ale z drugiej strony stopka w takim miejscu, to co najmniej upierdliwstwo. @Berg nie o te dziury chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berg Napisano 23 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 Ale, ale, ale... może bateryjki do Di2: Miejsce trochę po Juliu lecz szosza toto jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 23 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 (edytowane) 3 godziny temu, Roballinho napisał: Zastanawiają mnie te dwa otwory kiedyś dość popularna osłona zapobiegająca zakleszczaniu się łańcucha. Ale to trzeba się wrócić do MTB lat 90 ;-))) Edytowane 23 Lipca 2021 przez woojj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 Skoro to szosowy turystyk, stopka jest obowiązkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 23 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 tylko nie montować tego badziewia, bo to jest zakała nie antyzakleszczanie,... Już lepiej zrobić adapter na łapkę na muchy, w kształcie nóżki, większa szansa na muchę niż kleszcza o zakleszczeniu poważnie, to półka na brud a jak się jednak łańcuch w nią wpasuje I ZAKLESZCZY to klękajcie i wyrwijcie go chrum tu rurum!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acid1234 Napisano 23 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 ... a ja nie miałem tych otworów w ramie itr >> Ja sam zrobiłem taką metalową płytkę dla ochrony ramy przed zakleszczeniami łańcucha(jak pierwsze zdjęcie woojj) i chwalę sobie. W moim starym mtb na kołach 26, nie raz ochroniło mi ramę :). Fakt brud się zbiera ale wystarczy przepłukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 23 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 To chyba nie wiesz co to prawdziwe Mtb w błocie. Też miałem, do jazdy po krzakach ok, ale jak już błoto jest górskie nie chroni przed ssaniem łańcucha, a zalepia mułu bryłą. z przymrużeniem oka, ale fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acid1234 Napisano 24 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2021 ITR tak może być, ale ja błota unikam ;). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berg Napisano 24 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2021 W dniu 23.07.2021 o 09:56, Roballinho napisał: Takie coś mi dzisiaj allegro podrzuciło na maila: https://allegro.pl/oferta/rama-tytanowa-backroads-pod-di2-turystyczna-53cm-10944801024 Zastanawiają mnie te dwa otwory. Jakieś pomysły? Mocowanie stopki? https://www.backroads.com/blog/inside-backroads/video-meet-backroads-performance-bike Wideło 1:02, to nie otwieracz do konserw, łapacz ufo, nibynóżka, ino tylko bateryjka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 (edytowane) https://www.olx.pl/d/oferta/rower-marin-muirwoods-2017-l-meski-CID767-IDKW9PF.html Brać, póki jeszcze jest szansa. Edytowane 11 Sierpnia 2021 przez Roballinho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 Już nieaktualne. Jakiś gość z Pszczyny go wziął. Szkoda, bo w tamte rejony na urlop w poniedziałek jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 https://www.olx.pl/d/oferta/rower-univega-solo-29-29er-gravel-przelaj-cx-sram-gx-11s-terreno-mavi-CID767-IDKiVSZ.html#a015c20b34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 (edytowane) Piękny stalowy gravel WIGRY 3, ogłoszenie od Kolegi Sobek82 https://m.olx.pl/d/oferta/gravel-wigry-3-team-elite-master-szuter-po-bulki-CID767-IDKNBjC.html?reason=ip|cf Edytowane 11 Sierpnia 2021 przez leejoonidas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 13 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 Kocham go, już się nie może doczekać singla w Przesiece. Pozdrow'er 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 13 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 (edytowane) Czyli musiałeś przejść swoją ścieżką do tego, co wszyscy sugerowali od początku Dobry setup, będzie śmigał aż miło 🤘 Edytowane 13 Sierpnia 2021 przez akkwlsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 13 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 Sugerowanie sugerowaniem, ja się tylko dobrze bawiłem. Przed wyjazdem założę kasetę 50t 9s i heble XT 785 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2021 W dniu 11.08.2021 o 23:31, leejoonidas napisał: Piękny stalowy gravel WIGRY 3, ogłoszenie od Kolegi Sobek82 https://m.olx.pl/d/oferta/gravel-wigry-3-team-elite-master-szuter-po-bulki-CID767-IDKNBjC.html?reason=ip|cf Wigry Sobka prawie jak VO Neutrino, a do tego składane i dużo taniej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2021 Vagabond w rozmiarze M trafił się na OLX, w opisie nie ma nawet nazwy więc łatwo przeoczyć: https://www.olx.pl/d/oferta/rower-wyprawowy-cro-mo-1x11-sram-apex-CID767-IDL4jIV.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2021 Jako że samarama była za 450-600 Elżbietanek plus wysyłka z UK, to 2600 zł za całkiem świeży rower, jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2021 Nada się na gravela.😍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2021 Muirwoodsa 2017 to panowie polecają grawelizować czy emtebecznić? Chodzi o baraninę i kiszki głównie. Stan fabryczny uznaje za nie koszerny. A tak apropo to z urlopu wracam z dwoma Muirwoodsami z czego jeden z 1995 roku, ale strach pokazać jeszcze. Piękna 15tka dla syna lub córki, ale ryczy rdzą z każdej śrubki. Przepłaciłem akurat za nią srogo, ale po prostu rama jest śliczna w niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2021 @rambolbambol: moim zdaniem eMTeBe z mjirłudsa to akurat będzie taki sobie, chyba że tęsknota za retrogeo tak podpowiada. Miałem Hamilton’a (ok, wcześniejsza wersja) który różnił się jedynie dropami i monsterżużel był z niego przepyszny. Masz w stajni HLorendża który jest wybornym górolem więc Mjura raczej w grawel pchaj, no chyba że HaeLa masz zabaranionego na amen i brak Ci eMTeBa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi