Grizzli Napisano 23 Marca 2021 Udostępnij Napisano 23 Marca 2021 Jak cos z napedu 1x11 do gravela bedzie to tez poprosze o pewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maszkaron777 Napisano 24 Marca 2021 Udostępnij Napisano 24 Marca 2021 18 godzin temu, 3143k4r2 napisał: "tytanowy titus fireline 29er XL" Ja bym był zainteresowany ramą (a może nawet framesetem, zależy co tam miałeś z przodu) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielson Napisano 30 Marca 2021 Udostępnij Napisano 30 Marca 2021 W dniu 23.03.2021 o 14:56, 3143k4r2 napisał: Zmiany, zmiany, zmiany ... zabawka na 2021 zakupiona Wszystkie rowery , części będą na sell : tytanowy titus fireline 29er XL, stalowy charge cooker 29er XL, stalowy Gravel Genesis Croix de Fer 10 2019 XL sporo części ... w weekend ogarnę listę może ktoś będzie zainteresowany .... O to ten Niner z OLX-a na Force, który wyglądał jakby jeszcze wczoraj stał spokojnie przypięty za koło gdzieś za Odrą? Bo kół nie miał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 31 Marca 2021 Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 (edytowane) Dokładnie tak Jechałem po niego osobiście i patrząc na wybór jaki mieli na miejscu to powiem tak ... GRUBO. Podobno ciągnięte ze Szwajcarii edit : ale to nic przy tym All City na thomsonach za 890 zł Edytowane 31 Marca 2021 przez 3143k4r2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
epon Napisano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 Szybkie pytanie Jacy producenci po za koną, surly, jamis i chyba planet x mają w ofercie stalowe ramy pod sztywną oś ? Szukam takiej ramy która będzie umożliwiała przyjęcie jak najwygodniejszej pozycji więc chciałbym mieć porównanie 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 (edytowane) @epon Marin powinien coś mieć. Tak na szybko z głowy Nicasio 2 2020 na pewno miał sztywne osie. Edytowane 8 Kwietnia 2021 przez keltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 8 Kwietnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 3 godziny temu, epon napisał: Jacy producenci po za koną, surly, jamis i chyba planet x mają w ofercie stalowe ramy pod sztywną oś ? Ritchey, Veloheld, Sour, Genesis, Ribble, Mason, Spa Cycles, All-City, Standert, Cinelli, Field, Condor, Niner, Bombtrack, Fairlight..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
epon Napisano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 @keltu @durnykot dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2021 No a Stanton to co, wajs? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2021 https://singletrackworld.com/classifieds/advert/fs-stooge-scrambler-frameset-wheels-bars/ Skramblerek 18" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 Powitoł U mnie stalowa lichość, i.e. Wigry 3 ZZR dzielnie radzi sobie w miejskiej dziczy ale moja d...pa ledwo wytrzymała 2+ godziny na tym cholernym plastikowym siodle Nie mam pomysłu na co by je zmienić Obejrzałem wczoraj też pierwszy raz Krossa esker 4.0 - kurdy, fajny i zgrabny rower Główka mogłaby być wyżej, ale do przeżycia przy zostawieniu dłuższej rury sterowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 12 Kwietnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 @porcelanowyco ma wspólnego wigry Czy, siodełko, Timex i kolorowy pasek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 Jak dla mnie to jakiś stary Expedition, pasujący do roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 Powitoł Wszystkie przywodzą na myśl czasy mej młodości Wigry dzieciństwa, a timex młodości (pierwszy zakup z pierwszego stypendium naukowego na studiach... okolice 2000r. ). Poza siodłem, które jest do dupy... w znaczeniu przenośnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 12 Kwietnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 @porcelanowy,śmiem zatem twierdzić żeś stary, bardzo stary, Młody Inaczej. Pamiętam, jak Wigry Czy były Podstawowym Środkiem Komunikacji Wiejskiej razem z kultowymi Ukrainami. Ale w temacie: Mój ChcętoMierz wyszedł poza skalę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2021 Meh, zgubuli moją uwagę na "Road" w tytule Jeśli chodzi o malowanie, to mój ideał jest jeden i nazywa się DOJRZAŁA JAPONKA Z TWOJEJ OKOLICY CHCE CIĘ POZNAĆ KLIKNIJ ZOBACZ NIE ZMARNUJ OKAZJI!!!!!1111jednen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2021 https://www.olx.pl/oferta/rower-fairdale-lookfar-black-rozmiar-m-CID767-IDJq6r6.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2021 O jeżu, ale fajny i jeszcze mój rozmiar. Eee... może jednak nie, bo jeszcze mój hiszpański Nordest z Tajwanu będzie zazdrosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2021 (edytowane) Taka zajawka....Pelago Rama w rozmiarze 59 waży 2450. Zestaw pod tarcze i QR....klasycznie jak lubię. Edytowane 14 Kwietnia 2021 przez woojj 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2021 Pan Wtyczka dla dużego człowieka. Samarama + sztuciec https://www.olx.pl/oferta/rama-frameset-gravel-cromo-stal-charge-plug-5-CID767-IDIZDtT.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 Kąsek prywaty - Kuwaharka, dzielna uczestniczka Jurajskiego Pikniku Jednobiegowego, Stalowej Sowy i wielu innych przygód, idzie pod młotek. Jakby ktoś był zaintererere to wiecie gdzie mnie szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 17 Kwietnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 Moderator przymyka oko na to jawne ignorowanie regulaminu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mam16v Napisano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 Reynolds 853 https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/6dYZ/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 W dniu 14.04.2021 o 18:16, woojj napisał: Rama w rozmiarze 59 waży 2450. Ze sztućcem, czy samarama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2021 Sama rama.... oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi