Tomek21001 Napisano 27 Maja 2021 Udostępnij Napisano 27 Maja 2021 Parafialne : Sztanton Szarpak ze strony 240 tego wątku powoli myśli o nowym domu.Zmienił się niewiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 27 Maja 2021 Udostępnij Napisano 27 Maja 2021 @Tomek21001 ile srebrników on waży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 27 Maja 2021 Udostępnij Napisano 27 Maja 2021 Nie mogę już edytować poprzedniego,wszelkie pytania i ew. propozycje proszę priv, zanim to ktoś posprząta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berg Napisano 28 Maja 2021 Udostępnij Napisano 28 Maja 2021 Takiż ciekawostek się zoeliksił: https://www.olx.pl/d/oferta/rower-zjazdowy-sekim-cannibal-oldschool-dh-marzocchi-mozliwa-wysylka-CID767-IDK3ytB.html#b6c74d4c0a "rama się nie kręci podczas jazdy i nawet przy szybkim zjaździe po pochyłej powierzchni niedochodzi do ustrzeliwania tylnego koła" tako rzecze sekim.cz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 29 Maja 2021 Udostępnij Napisano 29 Maja 2021 Miseczki nawbite, kierowniczek z mostkiem wy pięty. Pozdrow'er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 😍 Soma Wolverine ( Rohlhoff & Gates Carbon Belt) - Kup teraz za: 6999,00 zł - Warszawa - Allegro Lokalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 Pod moje 4 litery, jednak radość zakupów się na tą dekadę skończyła 🤗 Czy ktoś szarpnął się na tego stamp tona z forumowej brać i? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 (edytowane) Ta Soma jest bajka nawet chodziła mi po głowie bo sprzedałem Titusa. Jednak mając ninera nie wiem czy ta Soma to nie jest szukanie na siłę czegoś nowego. Ogólnie mam wrażenie, że gravele to nie moja bajka lub potrzeba czasu by przyzwyczaić się do nowego chwytu. Edytowane 3 Czerwca 2021 przez 3143k4r2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2021 Mnie tam zastanawia 193 i rama 58. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2021 Co w tym dziwnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2021 Na bank za mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2021 Aaaa tam od razu. Ja odrosłem na 189cm a przełajkę mam 555mm. Kwestia długości górurki, mostka, pozycji siodła vs gibkość / proporcje ciała / preferowana pozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2021 Kaźmierz Ty po latach kompletnej degrengolady cyklomoralnej, i wielokrotnych zmianach oramowienia uzyskałeś szatański dar plastyczności rozmiarowej i pojedziesz nawet na ugniaratce do kruszywa zamieniając ją przódy w singla, także myślę że Twoja przełajka ni krzty widzi mi się jako rozmiar 666 , a ulegamy jednie grupowej iluzji kiedy gibonisz na niej gibkim ciałem. Sam też gnę się, ale najważniejsze do Barana jest wysokość jego Kujozakretów Łbowych do trzymania... I już na poważnie - rozmiar - i co za nim idzie realne szanse na ułożenie dolnego chwytu barana dość wysokiego człowieka względem zadu mają znaczenie najważniejsze aby przyjemnie trzymać na dole i podczas wykrotów i podczas podwiatrów. PS o ramach które są fajne ale akurat nie trzeba kupić zawsze piszemy, BO ZA MAŁA BYŁA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2021 Rozmiar ramy się nie liczy Odpowiednia długość sztycy. Nie palimy mostków Tym bardziej wyrostków W łokciach przeguby zginamy Ewolucja do każdej ramy 🙃 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2021 Pisze to z perspektywy uzyszkodnika 194cm wyzej wymienionej somy w rozm 60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2021 Dla niektórych 2cm to będzie przepaść, dla innego żaden problem, kona w rozmiarze L z barankiem spisała się nad wyraz dobrze, niema co kręcić burzy o rozmiarach przy rodzę nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2021 No Marcin, ale Twój brazzers za mały był, a też sie na niego zasadzałem a kuń w rozmiarze L to ile ma ett? A ile ta soma? Sztycą se rurki nie wydłużysz w poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2021 Ja tam niedorobiony jestem na ricze, stejki i etety nie pacze, konty guwek nie spoglondam. Pozdrow'er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielson Napisano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 (edytowane) Soma 58cm na 95% będzie za mała na 193cm. Ludzie w Polsce jeżdżą na za małych rowerach, kropeczka. Nie no, jest coraz lepiej z doborem rozmiaru. Personel w sklepach się wyrabia a i ludzie się edukują przed zakupem. Przy okazji - długość mostka to nie jest dowolność, tylko wynikowa pozycji jeźdźca nad suportem. Ta pozycja ustalana jest w pierwszej kolejności i jest dostosowana do budowy ciała, gibkości, dyscypliny, stylu jazdy itd. To daje dobry "balans" nad osią korby (aha - metoda rzepka-oś działa tak rzadko, że można w ogóle ją pominąć). Wtedy mostek dobieramy tak, żeby uzyskać lekki koci grzbiet i lekkie ugięcie łokci przy dłoniach na klamkach (w szosach, gravelach itp.) Jak ktoś myśli, że offsetem sztycy i długością mostka nadrobi wszystko, to oznacza, że ma jeszcze dobre i silne mięśnie ;), które skompensują brak zbalansowania mas na rowerze. Im starszy, słabszy i mniej gibki zawodnik, tym trudniej oszukać fizykę przy dłuższych dystansach. Edytowane 7 Czerwca 2021 przez danielson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 https://www.olx.pl/d/oferta/rower-ribble-kola-27-5-stan-bardzo-dobry-CID767-IDKal47.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 Rama całkiem udana (aczkolwiek ja nadal nie wiem po co ten gussett przy suporcie), z uwag: więcej niż 32T nie wejdzie a 27.5 x 2.8" na słowo honoru. Ardent 29 x 2.4" nie dał rady. Cena dobra, jeśli ktoś się zdecyduje to mogę pomóc w ustaleniu legalności pochodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Czy ktoś z szanownych zna może fachową nazwę tego koloru Wsobniaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Teal green? 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Teal, w wolnym tłumaczeniu madefake ołfull blue,wymiotny cjanek. Teal is a cyan-green color. Its name comes from that of a bird—the Eurasian teal (Anas crecca), which presents a similarly colored stripe on its head Czyli kolor z główki ptaszka Anaszka ... Przeczytałem dokładnie w opisie roweru który podlinkowałeś oraz wykipedii, czyli stronie o kolorach naciskaczy rowerowych https://deadrats.co.uk/one-inbred-29er-custom/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Tak zwana turkusowa czerń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi